Navštíveno 2636x

03.12.2012, 12:43 |
tesil Koncem tohoto, zacatkem pristiho tydne budu mit k dispozici na prodej 2 kousky. Nerozbaleny se zarukou T-mobile 24 mesicu. Cena 16t za kus.

03.12.2012, 14:55 |
tesil Záloha, zamluveno do neděle...

03.12.2012, 20:27 |
tesil Tak zase volny, dotycnej nesehnal penize na zalohu...:-))
omlouvam se za OT, ale to je docela vtipny, ze nekdo chce iPhona a ma problemy s penezma i na zalohu :))
jj, je to vtipny a smutny zaroven, to je vazne no cemment
promin za OT ;)
mně spíš přijde vtipný, že za to dá někdo tyhle prachy :)

04.12.2012, 12:04 |
Augi Vasekkch: Like ;-)

04.12.2012, 14:11 |
tesil | Upraveno: 2012-12-04 14:13:58
Kdyz to da nekdo za Nota, kterej za 3 mesice spadne o 5 tisic ofiko prodejni cena, tak mi to prijde aji docela rozume ulozena mena....:-))
Jinak neaktual, bude prodano magorum z Aukra za 17.
spíš jde o to, že z apple storu ho může mít každý za 13742,- bez daně.

04.12.2012, 14:15 |
tesil | Upraveno: 2012-12-04 14:19:51
Tak je to 17 s dani, takze litr levnejsi je muj, mam ho hned a 24 mesicu zaruka....
EDIT: Pardon, 16 a pul, takze rozdil 500. Ale rok zaruky navic a hlavne pri reklamaci novych 24 mesicu, ne jak vyjebanej appstore.
ne každej si může koupit telefon na firmu nebo živnost
jinak by mě zajímalo, kterej z místních je takovej, s prominutím zoufalec, že si zamluví 2x IP5 a nemá ani na zálohu...

04.12.2012, 14:34 |
tesil Tak zoufalcu je tady posledni dobou spousta, ale toto nebyl asi nikdo z fora, protoze mi psal, ze mu dal kamos kontakt.
z applestore je jen 12m zaruka
Samozřejmě že není jen rok záruka... pokud teda nenakupuješ na firmu... to pak ano... pokud jako koncový tak 24m...

04.12.2012, 17:24 |
tesil | Upraveno: 2012-12-04 17:27:29
Prevzato z ofiko shopu:
Záruka
Na každý iPhone je poskytována 90denní bezplatná technická podpora po telefonu a roční omezená záruka.
A jak ti daji zaruku na vyreklamovanej telefon pri vymene kus za kus? Neni dlouho co se to tady resilo. Jde o to, ze samozrejme mas 24 mesicu od zacatku a po reklamaci dalsich 24, jen se spousta lidi necha oblbnout jejich zvastama a pak maji v zarukach bordel. Mimochodem jsem tam ted volal na tu jejich slavnou linku a jako koncovy zakaznik zaruka od nich pouze mezinarodni a to 12 mesicu!!!

05.12.2012, 09:23 |
xenonman | Upraveno: 2012-12-05 09:24:21
já jsem to sem nějak moc nechtel psat, kdo je ochoten za to dát takové penize :-) to, že zijeme ve státe kde s každým akorat vyjeba.... je jedna věc, ale pokud se mi s IP cokoliv stane za cástku 100USD mi kděkoliv na světla udělají swap za novej tzn jeslti záruka 1 či 2 roky je asi celkem nepodstatná
loni v Australii kamard IP spadnul na zem displej obal ko, sup do apple store 100usd a dostal novej tel...
xenonman: To jsem nevěděl. Opravdu hodně velká výhoda!
Jinak subjektivně mi přijde Iphone brutálně předraženej, ale jak už psal někdo nahoře. Je obrovská výhoda, že pomalu ztrácí svojí cenu. Komunita lidí okolo Apple je prazvláštní a jsou schopný dát za jetý Iphone neskutečný peníze. Bratránek kupoval před 1,5rokem Ip4 16GB novou od Tmobile z druhý ruky za 9000 a teď během 2dnů prodal za 8000 :).
Nebo třeba kolega z práce (inteligentní člověk, co dělá do obchodu) byl schopnej teď vypláznout za novou ip4 15000Kč :).

