Navštíveno 1878x

Nemá někdo učtenky za pohonné hmoty za rok 2012?Čím víc tím lépe.Odměna jistá.Bud léhev nečeho dobrého(Prohibice?)a nebo náké peníze.Zadarmo to nechcem:)(I když kdo by nechtěl že?:))
Díkec
Kdybych je měl, nikdy by mě nenapadlo si za to něco říct.
Je to jedno jestli nafta,benzín a nebo LPG.
AllinOne:>Já vím je to pro moc dobrého kamaráda kterému bych tímto moc pomohl.Taky mu dávám učtenky zdarma.Ale když už někdo pude na tu poštu tak je blbé aby z toho nic neměl.Málokomu se chce na poštu jen kuli poštovnému.Takže proto sem tam napsal o té odměně:)A pokud ano tak to klobouk dolů:)
Pravidelne beru lpg, otec naftu, ale vyhazujeme to.
Je nejaky termin, nebo to mam schranovat a staci poslat koncem roku?

26.09.2012, 20:11 |
clown AllInOne ..
rika se minimalne o DPH :))

26.09.2012, 21:46 |
bastr i zahraničí ??
k LPG existuji nejake uctenky? :-)
neberu si je a to mám tak za 12t+ naftu měsíčně a když sem je bral,nikdo je nechtěl....
ale kdyby je někdo vykupoval za cenu dph,tak snad by to bylo příjemný a hudba do auta by byla dřív :)

27.09.2012, 11:54 |
Chris na pumpach bezne predavaju za 10% z hodnoty blocka
Mám nějaké za Verva 100 a Shell V-Power, ještě teď někdy pojedu pro Verva 100 tak v říjnu bych tě je mohl poslat. Jestli budeš chtít tak info na email.
Jak se dostanu k porscheti do servisu mam docela dost dokladu za benzin... Mesicne tak 6-7k v lete takze toho bude dost... Klidne to dohodneme ;-)
porad mi nedochazi k cemu to je dobre to shaneni uctenek muze me to nekdo vysvetlit ? to si to jako odepisuje z dani nebo co ?
Downland: náklady a pokud jsi plátce DPH tak ti stát vrátí ještě to.
Účtenky se vždy prodávaly, nic na to není, mají z toho užitek obě strany.
Se slečnami na pumpách se dá bez problému domluvit, prodají jich jakékoli množství.
Bezna cena ne 1,-Kc za 1 l