Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > Ford Mondeo 1.8 TD kombi, GHIA

o Navštíveno 4015x o
o 20.11.2012, 22:24 | bobmasitr
Ahoj, na nový rok uvažuji o novém vozidle a tak předběžně nabízím k prodeji Ford Mondeo 1.8TD, spousta lidí říká že to je špatný motor a není. Má najeto poctivých 275tis.
výkon:66kw
rok výroby: 2000
Auto má nyní novou STK takže do 11/2014, je zaplacen eko poplatek

Výbava: ABS, 4xairbag,el.okna, el.zrcátka+vyhřívaná,el. sedačka řidiče,vyhřívané sedačky,mlhové světla,kožený volant,loketní opěrka,posilovač,digitální klimatizace,interier dřevo,autoradio CD+ovládání pod volantem

Co k technickímu stavu: Za posledního pul roku opravdu mnoho a mnoho investic, všchno sem rozepíšu

Nová náplň klimatizace,nová vodní pumpa,rozvodové řemeny,olejový filtr,vzduchový filtr,nový vlnovec,nový střední díl výfuku,nový zadní díl výfuku,nový motorek pojezdu el. sedačky,nová ruční brzda a lanovody ruční brzdy.
za poslední měsíc a půl byly provedeny tyto opravy, nový pravý práh,nové zadní lemy, oba zadní blatníky lakovány a práh samozřejmě také,nové silentbloky ramen,nové čepy ramen,palivový filtr,všechny hadice a spoje překontrolovány a dotaženy,nový nástřik podvozku,nový alternátor,nové žhavící svíčky

Obuto na zimních kolech se vzorkem 60% nově vyvážené

Teď něco k výbavě která není na voze z továrny. V autě je autoradio Panasonic CQ-C7301N ale přidám i původní radio na CD, přední repro 5X7 Alpine, zadní repro 6X9 Axton, subwoofer pod sedačkou(aktivní)
zadní čiré světlomety,čiré boční blikače,čiré přední světlomety s led svícením

O auto bylo a je maximálně pečováno, uvnitř vše čisté. Nikde nic není prorezlé.
K autu je možné za doplatek 10tis. mít alu kola BSA 17 palců o rozměru 215/50 a pneu na nich Goodyear vzorek 70%.

Vzhledem k stavu a vzledu vozu bych si cenu představoval někde okolo 50tis. Kč Auto je naprosto v pořádku, nikde mě nenechalo. Se spotřebou je to na dálky okolo 5 litrů a ve měste víc jak 7.5 si to neřeklo

foto k příspěvku  od bobmasitr

o 20.11.2012, 22:32 | bobmasitr

o 20.11.2012, 22:36 | bobmasitr

o 20.11.2012, 22:41 | bobmasitr

o 21.11.2012, 01:25 | macek
S tou cenou jsi teda dost mimo
o 21.11.2012, 07:34 | bobmasitr
Cena je dána vzhledem k stavu auta, kdyby to byla paštika kterých se po silnicích prohání tucty neřeknu a dám tam 30. Já do něj 50vrazil za posledních 6 měsíců. Troufám si říct že lepší nenajdeš.
o 21.11.2012, 07:45 | Only_One | Upraveno: 2012-11-21 07:46:17
to byl asi docela fajn matroš co tě přiměl do toho nalejt 50 tisíc ne? :-) nicméně obávám se, že na tohle budeš kupce hledat v čase konvergujícím k nekonečnu... ale opticky vypadá dobře, to jo
o 21.11.2012, 07:50 | bobmasitr
Tak každý auto si najde svho kupce.Budu si kupovat úplně nový auto a tohle buď zbyde nebo se prodá. Lámat to přes koleno nebudu.
o 21.11.2012, 08:03 | Only_One
no tak ho tam dej na protiúčet ne?
o 21.11.2012, 08:10 | bobmasitr
To mě napadlo taky, jenže jako protíučet se mi to moc nezamlouvá. roky zpátky jsem takhle chtěl dát audi A4 TDI a řekli mi 35tis. Za měsíc sem jí prodal za 85.Takže to by mi toho bylo zase líto.Špatný auto to neni,ale chci už prostě nový.Zase na druhou stranu co mužou chtít lidi od aut do 50tis.V týhle relaci jich je mraky v ruzných tech. stavech.
o 21.11.2012, 12:33 | C.W.O.K.
no za 50 máš už skoro MKIII. já sem před 2 rokama prodával v podobném stavu a stěží za 30 a to sem měl ještě větší výbavu.
o 21.11.2012, 12:41 | bobmasitr | Upraveno: 2012-11-21 12:44:34
mk3 za 50 to sou smrtě :D loni sem chtěl mk3 okolo 70 a takový keplíky :D.