05.12.2012, 09:35 |
tesil | Upraveno: 2012-12-05 09:36:07
Xenonman: Jako ze mi smradi rozbijou telefon v zaruce, ja ho vemu a za 2t mi daji novej?
Plati to i pro iPad?
tesil: já to pochopil tak, že to platí i po záruce, což mi ale přijde docela divný. Jinak bych skoupil všechny 1.iphone, rozmlátil je o zeď a šel bych si do servisu pro minimálně novou ip4 :)
Ja se divim, ze se delaj auta typu Bentley, kdyz te doveze i takovy Sandero.
Mimo jsou ty kecy, jak jsou iphony predrazeny, je to proste poptavka trhu. To ze na to nemam neznamena, ze ti ostatni okolo jsou ovce a muj android zmakne vsechno a jeste 10x vic a stoji 5x min...
tappaja: To zas bude dlouhý vlákno :), je to pouze můj osobní názor, ale myslím si, že co se týče výkonu, tak cena u ip neodpovídá. Ale na druhou stranu má hodně dobrý zpracování. Ale jak si psal, cena je dána poptávkou. Neříkám, že bych si ho nekoupil, neboť jsem se párkrát přesvědčil, že si opravdu parádně drží cenu a když člověk bude každý rok/dva měnit za novější model tak na tom ani tolik netratí.
cena materialu je taky jnde, sklo, hlinik a ne zadnej vrzavej plast z PET flasky :-)

05.12.2012, 10:34 |
xenonman | Upraveno: 2012-12-05 10:36:19
výměna swap a záruka tuším mesíc či 90 dni, jen, aby pak zase někdo zde nepsal, že musí bejt záruka 2/1rok :-), u ipadu jsme neřešil, kdekoliv ve vyspelejch zemích tato možnost prostě je... nicméně druhý den mu spadnul zas tak opět zase výměna :-)
ale ne v CZ jak jsme psal... tady na tebe kašlou z velké vejšky
Mari: a ostatni telefony v tehle kategorii stoji (kdyz prijdou na trh) o tolik jinak? ;-) napr. Galaxy s3... To ze po mesici a pul stoji o tretinu min je zase jina vec... Jinak jako kral...

05.12.2012, 12:28 |
M.a.R.i | Upraveno: 2012-12-05 12:28:48
Luke-Jeep: Řekl bych že jo, nevím kolik byla startovací cena u S3, ale kolem 14k? U ip5 18k? Ale nechci zabíhat do detailů, v ip se moc neorientuju :)
Mari: 16,5 na apple store... A s3 zacinala prakticky totozne... Je to proste stejna trida tak stoji na zacatku stejne... A o to i jde ;-)
Taky nevim jak to vubec nekdo může pořídit... (Přistála před 20ti minutama...) A narovinu? Pecka :-P
Už to někdo tady kupte!

ja mam iP5 asi 10dni a super, jen bilej teda :-)

05.12.2012, 15:43 |
macek bilej je lepsi pac se tolik neodira na tom cernym je to moc videt jak se odre ten nanos ty cerny z toho hliniku
Přemejšlel jsem o tom sakra dlouho... To se mi libilo na 4ce ten stribrnej pás... Nicmene na bilym se mi nelibi ten bilej ramecek kolem displaye... Az se ten ram odre, tak ho necham vylestit a bude klid ;-)

05.12.2012, 20:19 |
JA kral007
sem myslel, že ti tam leží S3 :-)) ty inžo jeden :-)

05.12.2012, 21:22 |
macek Predrazenej nebo ne je to snad jedno pac je to foun kterej lidi kupujou a kupovat budou a bude si cenu porad drzet na rozdil od ostatnich
A rikat o nekom ze je takovej a makovej kvuli tomu ze si koupi iPhone za ty love?? Je to kazdyho vec
Ja mel cernej a dal jsem ho pryc a cekam na bilej pac je hezci a neni na tom tak videt nejaky skrabance
JA: SGS3 je Petra :-)
Osobne se mi sgs3 strasne libi, kdyby to misto androidu melo iOS tak bych si ho i koupil :-)