Navštíveno 2079x

Prodam iPhone 3GS 8gb v cestine s nejnovejsim origo iOS6, měsíc starý v top stavu. Krabice, nabíječka, sluchátka, spousta pouzder (včetně energy packu), obalu a dock k tomu.V zaruce (k uplatneni v CR) do ledna. Cena 6500,- Kč

01.11.2012, 14:48 |
tesil Mesic stary a zaruka do ledna?
Ano, koupil jsem ho v listopdau 2011, přestalo mi fungovat ovládání sluchátek tak jsem minulý měsíc došel do Apple Storu a hnedka mi ho vyměnili za fungl nový (jak je u applu zvykem) a prodloužili záruku o tři měsíce, takže záruka do konce ledna.

01.11.2012, 15:45 |
TROY fungl nový = nový imei měla by být nová záruka

01.11.2012, 16:36 |
tesil novej telefon - nova zaruka, nedavno se to tady resilo....A moc nechapu, proc by ji prodluzovali o 3 mesice.
Nevim jak to má být nebo ne,ale byl jsem s tím v oficiálním Apple Storu na Regent Street v Londýně.Rovnou mi dali novej a řekl,že záruka je prodloužena o 90 dní.
Nevymněnili příslušenství ani krabici ani nic,přinesl v takový krabičce jen mobil s nalepenýma foliema a dal mi ho.
Každopádně telefon mi tu leží v krabici už měsíc a čeká na nového majitele.
cena raketa bych rekl kdyz za 8tis mas 4ku
neni pravda, ze novy tel, nova zaruka. apple ti ofiko nedava novy telefon, ale meni unit. tzn. zaruka prodlouzena jen o dobu, po kterou byl na servise, i presto, ze dostanes nový kus

01.11.2012, 21:15 |
TROY | Upraveno: 2012-11-01 21:17:34
Dojde-li k výměně, začne běžet záruční doba znovu od převzetí nové věci. Totéž platí, dojde-li k výměně součástky, na kterou byla poskytnuta záruka.
[ Link ]
1) telefon jsem koupil v Londýně (což pro znalé,nevadí ničemu je to ten samý a stejně funkční telefon který si koupíte v čechách) takže se na něj nebudou vztahovat český zákony (btw záruka v anglii na elektro 1 rok)
2) o ceně jsem schopen jednat
cena max 4k tot vse, 6.5 k je trochu silna kava koukni jak se prodavaj vsude, jinde jsou radi za 3-3,5k jako vonavka,preji prijemnej prodej...

02.11.2012, 11:16 |
tesil Za 4t beru.