čoveče jakou si měl ještě větší výbavu, krom kožených sedaček?
Pravdou je že do výpisu jsem zapoměl jako výbavu:centrál,dělené zadní sedačky,zadní loketka,posilovač řízení a všelijak stavitelnej volant,origo práhové lišty FORD,imobiliser atd. To je taková samozřejmnost proto sem to neuvedl

Jediný co to nemá je kůže,palubní PC a tempomat,kterej se do nafťáka ani nemontoval
o 21.11.2012, 12:54 | pepe689
kazdyho vec co do toho nacpal ,ale za 50 to prodas asi jako ten pan na tebou to hifi za 10:-
o 21.11.2012, 12:54 | JuiGin
asi takhle to myslel C.W.O.K.

foto k příspěvku  od JuiGin

o 21.11.2012, 13:34 | bobmasitr
tak radio origo mám taky a lepší na CD+Mp3 origo, středovej panel mám taky ve dřevě,koženej bvolant to má taky. Jen ty palubní PC a tempomat, bohužel to se snad ani do naftáka nedávalo.

Pepe689: co hifi 10?
o 21.11.2012, 13:52 | Pepíno_Honda
pepe myslí inzerát s domácím hifi, který je nad tebou ve foru...
o 21.11.2012, 14:06 | OMEGA
Hezkej rok na ten model i stav, ale reálka je 35k max. Leda že by tam byl třeba schovanej pytel koksu...bo tak.
o 21.11.2012, 14:08 | bobmasitr
Omega: :D pytle to má 4 :D o jiných nevim
o 21.11.2012, 14:58 | bobmasitr
Jinak samozřejmě auto nikomu nenutím a nikoho tu přesvědčovat ani nechci.Já si ho cením v rozmezí 45-50tis. a tak to je. Nový auto mám objednaný, takže do ledna s tíhle jezdit budu, než mi dodaj nový auto.
Jinak to co se prodává za 30nemá bud novou stk nebo ekodan zaplacenou.A nebo v takovým zběsilým rezatm stavu. Toď vše,ale děkuju za komentáře :)
o 21.11.2012, 15:17 | P3RF3KT
Plnou výbavu určitě nemáš no :) Taky máme doma Ghiu a co sem zjištoval když sem si myslel že to taky máme v plný tak tobě tam ještě chybí: multifunkce na volantu, jak si řikal kůže sedačky, komplet el. sedačky, výhřev sedaček a ten pal. PC :)
o 21.11.2012, 15:25 | bobmasitr
tak ono těch kombinací bylo hrozně. Výhřev sedaček to má, i čelního skla a zrcátek
o 21.11.2012, 18:44 | Thullo
Hele kluci, já vás opravdu nechápu :o( bobmasitr má auto - opravdu pěkné, kde je JASNĚ vidět, že je udržované a řádně opečovávané - cení si ho na 50.000,- tak ať - mě taky na Seville každý psal, že to má cenu tak 40 a šlo za 100!

Opravdu má každá věc svého kupce - když si počká, třeba se dočká. Upřímně, raději bych vzal toto za 45řekněme (to je klasika, že při prodeji chce kupující slevu a prodávající slevu dá, neb to o fous nadhodnotil, právě aby slevu mohl dát) než nějakou mrdku za 30, do které pak ještě 20vrazím (což budu na 50ti) a furt to nebude takhle hezké...

