Navštíveno 2509x

Ahoj hoši.Potřebuji do garáže nějaké topení na plynovou bombu.Něco podobného jako v odkazu,za rozumnou cenu.Díky
[ Link ]

31.10.2012, 23:11 |
Kesam Jako topí to dobře pak to chcípne musíš vyvětrat pak to nahodíš vypneš a druhej den tam máš krápníky a vodu.Já mám normálně mokrej strop sráží se tam voda.
Kesam-Tak to si mě moc nepotěšil((vlhko tam teda opravdu nepotřebuju,garážuji tam motorku a voda by nedělala dobrotu(Jak si to vyřešil,čím si přitápíš?
Chce to kamna v provedení turbo s vývodem spalin ven. Něco takového:
[ Link ] ?
ty wole stando, tohle není výviod spalin VEN.. to nemá s provedením turbo komína u kotle nic společnýho!!!

01.11.2012, 08:03 |
Nora jako kesam, měl jsem je v garáži, srážení vlhkosti obrovské a neskutečný smrad ze spalin, pak ti to jde cítit z dechu celý den...
Tak to je v hajzlu((zatím tam mám přímotop ale ten má odběr 2kw a to bych se prohnul))Nemáte někdo nějaký nápad čím si topit?
mam podobne kamna co jsou v odkazech, kupovane minuly podzim, s vlhkosti nebo se smradem nemam zadny problem, ale samo ze garaz musi byt vetrana, tzn. ze nejlepe pricne pres garaz musi byt otvory ven, spaliny jdou citet ale nic zasadniho ;)

01.11.2012, 16:29 |
Lubak asi tak kamna mám cca. rok a s vlhkostí žádnej problém a když je garáž větraná tak uplně v pohodě
tak větrací otvory tam jsou s každé strany tak snad to bude ok,no uvidíme.díky za vaše názory hoši.

01.11.2012, 18:31 |
Nora Fox a Lubak: a jak dlouho jste s tím topili na jeden zátah? Na kolik jste prostor vytopili?
to nora: na jednu zimu mi vydrzela jedna 10 kg bomba, ale netopil jsem s tim kazdy den, kdyz je venku nula tak si s tim nevytopis 25 stupnu ale v moji garazi cca 30 m2 a strop tak 3 metry si pri te nule venku zatopim na takovych 10 stupnu v pohode, jakmile to vypnu tak diky tem vetracim otvorum zima dojde docela rychle ale bez toho bych na aute neudelal nic, asi jsem uz zhyckany :D a jednu nevyhodu to prece jenom ma, natahnes si ze sirokeho okoli nejruznejsi pavouky co maji radi teplo a jako ne ze bych se jich bal ale nekteri jsou dobre mrchy ;)

01.11.2012, 21:09 |
Lubak Topím s tím v garáži vcelku pravidelně, je fakt, že tam mám na temperování radiátor připojenej k baráku takže i když je venku - 20 tak v garáži mám furt nad 0, mám garáž cca. 75m2 a na 10-15 st. to garáž vytopí vcelku dobře. Topím s tím vkuse třeba 3-4 hodiny a nikdy jsem neměl problém když se odvětrá.
Fox_cali-Tak pavouci jo?No tak to raději zmrznu))

01.11.2012, 23:18 |
kyncllik | Upraveno: 2012-11-01 23:20:33
já s tím topi taky, smrdí to jen když dochází plyn.. jinak garáž cca 35m2 vytopim i na 25 ale pomáham tomu honit vzduch větrákem a jede to třebas půl dne
kamna jsou něco obdobnýho jen od De'Longhi

02.11.2012, 06:50 |
tomas.V | Upraveno: 2012-11-02 07:06:18
mám kamna "pohoda infra" bez ventilátoru.
Přesně jako psal kesam tak pokud v garáži klesla teplota i na -8 (nějak v únoru jak bylo tejden -20) a kamna sem dal na 3 stupeň tak během pár minut bylo v garáži cca 25m2 hned 15 stupňů. Ze zdí se valil proud vody a veškeré nářadí bylo jak polité vodou.
Myslim, že to je následek průdké změny teploty vs. jiné topení něž kdyby tam byly Petry. Tím myslim, že plynový kamna žerou vzduch. Po celodenním topení i v - 20 je pak vlhkost najednou pryč a uvintř krásnejch 20 stupňů
po x letech sem opustil garáž ve městě a nastěhoval se do garáže na vesnici k rodičům. Sere mě, že tam není malej radiátor, kterej by udržoval teplotu kolem 10stupňů
takhle musim stěhovat 40kg 19" rack se zesilovačema z bejvalého pokoje pokud si chci pustit hudbu v garáži. Před rokem sem takhle udělal vintage zesilovač Kenwood (asi se mu nelíbila ta rosa) :-D

03.11.2012, 00:06 |
Kesam Já tam mjám vodu mokré zdi strop masakr od té doby co je používám mám menší garáž a vytopím na 20. Ale smrad z spalin nemám.

03.11.2012, 11:38 |
Nora tak člověk který v tom je dlouho spaliny necítí...