Navštíveno 1883x

zdravim, koupim nahradni dily na renault clio rv 1998 obsah.1149ccm
je to ten starsi ale s face svetl v predu
koupim-chladic
-brzdovy valecek do bubnu
popripade dalsi dily kdyby se nekomu neco valelo doma :-)
promin za OT, ale neni lepsi koupit brzdovy prasatko novy?? precijen sou to brzdy ;)
prave ze nove jsem koupil a po par tisicich odeslo tak na to prdima radsi origo treba na pretesneni :-)
prasátka mám,ale z 01.Motor 1.5 dci,ale mám za to,že tyhle věci by měly být stejný.Ty prasata mám z celou nápravou lanovodama,abs apod.Jen jsou z toho sundané pakny a předek bubnů,ale ty mám.Jo ještě se mi tu válí celý interiér i s tapecama z 3 dv.A 16" kola.
Chladič možná taky,musím se podívat...
marty: myslim ze to nebude pasovat muzes sem hodit linka jakej model to presne je? diky..
asi jsem lama,ale nevim přesně jaký link máš na mysli.Dám ti sem link s autem který je hodně podobný mému
[ Link ]
vím,že je to jiná motorizace,ale mám zkušenost,že u clia jde dost věcí zaměňovat
hele auto je rozdilne jak v interieru tak i v exterieru, ale muzes zkusit ty zadni prasatka a chladic nafotit a ja reknu jestli to je stejne :-)

30.11.2012, 21:40 |
Jozzo a co jsi to koupil za nové prasátka že tak brzo odešly?
chladič je určo z 98-01-s těma oválnýma světlama ve předu,jen se musím podívat jestli ho tu ještě mám.A ty prasata snad během víkendu stihnu taky nafotit.A co se týče ineriéru,tak ten by snad měl být stejný mimo palubní desky a volantu
marty: kolik by si popripade za ten chladic chtel? a kdy to budes cca vedet? diky

30.11.2012, 21:48 |
Jozzo link me neodkazal primo na produkt... to jsi kupoval bosche?