Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > Audi A4 Avant Quattro TDI, Bose, navigace, 39 999kč

o Navštíveno 3130x o
o 16.10.2012, 23:36 | Kastle
Prodám audi A4 avant Quattro
Motor 2.5 TDi 110KW
najeto 255tis
rok 1999
Manuální 6tistupnová převodovka
Vybava Navigace,Audio system Bose, kožený interier, Vyhřívané sedačky, automatická klimatizace, elekrická okna, centrál s dálkou, tempomat, Tažné atd...
Auto je plně pojízdné jen odešel startér ale na roztlačení chytne hned a jezdi pouze vyměnit startér.
Prouze rychlím zájemcům potřebuji peníze proto také tak nízká cena.
chomutov
607110101

foto k příspěvku  od Kastle

o 16.10.2012, 23:36 | Kastle

o 16.10.2012, 23:39 | Kastle

o 17.10.2012, 06:37 | Knightey-
Moc pekna cena.
o 17.10.2012, 08:38 | orsi
Kdyby jsi chtěl startér tak mi tu jeden překáží :-)
o 17.10.2012, 10:27 | Nismo.Power
tak nevim , řekněme že cena je docela ok.....

Ale :
-nejhorší nafta pod kapotou
-nájezd zřejmě takovej že se to zanedlouho po koupi rozpadne

tyhle dvě věci by plno lidí za tuhle cenu samozřejmě přehlídlo

ALE !

napsat do inzerátu "na roztlačení" ...... to se fakt jen tak nevidí, majitel asi neví že se nafty neroztlačujou natož jeden z nejhorších nafťáků kterej spatřil světlo světa za posledních 20let.... ty rozvody sou chatrný i když motor jen chcípneš tak příští start může bejt potkávací už ale roztlačovat ba i jednou tohle tak do toho já bych nesed a nejel s tim 200km aniž bych neměl předem sjednanou odtahovku...

takže závěrem cena dobrá, kupec startér sežene jednoduše případně si opraví tenhle zřejmě jen nebude vystřelovat jak tomu tady bejvá ale první co tak po koupi udělat rozvody takže to auto výjde všeho všudy kolem 60ti...
o 17.10.2012, 11:23 | m | Upraveno: 2012-10-17 11:26:30
nismo: nabízel jsem kupujícímu at auto roztlačí a priveze mi ho do prahy k praci, kde mu ho hotove vyplatim - shanim presne neco takoveho na zimu. Myslel jsem ze s autem v tomhle stavu a kdyz potrebuje tak nutne penize to pro nej nebude problem. Byl. Bylo mi napsano, ze nema cas na takove veci a ze slusne je kdyz neco chci tak si pro to prijet a kdyz nemam cas pres den at tedy prijedu vecer po praci a auto si koupim (tim padem v noci nekde v chomutove).

nevim jak kdo, ale i u auta za 40 uz jsem asi starej na vecerni nakupy nestartujiciho auta v chomutove pod lampou :(

EDIT: co já vim a mel jsem tu cest tak roztlacit to lze, ale na co nejvyssi stupen rychlosti - cili minimalne na 3-4. kvalt a to uz musi byt nejaky tlaceni kazdej den minimalne 2x :(
o 17.10.2012, 14:39 | P3RF3KT
Tak ono je fakt že pokud něco chceš tak by sis to měl zařídit. Zase na druhou stranu pokud chci něco rychle prodat tak pro to taky něco udělám. Já třeba když sem chtěl tenkrát rychle prodat Alfu tak sem ji taky vezl Raimmiiu přez celou republiku 250km až k baráku :)
o 17.10.2012, 16:56 | Luke_288
no, já bych taky nevez auto někomu až k baráku a riskoval, že ho povezu zpátky
o 17.10.2012, 17:32 | Collin
Kastle: Jak to máš dlouho a kolik si stím najel?
o 17.10.2012, 17:56 | blázen
jednou budu s nismem souhlasit,..ale bejt blíž,tak to jako dělníka beru.
o 17.10.2012, 19:46 | m
auto tohoto typu, v tomto stavu a s historií roztlačování jsem si fakt chtěl během dne prohlédnout alespoň na zvedáku a slyšet názor mého nezaujatého mechanika co on na to.
kdyby všechno dopadlo dobře, auto bych koupil. v žádném případě bych auto nekoupil v noci v chomutově a ani to výše uvedené by tam prostě nebylo reálné, takže tak.
o 17.10.2012, 19:51 | tesil
Jako ze by ti vezl auto do Prahy, aby ti ho prohlizel mechos na zvedaku....Se mu nedivim, ze to neudelal. Predtim jsi psal, ze jsi po nem chtel auto dovezt, ze mu ho okamzite vyplatis, toto je trosku jina.
o 17.10.2012, 19:54 | Akordýsek
Taky bych se na to vysral,auto prodávám v chomutově a tečka..
o 17.10.2012, 19:59 | m | Upraveno: 2012-10-17 20:05:13
tesil: jelikoz pracuju v autosalonu tak pisu furt to samy
akord: tak lidi co potrebujou penize obcas udelaji i neco navic :) nez se sedi doma na prdeli, prodavany auto pred barakem a nevrly odpovedi do telefonu. nastesti ne vsichni jsou stejni.

