Navštíveno 1984x

Ahojte všichni, rád bych si pořídil rybičky a chci se zeptat, zda někdo nemá nějaké menší akvárko + věci k tomu (jako třeba světlo,atd....). Nejlépe z okolí Olomouce, či Otrokovic. Děkuju
Máš doma akvárko?
-No, mám doma akvárko.
-A máš v něm vodu?
-No, mám v něm vodu.
-Tak vidíš, to je logický. Když ,á někdo doma akvárko, tak je přece logický, že tam má vodu. A máš v něm rybičky?
-Jo, jasně že tam mám rybičky.
-No, tak to je taky logický. A máš rád zvířátka?
-Jasně, mám rád zvířátka.
-Tak to je taky logický. Když má někdo doma rybičky tak má asi rád zvířátka. A máš rád lidi?
-No mam rád lidi
-Tak to je logický, kdo má rád zvířátka má rád i lidi, a máš rád ženský?
-No jéjej, miluju ženský
-No vidíš, máš rád lidi tak i ženský. To je ta logika
Za týden sedí člověk co pochopil logiku s jiným známým a ten se ho ptá: "hele teď jsem narazil na knížku, která se jmenovala logické myšlění, nevíš co je to ta logika?"
-Jasně že vim, podívej se. Máš doma akvárko?
-Nemam
-No tak to si buzerant
DD
Piwoj :D :D
chci to na kolej, abych mohl semtam od učení vypnout :)
mám všechno krom světla, když tak pošli meila napíšu ti víc, aji pošlu foto... Do Olomouce bych klidně dovezl jak byh tam měl cestu...
Kamarád prodává, ale asi je to o trochu větší než by sis představoval, ale kdyby náhodou ...
[ Link ]

10.10.2012, 21:15 |
Tendr Počkej, podle mě chce na tý koleji bydlet i Midnite

10.10.2012, 21:34 |
Lufas mam tady vse po trech akvarkach,ale si trosku z ruky za malou uplatu bych to daroval...nejezdis na sever?
Big_Max: děkuju za alternativu, ale to už je opravdu extrém.
Lufas: na sever (ať už čech či moravy) nejezdím, proto bych někoho z okolí již zmíněných měst, ale i tak děkuju. Škoda

11.10.2012, 09:26 |
Conan Můžu prodat topení, co jsem měl v setu akvárka a nikdy jsem ho nepoužil...

11.10.2012, 13:35 |
OMEGA Pokud jsi naprostý laik a začátečník, doporučuju než to pořídíš alespoň měsíc studia na rybicky.net
Je to nejlepší akva server v republice, shodou okolností tam správcuju tak vím o čem mluvím.
Další rada je ta, že pokud o tom opravdu nic nevíš, je lepší pořídit nádrž nad 100 litrů, lépe se to kočíruje a naučís se s vodou. Začínat na malé nádrži, nevedět nic o vodě, nitrifikaci apod. je nejlepší cesta ke zklamání a že celé akva skončí na půdě.