Navštíveno 2168x

Dívam se po tomhle aute neví někdo a nějakem kousku?
R.v 2004
Barva:Žlutá
Nejlepe se servisní knižkou,nebourane,v dobrem stavu,tempomat vyhodou. :-)A nedotčene nějakym tuning. Origo stav
taky jsem shanel, bohuzel u nas dost nesehnatelny v dobrym stavu .. poohlidni se v okoli chrudimi, chlapik tam miva pekny kousky!
Kontakt by byl nějaky na něho? Jsem ze Zlina,tak to je trochu z ruky :-/
koukal jsem a nic v inzerci od nej neni :( chrudim neni tak daleko .. cokoliv co stoji za to neni dost daleko :)

13.09.2012, 20:52 |
TROY jj amc
[ Link ] jinak chrudim :D to je díra kde se válej bbs po sklepech )
Jasne kdyby se něco našlo,tak vzdalenost by nehrala velkou roli :-).Leona jsem měl v benzinu tak ted chci zkusit naftu

14.09.2012, 12:07 |
ronny vim ze nekdo prodaval cerneho z bystrice pod hostynem,ale nejsem si jistej jesi to byla 110kw
až seženeš leona kterej neni svařenej ze dvou nebo ARL který bude fungovat dobře tak to sem napiš :D
jen se obávám že tou dobou už tohle forum možná nebude ani fungovat :D
[ Link ] Prodává kolega, stav opravdu výjimečný! Zlín...
Tak ten vypada opravdu hezky,dle fotek i tem km verim. Urcite stoji za zkounuti. Jen ho pak hodne dobre pojistit,tohle se krade...hodne moc. Kamarad co ho prodava at si dava pozor,prave takoveto inzeraty lakaji dost zlodeje. At ho nenecava ted moc stat o samote :-/
Ice-man:Tak ten je..ukapla i slina :-O

15.09.2012, 12:59 |
party_boy | Upraveno: 2012-09-15 13:02:00
Sakra člověk se má pořád co učit. Já myslel, že 1.9ky byly max 96kw :-) To už musí jet fakt hezky tohle.
Flexar: Tak se jedeš mrknout??
Collin: Psal jsem mu e-mail..

15.09.2012, 17:00 |
ddawe | Upraveno: 2012-09-15 17:05:42
1.9tdi byla i 118kw, ta je HW ještě o pořádnej kus dál než ARL.
Leonek pěknej, znám ho od vidění.
Flexar..co vic si prat..je zlutej,vypada i opticky top a je ze Zlina..chlape ty mas zkratka stesti :-)