edit: a docela jsem vychazel z tohodle: "Prouze rychlím zájemcům potřebuji peníze proto také tak nízká cena."

ja nutne potrebovat prachy, tak klidne 100km auto nekomu odvezu, kdyz mi je da.
o 17.10.2012, 20:06 | tesil | Upraveno: 2012-10-17 20:09:49
To mas pravdu a jsem rad, ze kdyz neco prodavam, tak nemusim jezdit po republice danou vec ukazovat.

Jinak moc nerozumim potom tomuto: jsem si fakt chtěl během dne prohlédnout alespoň na zvedáku a slyšet názor mého nezaujatého mechanika co on na to.
o 17.10.2012, 20:29 | m
cemu nerozumis? ze mam v praci zvedak i mechanika? :)
o 17.10.2012, 20:37 | tesil
Tak pokud by jsi koupil a az pak obhlizel tak pak jo, ale nic to nemeni na tom, ze bych taky nikam nic jen na "cestny slovo" nevezl.
o 17.10.2012, 20:46 | m
obhlizel bych samozrejme pred koupi - co je na tom nenormalniho?
o 17.10.2012, 20:56 | tesil
No tak tam pak asi nebyla ta jistota 100procentniho uspechu prodeje...
o 17.10.2012, 23:16 | Kastle
Tak chlapci pan m mi napsal sms že to mám rostaličit a jed s tím do prahy a že to možná veme a žedelá na proseku a až vebovku mi tam poslal a tak jako.

Jako zaprvé seriozní je zavolat a ne psát sms první věc, druhá je že tohle jako že mu to přivezu pod nos se fakt nedělá (že AAA auto to dělá je věc jiná a že v praze tesco rozváží rohlíky po praze to taky :))

Asi prostě pan m je z prahy a myslel si že to je normání. Jednoduché řešení je zavolat do AAA auto a koupit si tam auto.

Prodávám auto kamarádovy a jen jsem skopčil jeho inzerát poněvač je pořád v práci tak mu to zařídím já.

Byl jsem si jistej že za tuhle cenu se to auto prodá a nemusím ho nikam vozit.

Jinak dosti zběsilá diskuze :)))

Ani nevíte jak jsem se nasmál té sms

No nich potřebuji nějaký zesík tak jdu skusit nekomu napsat sms at mi ho doveze dom. Zatim si připravim nějakýho technika aby mi ho proměřil :)))))))))

o 18.10.2012, 01:48 | m
"Prodávám auto kamarádovy a jen jsem skopčil jeho inzerát poněvač je pořád v práci tak mu to zařídím já."

Aha, no aspon se diky tehle diskusi pan m a ostatni dozvedeli docela nedulezitou informaci. :)
o 18.10.2012, 08:34 | Kastle
Auto je prodané.
A nevím co je na tom že prodávám auto kamarádovi?

Aha ty si myslel že se dozvěděli že seš Kre...

To máš ale fakt pravdu :)
o 18.10.2012, 09:02 | AR
m: sry ale je trošku naivní myslet si že když někdo potřebu prachy tak pojede pro tvuj krásný úsměv xxx kiláku do prahy ti s milostivým svolením ukázat auto které bys možná koupil pokud tomu dopřeje vhodná konstelace hvězd...ve výsledku by prodejce jen tak z tvého plezíru promrdal prachy za naftu a ztratil den výletem, to by byl opravdu užitek.
o 18.10.2012, 09:16 | Only_One
jako AR.. a ještě si to takhle prezentuješ v diskuzi :-) Lool jako blázen
o 18.10.2012, 09:31 | m | Upraveno: 2012-10-18 09:33:05
asi máte hodně blbý zkušenosti s prodejem aut, tady na foru to beru trochu jako komunitu ne uplně si navzájem cizích lidí, takže když někdo potřeboval peníze, pozval jsem ho do prahy, kde kdybych viděl osobně že je autu pouze to co je uváděno a jinak je auto v pohodě - není to past - auto bych vyplatil a prodávající by dostal peníze které potřeboval. Co je na tom safra komu divného, že když přes den nemám čas se na auto jet podívat a zkotrolovat ho, nejsem do něj rozhodně zamilovanej abych si ten čas přes mrtvoly udělal, že nemám zájem jet to auto koupit osobně do chomutova někdy po práci v noci jako nestartujícího zajíce v pytli? :)

přijdete mi jako chlapi s typicky českým přístupem k lidem a ke všemu - "jsi levák" a dokaž mi že nejsi a možná uděláme spolu obchod...

