Navštíveno 7820x

Pánové vím, že je to AHC forum ale chodí sem dost lidí co tak koukám a prodává se tady opravdu všechno.
Takže potřebuju sehnat 1 ks tlakové houkačky z vlaku (nejlépe ruského Sergeje) a nebo lodi. Už mě některý prasata na silnici fakt ser.u a moc.
Takže máte někdo něco? Díky moc.

...to by mě zajímalo, čím to hodláš utáhnout? .-)
zkus hádat. O.K. kompresor ze vzduch. podvozku A8, vzduchojem + - 1O litrů a v něm 8 bar. Elektronika a rozvody hotový, přívod s vnitřním průměrem 12mm a jelikož nemám kinder vajčko ale dodávku, tak se mi to tam i vše v pohodě vejde. Na takový tři vteřiny opravdu velkýho bordelu to myslím bude v pohodě stačit. Slibuju až jí seženu, dám sem videjko :-)

19.11.2012, 20:27 |
Alííí Tenhle projekt mám ve sklepě rozdělanej už asi 2 roky... :-) Mám houkačku, mám kompresor, mám vzduchojem, mám spojky, jen nemám hadice a čas. :-)
Jednou stejně skončím u nákupu v USA a bude to.
Alíí, tak tu houkačku pusť mě :-)

19.11.2012, 20:30 |
camron | Upraveno: 2012-11-19 20:32:03
...pěkné. Ale bacha, na koho při svém výchovném políčku narazíš. Ptž. kdo s čím zachází.....

19.11.2012, 20:33 |
Alííí Transportérák: Jj, už mi jí z garáže tahalo víc kamarádů... :-) Však já si na to ten čas najdu (i když hodlám zase koupit supermoto, nevim-nevim)
camron: Na silnici si to dneska zaslouží každej třetí, na chodníku každej druhej. :-DDDD
Narazil jsem už na dost podivných lidí, ale už mi neba zastavovat a vylejzat z auta. V tom jsem v klidu.
Jinak na tohle narazit: to bych asi koukal :-)
[ Link ] to je hrubej kalibr.

19.11.2012, 20:39 |
Alííí Tak s tímhle vzbudíš půlku Prahy a ještě narovnáš věž v Pizze... :-D
tvl..s timhle toho před tebou rovnou odstrčíš.. :))

19.11.2012, 21:53 |
Nora

20.11.2012, 05:21 |
Tendr Petan G6: Viděl jste-jak vystřelila!? :DDDD
Koukni sem:
[ Link ] Tady určitě něco najdeš ;-)

20.11.2012, 11:52 |
Brnďa koukni na truckshopy..jsou tam taky poradny podtlakovky a randal to taky umi solidni .. já si ji hodil na kamion, a stál u kaufu a zatroubil na jednu ženskou, hezky sebou škubla a poslala mě do oněch míst :-D
urvu ti ji v práci ze střechy :-) jinak stačí z malý loko ,třeba 740 apod.. dělá to dost randálu. Dělaj randál už při tlaku 5barů . . Ale na mě stím v provozu netrub nebo ti nakopu koule. to je tak dobrý někoho šokem poslat do stromu
náhodou s tim může bejt celkem sranda :D
[ Link ]

20.11.2012, 16:05 |
JA obzvláště veselé je troubit na koně, psy a těhotný...chachacha
tolik času investovat do takový hovadiny. nepochopím a ani nechci :-)
Kdybys chtěl, mám něco velice podobného co hledáš v garáži a už asi 5 let bez využití..
Koukám, že jsem asi jediný, komu to přijde jako vrchol idiocie. Počkej, až natrefíš na nějakého kardiaka - můžeš pak zatroubit soudci.

21.11.2012, 20:36 |
JA camron
to ode mě byla ironie...proto jsem to psal..
camron: vrchol idiocie je to poslední video. Jestli si myslíš, že se tím budu bavit jak malej jarda a budu jezdit po městě a na každýho troubit, tak to jsi vedle jak ta jedle. za prvé posledních náct let mě bylo opravdu už hodně dlouho a tohle co chci v autě mít je opravdu jenom na blbečky co když mají pro ně "milionový" auto a myslí si že se z nich každej posere a že oni zrovna ted chtějí jet a je jim jedno, jestli je provoz, horizont a nebo nedej bože zrovna oni nejsou na hlavní a měli by dát dle dopr. situace někomu přednost...tak na tyhle pány s nosem nahoru to je určený. Možná si pak i kousnou do toho jejich drahého volantu a rozsvítí se jim v kouli. prostě aragatní frajery co ostatní ohrožujou já nemám rád a nikdy ani nebudu. sám jsem klidnej a pozornej řidič co nemá problém pustit chodce a nebo se přizpůsobit danný situaci v provozu.na vyřádění mám jiné auto které si na uzavřené závody vezu za sebou na vleku :-) takže díky za pochopení.

21.11.2012, 21:47 |
Alííí A to já si to zase rád pořídím na ty ostatní krávoviny. :-D