Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > K: low end grafiku PCIe

o Navštíveno 1357x o
o 25.09.2012, 08:29 | ABERTO
Přátelé, nemáte někdo na prodej nějakou starou PCIe grafiku za pár peněz ? Je to do kancelářského PC kde je v tuto chvíli problém, že se na integrované 8MB grafice sekají i videa na youtube, čili cokoli jiného bude jenom přínos.

Díky Petr

o 25.09.2012, 15:48 | fredh
mám 6600gt, ještě nedávno sem ji zkoušel a jela. Jen větrák je trochu slyšet.

o 25.09.2012, 16:04 | ABERTO
Větrák by tolik nevadil, možná mám na tento typ i někde pasiv, nicméně kolik by jsi za ni chtěl ?
o 25.09.2012, 17:24 | fredh
No nevím, stovku? Flašku? Něco na výměnu? Jen tu leží...
o 25.09.2012, 18:36 | ABERTO
No domácí v demižonku ještě mám, pokud nemáš strach :) Nebo kdyby Tě něco trklo na eshopu aberto.cz ... nebo pošlu požadovanou částku na účet + pošta.
o 25.09.2012, 19:13 | fredh
Náhodou zesilovač antény- nebo jak se to jmenuje tam nemáš? Pro vw. Mě rádio jenom šumí a nic pořádnýho nechytnu. To by se mi hodilo, jinak asi nic.

Kořalka by tě dneska vyšla asi dráž. Jestli ten zesilovač nebudeš mít, tak pošli stovku na účet a já poštu vezmu na sebe. Hoď mi do mejlu adresu a já ti pošlu č.ú.
o 25.09.2012, 19:34 | ABERTO
poslal jsem Ti maila
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3012 sekund.