Navštíveno 2045x

Asi blbne baterie, dlouho se nabíjí a nějak divně lítá ukazatel baterie. Jinak funkční. 250Kč, pouze osobně Praha.

10.10.2012, 14:51 |
R32 Kdybys nahodou mel v okoli nekoho kdo jezdi na severni moravu tak bych ji vzal :)
Jako pokud se nikdo neozve do týdne, tak bych jí poslal. Zatim to zkoušim takhle, protože se mi nechce kvuli 250ti korunám na poštu. Každopádně jak možná tušíš, je to ta tvoje, co jsem bral od tebe na Vánoce :-)
asi klidne vezmu kde k vyzvednuti?
xenonman > Mám ještě jednoho zájemce, tak čekám jak se s nim dohodnu.
xenonman > Tak je volná. Já nemám problém si dát po Praze spicha téměř kdekoliv. Jinak bydlim kus od Thomayerky. Kdyžtak dál po mailu.
Zitra zavolam, tel mas v nicku? Pripadne tel na me 608818171
Jo to je můj telefon. Zítra mam trasu na Bohdalec, tak kdyžtak bych mohl dovézt :-) Teda pokud je ten tvůj shop tam.
Ok super jsem tam do 16h, nad vrsovskou horou 88/4, praha 10
OK, já si myslim, že bych tam mohl bejt kolem 11. To je nějakej shop nebo přímo dílna? Na tom místě je toho víc ne? Myslim, jestli je to přímo v tom areálu. Jednou jsem tam byl měnit sklo na auto.
kolem 11h je to ok, jsem areal pod stk kde si menil sklo, je tam ted prepis spz vedle bejvaleho OK

10.10.2012, 23:26 |
CRK xenonman: co s ní budeš dělat?
Takže milá nokia to vyřešila úplně jinak. Při dnešním přezkoumání, jestli teda plně funguje, se rozhodla, že už raději nenaskočí :-D
CRK > Prej na díly.