Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: cokoli z nabídky O2

o Navštíveno 1923x o
o 08.11.2012, 18:53 | MAX
Zůstal mi nějaký "kredit" u O2 a iPhone 5 tam nemaj. :-/
Kdyby se tedy kdokoli sháněl po něčem, co nabízí O2 - telefon, tablet či jeden ze dvou noťasů co tam mají [ Link ] tak mu to můžu koupit - oproti té koncové (plné) ceně nabízím 10% slevu. Dostane tedy nový, nerozbalený přístroj s plnou zárukou u O2. Preferuji osobní převzetí, ideálně rovnou na prodejně..
Ostrava a okolí..

o 08.11.2012, 20:43 | crestik
neuměl bys poladit, abych měl nějaké net a TV se zákl. nabídkou do 500Kč? ;-)
o 08.11.2012, 21:47 | MAX
:-)))
To bys musel být "firemní" zákazník, pak jsou slevy docela velké.. (Ale na TV asi ne) Měl jsem třeba neomezený mobilní internet za 150Kč (normálně byl tuším za 800Kč) ale teď nám to taky zdražili na cca 300Kč.. :-/
Ale kompenzovali budgetem na nákup HW, jenže já mám iPhone 4 se kterým jsem spokojený a jaksi mi zapomněli říct, že u O2 iPhone 5 nemaj, sakra..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3134 sekund.