ve světě je to obráceně a asi se mi s tím blbě smiřuje :(

EDIT: a ty sprostý slova a nadávky ani nekomentuju, to je úplně mimo moje chápání
o 18.10.2012, 12:47 | Tomášek
lol tak to sem jeste neslysel, ze by nekdo nekomu vezl auto :-D snad kdyz mam o neco zajem, sednu a jedu tam.. a to ze ses v praci, tak prodavajici asi taky chodi do prace ne? mazec tohle :-D
o 18.10.2012, 13:28 | Luke_288
m: člověče nevím, já bych snad ani někomu kdo by to auto chtěl a posílal mi smsky neodpovídal...
ale mám teď u vás na proseku auto na servisu, tak se mu tampověnujte :)
o 18.10.2012, 13:39 | m
ja uz tady na to prdim, nekdo potreboval penize, ja mu je nabidnul, ale bylo pro to potreba pohnout zadama. k tomu nedoslo, tak je to dany. Co dal, nic, zivot de dal.
o 18.10.2012, 13:47 | lukee_cz
m: no jo, jenze ten tvuj zpusob byl stejny jako maji ruzni "zarizovatele pujcek" (kor pres SMS), posly prachy a treba neco dostanes = v tomhle pripade dej prachy za benal, pripadne volno a mozna si to auto vezmu... Je to hodne stare, ne zrovna opevovane auto, tak si nedelam iluze, ze by se na tom nenaslo i neco jineho za problemi nez ty popsane... Ale uz to pisu asi jako padesaty, tak uz to asi nemam moc cenu rozmazavat :D
o 18.10.2012, 13:48 | Only_One
hele M - když ti napíšu, vem medvěda a dojeď do Plzně že bych se na něj rád podíval na zvedáku s mechanikem a když to bude v cajku tak ho vemu, tak taky přijedeš?
o 18.10.2012, 13:54 | BadyS
jo pro kupujícího to je ideální varianta jak dohnat slevu, protože prodejce idiot už přece s tím nepojede nazpátek
o 18.10.2012, 14:01 | Dexter
Nebo ho prodá a domu jde jaksi asi pěšky :)
o 18.10.2012, 14:05 | m
OO: ne, prodat nějak zásadně nepotřebuji, resp. nepotřebuji rychle peníze, takže nikam nepojedu. Kdybych neměl doma na nájem a nemohl ho prodat v Praze, asi bych přijel, věř nebo ne.
o 18.10.2012, 14:13 | tesil
m: nejsi ten, co ode me kupoval cca pred 14 dny toho mergla jak jsem tady resil? Tvuj pristup by tomu odpovidal.
o 18.10.2012, 14:19 | m
nejsem tesile, ja jsem z prahy a odsud se nehnu :)
o 18.10.2012, 14:59 | macek
no ja m znam jednou sem nu neco prodaval a bez problemu chapu ze to myslel dobre ale Jardu to nasralo:-))
o 18.10.2012, 15:02 | tesil
m: ten byl taky:-)) Sice naplavenina, ale byl...
o 18.10.2012, 21:28 | AR
m: a co se na to podívat z pohledu prodávajícího co ty prachy potřebuje? To tě nenapadlo? A jak už jsem napsal když ty prachy potřebuje tak je asi jen tak nebude ujebávat za cestu a ostatní náklady aby ti to auto dovezl a měl to pade na pade jestli ho prodá nebo ne, protože by ses mohl náhodou špatně vyspat a pak bys našel to to to a to co by se ti na tom nelibilo a šup jeď si dom tohle nechci, takže by těch peněz ten prodávající potřeboval zase o něco víc....ideální řešení problému...to by mohl rovnou jít na burzu a koupit akcie cukrovaru a mít to pade na pade zda vydělá nebo ne...takže asi tak, ale jo jsme tady všichní zabrždění jen ty seš hotovej zápaďák.
o 18.10.2012, 21:51 | Bart 007
sory za OT ale teď mě tak napadlo, jak to chodí když si dám inzerát, že koupim auto - prodávající mi ho doveze abych se podíval?
o 18.10.2012, 22:21 | Alííí
Tady se člověk občas fakt pobaví... :-D
Nejdřív ROFL že někdo roztlačuje 2.5 TDi který je už několikrát po smrti, a pak ta historka s dovozem auta na pokec a zase zpět s nasranym ksichtem. :-DDDDD
Jestli bylo oboje myšleno vážně, tak se asi picnu...
o 19.10.2012, 09:13 | MazliG
samozřejmě praha .o)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.317 sekund.