Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > K:Lyžařskou výbavu

o Navštíveno 2129x o
o 15.10.2012, 18:31 | BATMAN
Koupim lyzarskou vybavu na mirne pokrocileho lyzare 188cm@99kg.

o 16.10.2012, 04:18 | kasko
mám na prodej lyže. Večer hodím foto. Mám sice o 9kg míň než ty, ale výškově jsme shodně. Já budu kupovat něco jiného. Nechal bych je za hezký peníz.
o 16.10.2012, 06:14 | Zdeny60 | Upraveno: 2012-10-16 06:20:29
Dovolím si nabídnout před lety špičkovou lyži Atomic 9.20 Beta Race (závodní obřačka, PC 16.000Kč) s vázáním Salomon na 100kg (deska + vázání PC 5000Kč) - posledních 5 let nejetá ze zdravotních důvodů ve stavu véééélice zachovalém. Hrany o servisu, skluznice 1A.
Jde o špičkovou lyži, která podává opravdu výborné výkony na upravených tratích, skutečně famozně drží oblouk a díky konstrukci se chová skvěle i na zledovatělých oplotnách.Je neskutečně rychlá a kdo má rád rychlé a táhlé řezané oblouky, je to volba pro něj.

Délka 190cm (já měřím 186/92kg). Prodám za 4000Kč. Důvod prodeje: moje koleno:-(

Fotky tu někde jsu, před lety jsem ji tu nabízel, ale neprodala se (nechápu proč, asi proto, že všichni se zblbli do krátkých dětských lyžiček) a od té doby je uložená ve fusaku a na stojanu u mě doma:-)

Zde původní odkaz na starý inzerát:
[ Link ]

o 16.10.2012, 17:13 | BATMAN
2kasko:cekam na foto a dalsi udaje
2Zdeny:Z toho co pises maj radius asi hodne pres 20 co?
Krom toho koukam ze jejich cena spis uz jen roste :-)
Moc penez do toho dat nemuzu ale 10 let stary potvory nevim nevim.
o 16.10.2012, 17:22 | tesil
Nabizet mirne pokrocilemu lyzari zavodni obracky......-)))
nevim, kolik do toho chces investovat, ale mrkni se nekde po inzercich po nejakych Elankach Waveflex. Jsou to krasne ovladatelny lyze pro delsi oblouk, ktery ho dokazi vykrojit i v mensich rychlostech.
o 16.10.2012, 17:31 | Zdeny60
10 let starý potvory (oni mají sice jen 7, ale to je jedno) kterým se dnešní hypermarketový plastový srajdy ani nepřiblíží a to vš za stejnou cenu:-) Neumíš ocenit kvalitu:-)
Jinak cena je samosebou pohyblivá dle kursu EUR:-) Byly totiž kupované na Slovensku:-)

Jen prosím tě neudělej tu chybu, že si koupíš polyuretanový mršby 157cm dlouhý:-)))Nezalyžuješ si a budeš kupovat něco jinýho.

o 16.10.2012, 17:35 | BATMAN
Jako to o tech 10 let starych potvorach nebylo mireno na ty tvoje,kdyz to zpetne takhle ctu tak to tak vyznelo,za to se omlouvam.

