Navštíveno 2614x

Ahoj,
mám tu na prodej velmi pěkný a zajímav netbook od Asusu. Kupován 16.12.2010 v Alze za 12tis. Kč Fakturu dodám,samozřejmě i s krabicí,adapterem a se vším jak se patří.Jedná se o červený model. Dokupoval jsem si do toho akorát víc operační paměti z 2Gb na 3Gb. Baterka má výdrž okolo 6hodin,dle aplikací.Zahrát se na tom dají i novější hry a vcelku bez problémů. Já na tom dohrál Mafii 2,crysis 2 apod.
Opotřebení:běžné,displej nepoškrábán,nevylámaná tlačítka, vše 100% funkční,místama oděrky od nošení v pouzdře.
Cena:6400 Kč
parametry viz níže:
Operační systém Originální Windows® 7 Home Premium
Displej 12,1" WXGA displej s LED podsvícením (1366 × 768)
Grafická karta Nvdia Ion 2 pro náročnější grafické operace
Procesor a čipová sada Intel® Atom™ D525 (Dvoujádrový, 1,8 GHz)
Operační paměť 3 GB DDR SO-DIMM
Bezdrátové připojení k síti WLAN 802.11b/g/n při 2,4 GHz
Bluetooth 3.0 + HS (volitelné)
Hybridní úložiště 320 GB pevný disk
Webová kamera 0,3 Mpx
Audio Hi-Definition Audio KODEK
Stereofonní reproduktory
Mikrofon
Vstupy / Výstupy 1× VGA port (15pinový D-sub pro připojení externího monitoru)
1× HDMI
2× USB 3.0 (volitelné)
1× USB 2.0 (volitelná podpora nabíjení v S5)
1× LAN RJ-45
2× Audio Jack (sluchátka/mikrofon)
Čtečka paměťových karet: MMC/SD (SDHC, SDXC)
Baterie 6článková Li-ion baterie, 6 hodin
Rozměry 296(W)x203(D)x23~37(H) mm
Hmotnost 1.45kg(s 6článkovou baterií)
Barva Černá, stříbrná, červená
Poznámka Předinstalovaný software OFFICE 2010
(Koupí balíku Office 2010 aktivujete plnohodnotný software předinstalovaný na tomto PC. Toto PC rovněž obsahuje verze aplikací Word a Excel s vloženou reklamou a omezenými funkcemi. Aplikace Outlook a PowerPoint obsaženy nejsou. )

10.10.2012, 02:35 |
Jozzo no s tím herním bych přibrzdil
není problém si zahratá jakoukoliv nejnovější hru i na 7 let starém počítači,ale jde o to jak
Jozzo ty ho snad doma máš? počítači možná ale tohle je netbook! Takže si na žádném 7let starém notebooku či netbooku těžko zahraješ Mafii 2, crysis 2 apod. :D takže prosím pište jen zájemci ne rejpalové.

10.10.2012, 08:33 |
Yawor Bobmasitr : jaký přesně je rozdíl v čipové sadě a procesoru v notebooku a počítači ?
Atom už v době svého uvedení byl označován jako all-in-one řešení pro HTPC, nettopy a další výkonově a spotřebou nenáročná řešení.
Více třeba zde
[ Link ] Výkonově pro práci a akceleraci videa úplně stačí, ale označení "herní" rozhodně nesnese.
Mafia 2 : 4fps :
[ Link ] Crysis : 2fps :
[ Link ] Takže se nediv, že se Jozzo ozval, protože herní je nesmysl.
Jen pro info, co v době uvedení Atomu bylo označeno jako herní :
[ Link ] A poznámka na závěr - ano, stejnou konfiguraci mám také.
No tak zásadní rozdíl mezi stolním PC a netbookem je ten, že netbook je mobilní na cesty apod. Vzhledem k jeho velikosti si myslím že oproti jiným netbookum opravdu herní je.Já taky nenapsal že to je TOP herní PC, napsal jsem že to je herní netbook.Mezi netbookama a počítačema bude vždycky rozdíl.Když říkáš že ho máš, tak určitě víš že tyto hry se na něm zahrát dají. Ale já se tu nechci přít, takže pokud si zde chcete psát o tom ceo je a není pravda poslužte si.

10.10.2012, 09:18 |
CRK no, a když si posloužili, tak si se právě přel :)
Mě už to je jedno :D tady A´t prodává kdokoliv cokoliv, každej akorát rejpe, ale nikdo z nich si nic nekupuje.
Herní za 12tis :D ten je herní asi jako moje ponožky..... :))) ION a hry...
jinak za 2roky tj bez záruky tak rozhodně neprodáš za polovinu ceny :)
a příště "náročnější grafické operace" znamená že to pustí aero né že to je na 3d hry :D

10.10.2012, 09:51 |
CRK bobmasitr: a kto by to od teba kúpil, ty klamár :)))
Nismo: překopíroval jsem pouze text výrobce, ten jsem si nevymyslel :). Samozřejmě záruku poskytnu na odzkoušení. a ještě to dva měsíce záruku má. Tohle jsem měl pouze jako cestovní a každý dva roky kupuju novej.Když jsem to kupoval tak se obyč netbooky prodávali za 6-8tis. což se asi prodávaj pořád, nevim. Na těch malejch nešlo absolutně nic. Na tomhle se dá alespon slušně pracovat a neni to tak titěrný. Teď místo něj chci nějaký malý lenovo. Na běžnou práci mám T500 takže jsem spokojenej. Parametry jsou jasný, cena taky, samozřejmě dohoda je jistá.
CRK: nevim co tim nazančuješ

10.10.2012, 10:04 |
CRK že prostě název herní je minimálně dost odvážný :)
jak už tady bylo mnohokrát řečeno, nechceš OT tak ANNONCE je ti k dispozici
jinak nic ve zlém
CRK: kdo se bojí nesmí do lesa :D znáš to
Jj tohle je forum tady OT bude i když si tam můžeš napsat že ho nechceš :)
taky sem můžu dát že prodám tohle a napsat že nechci OT myslíš že se někdo udrží aby mi nenapsal že sem spadnul z višně pak na ní vylez a spadnul znova ? :))
[ Link ] prostě sou reálný věci a nereálný věci :)
Nismo: zas todle je ale něco o dost jinýho :D a o dost přestřeleného
jo jen stejnej princip :) krapet přestřelenej popis a cena to radši nekomentovat :D u tebe neni cena tak "hrozná" ale nějaká ta domluva tam bude neb za ty dva roky tvoje technika tak zastarala že její výkon je vtipnej proti dnešnim levnejm ntb :)
Prodáno za cenu kterou jsem dal :)