Navštíveno 5696x

nevali se nekomu doma na pude nebo ve sklepe ? koupim hracky ites a kdn i nekompletni nefunkční možnost i vetsiho mnozstvi nabidku prosim s fotkou na mail : golfista@seznam.cz diky.

04.12.2012, 16:36 |
Veva mám ten autobus, ale nedám :-)
Veva: mas bilo-modro-hnedy nebo bilo-modry ? Lucni.konik: jo diky starehracky.cz znam...

04.12.2012, 20:36 |
Veva mám bílo modrý :-)
Veva: hmm tak ten je dost vzacnej a drahej.. tiše závidim
já bych chtěl Rko :-) ale těch peněz co to stojí
je tady někdo, kdo nepřerval lanko ?
Newman: to me vzdycky neskutecne s*alo, 5 minut jizdy a pul hodiny opravovani lanka :-)

05.12.2012, 17:28 |
Skury | Upraveno: 2012-12-05 17:29:54
Občas se něco objeví na Aukru...
[ Link ]
Chaa, tuhle Liazku jsem upravil onehda podle Abicka, zkraceno asi o 5cm, hadrova plachta, nastrik a popisky ala LIAZ Dakar...
Stavala tusim 160Kcs, litala na dve placaty baterky a vyjela skoro vse :o)

tappaja: jo bohuzel tyhle upravy uz jsem parkrat videl to uz je potom o nicemu.. baterka staci jen jedna.
Jo ja vim, kdo to moh tenkrat vedet...
Jehee bus mam taky, ale tušim bílo červený. Lanko s ovladačem mám odpojené a bus trůní na výstavce :-)
Navázi na Tappika
Existovala tatra a někde vyšel návod jak ji upravit na tatru kolem sveta. Což bylo takový monstrum, který se tenkrát skutečně vydalo kolem sveta.
Nemá někdo foto

06.12.2012, 18:34 |
Newman | Upraveno: 2012-12-06 18:35:14
´
Ten autobus mam taky bilo cervenej, misto lanka drat :)
taky mam par kousku ktery sem nestacil "vytunit" nebo rozflakat a kdyz vidim ty ceny na aukru tak si s tim nejspis moje deti hrat nebudou takova vzacnost :-).
Nowman: tatru kolem sveta si pamatuju akorat takovou hnusnou plechovou (merka tak 1:20 odhadem), a pak uz jenom papirovou z ABC, na dalkovy si teda nepamatuju.
Kadel