Kvalitu ocenit neumim,pac se v tom absolutne,ale absolutne nevyznam. Loni jsem s lyzovanim zacal a to tim zpusobem ze jsem si vsechno povypujcoval a letos chci pokracovat v lyzovani s tim ze letos zainvestuju do obleceni a vybavu na rok na dva chci koupit holt jetou.
o 16.10.2012, 17:41 | Zdeny60
Hmmm, tak to by asi ta obřačky byla pro tebe "tvrdý" oříšek. I když jak se zdokonalíš, přišel bys jí na chuť, hlavní kouzlo spočívá v jistotě (jako u Allways:-)))držení stopy a pak v rychlosti na upravených sjezdovkách. Tohle byla špičková lyže, uhlík, titan, jasanové jádro...
o 16.10.2012, 17:44 | tesil | Upraveno: 2012-10-16 17:51:04
Pokud nezvladas rychlou jizdu po hranach, tak o tech prknech od Zdenyho ani neuvazuj. Budes se trapit a urcite si nezalyzujes. Konkretni typ techto lyzi nemam zkusenosti, ale pokud jsou jak je popisuje, tak to neni urcite nic pro tebe. Urcite ne lyze z Makra, ani jinych retezcu typu Hervis. Mrkni do Sportisima, jsou jedini, kteri prodavaji katalogovy lyze za daleko lepsi ceny, protoze kupujou obrovsky mnozstvi, ne jako placacky treba v Hervisu, ktery nikde jinde nez tam nenajdes. O jejich cenovych akcich ani nemluve. Lyzi v hodnote vazani ti prodaji za 6t v akci slevnenou jakoze z 12t.
o 16.10.2012, 18:13 | Zdeny60
Tak jako není to tak ultimativní, jak píšeš, samosebou i tato ( a každá jiná) lyže dokáže zajet smykový oblouk. Ovšem pravda je, že na to nebyla konstruována.
o 16.10.2012, 18:25 | suchos
Měl bych na prodej nějaké lyže: [ Link ]

Příští týden budu mít testovací z Rakouska, takže na ty co mám ted můžu dát nějakou zajímavější cenu, abych udělal trochu místa.

Pokud do toho nechceš dávat moc peněz a nevadí ti kosmetické oděrky, tak mám Atomic VF 172cm R16m za 1000,- Je to model 2010 a stával cca 20 000,-

foto k příspěvku  od suchos

o 16.10.2012, 18:33 | tesil
Odkud jsi, stavil bych se u tebe vybrat nejaky 130cm pro smrada.
o 16.10.2012, 18:43 | suchos
130cm mám poslední: [ Link ]

Ale mají kopnutou hranu
cena: 500,-

Další bych měl mít příští týden.

Jsem z Železného Brodu. Není případně problém zaslat PPLkou.
o 16.10.2012, 18:58 | BATMAN
2suchos:na tvou sbirku jsem se dival uz vcera ale vetsinou mimo mou cenovou hladinu.

Co se tyce tech atomicu tak dival jsem se na ne uz v breznu kdy jsi je prodaval [ Link ]
Pokud nekdo chce hodne muziky za malo penez na kosmetice mu nemuze zalezet,ale 2 roky stary lyze za 5% z ceny uz v cloveku spis budi neduveru ale jestli mi tu predevsema odprisahnes ze jsou po funkcni strance ok a nezlamu si diky nim nohy tak bych je vzal....
o 16.10.2012, 18:59 | BATMAN
btw je to vazaní na nich alespon na muj metrak?
o 16.10.2012, 19:27 | suchos | Upraveno: 2012-10-16 19:33:53
Měl sem jich víc, zůstaly mi tyhle jedny. Pošlu ti na mail fotky...

Po funkční stránce jsou v pořádku. Pokud bys nebyl spokojen, tak mi je pošleš zpět a vrátim ti peníze. S tim problém neni... Pošlu si tam klidně PPLku a dopravu zpět si zaplatim.

Vázání je DIN12. Ještě minulý rok ho dávali na TOP modely. Na 100kg uplně v pohodě...

A co se týče ceny... Už se jich chci "zbavit". Nechci mit lyže rok na skladě. Myslel jsem, že se prodají hned. Ale asi si lidi radši připlatí za lepší stav. Jedny jako nový jsem prodal za 6500,-.I když na druhou stranu osekaný D2 SL za zajímavou cenu se prodají hned.
o 16.10.2012, 19:34 | tesil
tak jak budou 130cm, tak dej prosim vedet. Rad si priplatim za kvalitu a stav. Diky.
o 16.10.2012, 19:45 | suchos
tesil: Jakmile budu něco vědět, tak se ozvu...

BATMAN: Na ty lyže z odkazu jsem schopen slevit až 1000,- v závislosti na konkrétním modelu.
o 16.10.2012, 21:01 | BATMAN
2 suchos. Jeste se zkusim poradit s nekym kdo tomu rozumi,zakladat thread tady na foru kvuli tomu se mi nechce.
Blokni mi je do patku plz.
o 17.10.2012, 11:48 | kasko
foto posláno na mail
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.5262 sekund.