Já bych se toho nebál - pokud chci auto za 50, určo nepůjdu do předsmrtí kulhající MK3...
o 21.11.2012, 19:15 | Samantus
Thulo to asi vystih uplne nejlip.... Ja to chapu, je to proste takova povaha tech lidi... Na jednu stranu je mi jich lito, ale na druhou oni s tim zijou v pohode, tak to je jejich vec, ale ty kecy me udivujou a kor kdyz to auto vubec nezna...
o 21.11.2012, 21:22 | Hráďa
auto znam a viděl jsem ho, pohledově je moc pěkné, pokud technika bude jako vzhled tak OK
o 21.11.2012, 22:18 | Nismo.Power
no troufám si říct že MK3 je dáááleko větší sráč než je tohle at si řiká kdo chce co chce...

stejně tak můžu říct vklidu že znám určitě lepší než tohle a taky to je neprodejný stejně tak jako že tu bude dobrejch 1000 v lepšim (origo) stavu akorát o nich prostě nevíš....

každopádně třeba si to kupce najde ač podle mě je to samozřejmě taky na dnešní poměry dost a v jinym topicu ti bylo psáno že peníze který do auta vrazíš tak ti nikdo nikdy nezaplatí zpátky a s tim musíš počítat, takže pořád je to mondeo v ceně cca 5-10 tis (najeto 3k km) a vraženo do něj nenávratný prachy.... uvidíš časem když se nikdo nechytne tak jdi za 30 třeba protože jinak ti z toho vznikne neprodejný auto, tohle zrovna neni raritní kousek auta který by se někdy vyhledávalo....
o 21.11.2012, 22:26 | bobmasitr
Nismo: díky za koment. Raritní určo neni, prostě velkej naftovej kombík v moc pěkným stavu. Samo kdyby se někomu nelíbily světla,radio, vše k autu přidám.No po bazarech ani soukromníkách moc pěkný nejsou, když jsem to auto kupoval. tak jsem jich objel asi 9.Prostě to bylo v takových neunosných stavech. Zase když si vezmu co je 45 případně 50tis. za auto, skoro nic.V tomhle rozmezí je tisíce aut a možností.Ano koupit novější a v hrozným stavu, nebo novější ale malý. Nebo starší a udržovaný. Nejsem žádnej vyčuranej obchodníček nebo prodejce. Jen prodávám auto, kterýho si cením jak cením o auta se starám jak nejlíp mužu. Věřím že tohle auto bude sloužit ještě dlouho asi jako každý jiný, když se průběžně udržuje a nezanedbává servis.
o 25.11.2012, 20:18 | Docthor
Thullo: no jo,jenže Sevile je Sevile a tohle je nepotopitelný potápěč..

Ano za 30k jsou mrdky na netu,ale ani jedna se neprodá, prodá se tak za 10k max, a tohle i kdyby sjelo z linky tak 50 je prostě moc, dobrá koupě to bude za 35, to si řeknu koupil jsem pěkné auto na dva roky za 35 a pak ho hodím ze skály, bohužel, je rok 2012 a tohle by se mělo už šrotovat nebo veteránské čísla
o 25.11.2012, 22:03 | BATMAN
Takovyhle mondeo jsem mel akorat z 97ho a dodnes na nem nedam dopustit. Ano spousta lidi nadavalo na Fordacky TD motory,ale malokdo uz docetl ze to slo o TDcka z mondea MKI.

Verim ze auto je v supr stavu ale bohuzel je na case si priznat ze investice vetsich castek do nej byla a je ztratova. Mas 2 moznosti. Bud holt prodat s velkou ztratou anebo si ho nechat jako druhe do rodiny.
o 14.02.2013, 10:11 | bobmasitr
prodáno
o 14.02.2013, 10:16 | michal_smsmsm (A)
pro moje info, za kolik? jesli to neni tajny?
o 14.02.2013, 10:28 | bobmasitr
není to tajný auto jako takový šlo za 39 a ty kola BSA co sem měl sem prodal za 9, takže si myslím že to jako celek prodalo ještě slušně. Hned první kdo na to auto volal s ním odjel. docela i štígro
o 14.02.2013, 10:36 | michal_smsmsm (A)
jo to je hezka cena za auto
o 14.02.2013, 10:41 | bobmasitr
však ono to taky bylo fakt v pěkným stavu. Brzo bude na prodej Ford Ka taky tahle udělanej, tam si ale myslím že když za to budu chtít 26tis. se zaplacenou eko daní a vše udělané bez koroze, tak se to asi prodá.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3115 sekund.