Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: CD Nightwish, Wishmaster a Century child

o Navštíveno 1980x o
o 12.10.2012, 10:36 | michal_smsmsm (A)
P: CD Nightwish, Wishmaster a Century child

[ Link ]

[ Link ]

CD jsou rozbalena z igelitu, nicmene nikdy nebyla v zadny mechanice ani prehravaci, myslim ze jsem je nevyndaval ani z krabicky. Krabicky jsou lehce poskrabane, CD stav novych.

Kdyz tak nad tim premyslim, mam dojem ze na tech krabickach jsou nalepene stitky s cenou, takze to mozna ani v igelitu nebylo, nevim uz, dostal jsem je kdysi jako darek, takze k tomu nic vic nemam.

Jsou to standartni krabicky, kdyz tak koupim neposkarabane nove a bude to 100% stav cele ;-)

Nejedna se o zadnou sberatelskou edici.

Byl by zajem?

Zastavil bych se o vikendu na to podivat, pripadne nafotit a dodam kdyz tak vydavatelstvi, neb to delal kazdej druhej...

o 12.10.2012, 10:42 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
a co za to chces? :-)
o 12.10.2012, 10:48 | Dexter
ještě pořádný a poctivý Nightwish s Tarjou....
o 12.10.2012, 12:36 | michal_smsmsm (A) | Upraveno: 2012-10-12 12:37:38
Jo jo, tady jeste zpevacka zpiva...

no ja bych chtel tak 300,- /kus
o 12.10.2012, 13:05 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
to asi nic kdyz to stojio o 70,-Kc vic v krame :-D
o 12.10.2012, 13:55 | michal_smsmsm (A)
no dit jo, proto je mam levnejc ;-) vysledny produkt bude uplne stejny ;-)

tak 2300,- a E250 v cene zdarma ;-)

me to je celkem jedno, je to mam ve sberatelsky edici, tohle mi tu proste zbylo a zbytecne se na to prasi...

tak 250,- /kus? bybylo celkem fajn, kdyby se mi prodejem tehle dvou zaplatilo aspon to jedno sberatelsky ;-)
o 14.10.2012, 21:26 | michal_smsmsm (A)
Tak Century child je od Drakaru, Wishmaster od Spinefarm records, ovsem z me nepochopitelnych duvodu je Spinefarm logo i na Century child, takze buh vi jak to je. U obou CD je plny booklet s texty vsech pisni. Bohuzel to nemam cim vyfotim, mam tu jen ipad 3 a to je na hovno jak kdybych to fotil kalkulackou. Century child krabicka je jak nova, Wishmaster je trosku poskrabanejsi... Proste je to jak novy, s tim ze Century je jak kdyby bylo dneksa vybaleny z igelitu a na Wishmasteru zadnej igelit nebyl, tam je fakt cenovka nalepena rovnou na obalu.
o 14.10.2012, 21:48 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
Promyslim :-)
o 19.10.2012, 13:58 | michal_smsmsm (A)
up
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3911 sekund.