Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: VW Passat 1,9TDI kombi - serviska, origo km, 60.000kč

o Navštíveno 2040x o
o 01.10.2012, 18:59 | jp1 | Upraveno: 2012-10-01 19:01:24
rok 1998, motor 1,9TDi 81KW, výbava: 4x airbag, ABS, automatická klimatizace - climatronic, autorádio s CD MP3, centrální zamykání na dálku, 4x el. ovládání oken, el. ovládání zrcátek, imobilizér, nastavitelný volant, otáčkoměr, posilovač řízení, tažné zařízení, venkovní teploměr, mlhovky.

Auto jsem přivezl sám z německa nebourané s cca 275.000km, zbytek jsem najel sám za necelé dva roky bez poruchy. Eko daň placená. Auto má servisní knížku, kde je zapsaná každá výměna oleje a všeho důležitého. Teď najeto 341.500 km. Rozvody se budou muset udělat ve 360.000km, takže ještě na ně čas. Passat má pár kosmetických vad, nic hroznýho, koroze jen na 5. dveřích pod oknem, interiér zachovalý. Klimatizace plně funkční, myslím na jaře po kontrole, promazání, desinfekci. Za dva roky jsem vyměnil: dvě ramena na pravým předku, čepy řízení, C na nápravě, žhavící svíčky, ložiska v alternátoru, manžetu na poloose, vlnovec výfuku + sponu na výfuku pod autem..........

S autem jsem byl maximálně spokojen, jenže potřebuju 4x4, tak jsem si koupil úplně to samé, jen 4motion. Momentálně je auto v bazaru v Karlových Varech, kdo by měl zájem, dohodnem se konkrétně,snad jsem na nic nezapoměl.

Telefon: 777696649
E-mail: jp1@seznam.cz

foto k příspěvku  od jp1

o 01.10.2012, 18:59 | jp1

foto k příspěvku  od jp1

o 01.10.2012, 19:04 | jp1

foto k příspěvku  od jp1

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3136 sekund.