Navštíveno 3099x

Asi každý zná, prodám nabíječku z Lidlu, po 2letech jsem ji reklamoval a včera mi daly novou, takže zase 3roky záruka, nechal bych si ji, kdybych neměl už jednu doma, když takhle nešla, chtěl jsem vrátit peníze, ale daly mi novou.
Info je zde :
[ Link ] Cena : peníze na účet a bude 550Kč s poštou
499 v Lidlu a 550 od tebe - to mi nejak nejde do hlavy,
Být to 350, tak ti je pošlu na účet ještě dnes.

14.11.2012, 10:31 |
Lufas dali oni:-)
TicTac : no jde o to, že tahle je nová a cena je 550Kč s poštou, tak pořád nad tom prodělávám, protože balík bude stát min 100kč, tak nevím co ti nejde do hlavy.
že když zvedne zadek a pujde za rok do Lidlu ušetří 51,- Kč a nebude to mít z druhý ruky :)

14.11.2012, 10:46 |
tesil Jen pro poradek, obycejnej balik pojistenej do 2000,- a ne nejakej zkurvenec do ruky nebo na postu stoji 75,-.Ale radeji bych taky koupil novej z Lidla, nez za vetsi love poslanej pres postu takze vobouchanej a nevim co jeste.
tak ono zkurvenec je právě ten obyč balík, protože to jde několik dní. Balík do ruky máš spolehlivě kdekoliv v ČR druhý den.
TicTac, tesil: Akorát ta Vaše teorie má menší trhlinu a to tu, že Lídl jí bude mít v nabídce až zase za rok, a myslím, že do 1000Kč nikde jinde lepší autonabíječku nekoupíte :).
Minulej rok jsem jí v Lídlu propásnul a kdyby mi jí někdo po akci nabídnul za tyhle prachy, tak neváhám...

14.11.2012, 11:43 |
tesil Tommas: za posledniho pul roku z cca 15 baliku slovy JEDEN podle toho jak psali v mejlu a SMS. Zrovna vcera meli jeden dovezt a rano jsem se dozvedel z mejlu ze balik je ulozenej na prani adresata na poste.
Cendlerovi se omlouvam za OT a preji prodej bez prodelku...:-)) Pokud ji nekdo zivotne potrebuje a v Lidlu je ta akce tak malo - coz jsem netusil, tak pak proc to nezkusit.
tesil : to máš sice pravda, ale balík jde věčnost, nemáš možnost ho sledovat atd. všechno posílám obchodákem, radši připlatím a můžu se kdykoliv podívat kde to lítá.
M.a.R.i : přesně to vidím stejně
tesil : v pohodě o nic nejde, neříkám, že je to konečná cena, jde mi o to aby se neválela doma, je to kvalitní nabíječka, každý jí zná a ta cena je směšná, jinak o prodělek mi nejde, už jsem vživotě prodělal víc, tak to neřeším

14.11.2012, 12:01 |
tesil Tak kdyz nejde o prodelek, tak za 2 kila muzes hned posilat:-)))
tesil : s jitrnicí na hlavě bohužel nechodím ;-)
Teda kluci, že se hádáte :o) KOUPENO :o) přesně pro důvody, co píše M.a.R.i. letos jsem jí propásl :o)
tak a sme za játra všichni :-D
P3RF3KT: to ani ne, jen jde o to, že je to fakt ověřená nabíječka za směnou cenu.
Kde mas napsano,ze zaruka je opet 3 roky? Vzdy byva,pokud je neco v zarucni lhute meneno i treba za novy,trva zaruka stale do uplynuti puvodni reklamovane veci. Maximalne se prodlouzi o to,co to bylo v servise
zrovna nedávno se to tu řešilo, ale myslím že s Iphonem, jinak není problém, jak jsem říkal v době reklamace jsem si koupil novou a tuhle reklamoval a řekl jim ať mi vrátí peníze, ale poslaly novou, tak kdyby něco tak mám paragon od té nové ( paragon není vazáný na přesný typ nabíječky ) ;-)