Navštíveno 2145x

Ahoj, jelikož sem o víkendu udělal jeden kanál na PA zesiku AA Craaft - Solton a po oddeklování zjistil, že staré železo se zvukem má KO Japonské tranzistory (kua už nevim to označení), které v ČR nejsou k sehnání + nevede se ani náhrada....
Sice vim moc dobře, že autohificlub není to pravé na hledání, prodej takovejch věcí, ale člověk nikdy neví a myslim, že někdo někoho známej něco vlastní a chce se zbavit také věci.
takže:
-výkon: min.500W na kanál
-značka: je mi to defakto fuk, ale Omnitronic, RH Sound nechci
- nejlépe středočeský kraj
-cena max. 5000,-
info sem nebo na mail t.vavricka@centrum.cz
to mi tedy napis ty tranzistory,ktere se nedaji sehnat....
ahoj Pavle, čekal sem, že se ozveš. Nooo hele koukal sem na ten zesik s Láďou (opravolal si mu Hifo Goliathe) a nechci kecat, ale myslim, že tam bylo Hitachi J135 a J175 celkem snad 10ks. Přesně ti označení neřeknu, ale zeptám se na to Ládi.
zadal jsem do Googlu Hitachi J135 a našlo mi to dost výsledků, ale pokud jich tam je 10ks, to musí bejt zesilovač jako kráva...
[ Link ]
podlem me uplne oznaceni je 2sj135 a 2sj175, neni to nic extra, pokud budou jine s podobnymi parametry a stejnym pouzdrem tak nevidim duvod proc by ten zesik se nemel dat opravit
nehledal jsem parametry tech tranzistoru,ale predpokladam,ze by to slo nahradit...
...již neaktuální :-)
v pátek si jdu ke kámošovi pro Tapco J2500
Nad očekávání jsem sehnal něco se zvukem a dost silným zvukem za dobrej peníz :-D
Pavle odpálenej zesik si nechám a případně bych Ti ho já nebo Láďa dovezl (samozřejmě až bude čas a cesta do Prahy)
jasny...
ok,kdyz to budes chtit opravovat,tak pohledam nejakou rozumnou nahradu

10.10.2012, 20:00 |
Tendr TAPCO není vůbec špatný, cenově dostupnější odnož MACKIE
Pavle vůbec to nehrotim a pak ti cinknu, když budu mít cestu....jsem rozhodlej pro opravu. Hold je to starej ještě pořádnej zesilovač
Tendr: jjjj vim moc dobře co jsem pořídil. Ona to je naprostá kopie QSC