Navštíveno 1604x

Viz nadpis... Dneska si ku kolega ukopl :-))
Díky

10.10.2012, 23:05 |
FBS koupím za "odvozný" tu ukoplou :-)
nedávno jsem sháněl, tady ten třeba má za 500,- i s kabeláží..
[ Link ] já nakonec sehnal, ještě levněji :) ale 5kil je normál cena.

11.10.2012, 09:49 |
Bucci stav se, jednu starší ti dám za odvoz, ale nikam nic nechci posílat atd...

11.10.2012, 13:30 |
Ravo | Upraveno: 2012-10-11 13:31:17
úplně nová:
[ Link ] Do jeté z aukra bych asi nešel, vydřený dráhy blinkrů můžou za chvíli začít "cvakat" a budeš ji měnit znova.
P.S. - copak to vyváděl v autě, že si ji ukopl? Nebo to udělala nějáká "spolujezdkyně"? ;-)

11.10.2012, 14:13 |
Bucci Je fakt, že tahle, co sem dal Ravo je o 200% lepší (má kolíbku na přepínání tempomatu + a -. Ty starší tam to maj jinak (maj jen - a + je zepředu na tom přepínači)...
já mam ten starší (horší typ)... ale nabízim za odvoz, takže neni co zkazit

11.10.2012, 14:20 |
Brnďa chapu dobre, kdyz mám mf volant a chtel bych ho zrusit a koupil bych packu s kolebkou na tempomat tak mi to bude fungovat, nebo to má kabeláž jinak??
Brnd'a - tempomat má svojí vlastní kabeláž, patice a 5drátu tuším, je zapojena do páčky, druhý konec pod stěračema do průchodky. S volantem to nemá nic společného. Pokud máš elektronický plyn, tak jen namontuješ a aktivuješ v jednotce a jedeš.

11.10.2012, 16:35 |
Ravo Něco ohledně páček a MF volantu zde:
[ Link ] Pokud máš MF volant, tak bych ho nerušil, mnohem pohodlnější je ovládat tempo a volume z volantu.
Pokud to mermomocí chceš, tak budeš asi muset předělat svazek kabelů vedoucí k páčce (bude tam chybět SET a RES signal).
Co vím tak MF volant u O1 je třídrát i když máš CANovou O1 (na rozdíl od SUPa kde je CANovej) - ale tohle je bez záruky