Navštíveno 3472x

Vestavěná lednice Liebherr CBN 3056. Stáří ca 7-8 let. Pořízovací cena byla kolem 55.000Kč. Veškeré doklady, návod samozřejmostí. Zachovalá.
Stále prodává za nějakých 40.000 a výše.
Minimální cena je 5.000Kč, nejvyšší nabídce.

Neblázni... za 40 si koupim krásný dvojkřídlo s vestavěnou TV a zásobníkem na chlazenou vodu nebo led
ROFL asi si pletes china znacky s Liebherrem :)
Ja bych rekl,ze neni za 40,od 5 ....tady nekdo spatne cte nebo blbe chapu :-)

28.11.2012, 16:47 |
jackobo | Upraveno: 2012-11-28 16:53:32
jj, jasne ze je ted "od 5ti". V lednicich se teda nevyznam, tahle je ale asi necim vyjimecna, pze pc 40+, tywe to ti za ty prachy i vypere, vyzehli a vecer ti to udela ne? :-D
sorry za OT ;)
Liebherr je spicka, myslim, ze se tu dlouho neohreje... Ja narazil na podobnej super kup pred rokem, kdyz sem zarizoval kuchyn a hned sem po tom sah. (nova AEG za 30% ceny)
Ta specialni prihradka na zeleninu nema chybu, nechapu, jak to tam muze vydrzet tak dlouho cerstvy.

28.11.2012, 18:24 |
noname |
editace Neprodaval bych tak pod cenou, kdybych na ni mel misto nebo uplatneni, ale potrebuju vyklidit sklad/garaz/byt :) Proto ta cistka.
je možno poslat originál fotky na mail? ... v jakém stavu je teď - ven ze skříňek ? předběžně bych měl zájem .... jen musím pozjišťovat jak moc se mi hodí do kuchyně ... díky !
OT: proč nemůžu kliknout na profil člena "noname"? Nebo je to nějaký příspěvek bez přihlášení?
protoze noname je Rajdlos ;-)
zOdiac: zitra poslu, jinak je samostatna.
Ma pravdu predseda, noname jsem byl ja.
2jackobo: To je stejné, jako když si někdo koupí nový Mercedes a druhý si koupí novou Dacii. Už chápeš?
P.S.: Mám podobný typ, akorát nevestavnou, v nerezu, mám ji určitě 7-8 let a šlape jak má.
Máme taky nevestavnou z tohoto období cca 6 let starou a šlape bez chyb. Biofresh zóna je skvělá, zelenina vydrží čerstvá mnohem déle.
[ Link ]
Kde je? Pha nebo Most? Díky
Most, ale neni problem vzit do Prahy, zatim je jeden zajemce.
Díky !
a nebojte se toho - metyl v tom není :-)