Navštíveno 4633x

Prodám funkční super plasma monitor značky samsung, Fotka pro srovnání s oknem :-D. Ostatní viz výrobce :
[ Link ] cena v eshopu na zboží mi vyšla 47 000kč, podívejte se samy
[ Link ] Cenu k jednání nechám na Vás kolik kdo nabídne a uvidíme kdo bude monitor chtít nejvíc toho bude, tak pište návrhy :-)

07.12.2012, 22:10 |
Nismo.Power | Upraveno: 2012-12-07 22:12:28
a kolik myslíš že kdo nabídne když do 15tis si dneska koupíš stejně velkou plazmu s full hd a lepšíma parametrama ?:)
tohle je prostě televize bez televize, spíš napiš jak to vůbec je starý a jak je na tom obraz po tom stáří neb je to plazma tak to je docela směrodatnej údaj ;-)
divil bych se kdyby někdo dal víc jak bůra pokud má ok obraz :) spotřeba 0,5Kw je taky fajn, dnešní plazma tam bude mít mezi 100-150w :)

07.12.2012, 22:30 |
rebel 1000kč lol vim nekamenukj mě
dobrej začátek, ale jedeme dál ;)

08.12.2012, 08:54 |
Toxxx 1200:)

08.12.2012, 09:27 |
Jozzo 1500

08.12.2012, 10:55 |
Augi 300?
Tak aby jsme se trochu odpíchli od dna tak cena za kterou ho nechám je 11 000kč, osobní předání v Praze spíše u mě doma, aby se dala odzkoušet funkčnost a stav, pozdější reklamace neberu :)
ten poslední příspěvek si napsal špatně, mělo tam být: Cena, za kterou ho nechám u mě doma je 11 000Kč :)
Reálná cena je tak 3-5t Kč s tim, že to někdo pověsí v herně/hospodě a bude mu jedno, jakej to má obraz. Víc za to dle mého nedostaneš.

08.12.2012, 12:46 |
Augi alex.boss: je to smutný, ale je to tak. Jenom HD, spotřeba jak lokomotiva, kontrast o ničom... Hodně úspěchu s prodejem.
Alex..... Rekni nejakou starsi vec a uvidis ze ji najdu na netu za nesmyslnou cenu novou ac se ten model ani neda sehnat napises do shopu ze to chces a odpovedej ti ze se uz nevyrabi ;-)
Za 11 ti zustane doma, za 5taky....ja si myslim ze tak 3-4 strop;-) za 13 si koupis takovouhle vec s full hd a spotrebou 1/3tinovou a obrazem hoenym dnesni doby ne starou vysvicenou plazmu kterou nekdo vyradil a prodal za par korun z letiste apod. Kde se tyhle monitory pouzivaj protoze na domu sou totalne k nicemu o spotrebe nemluve ;-)
obvykle do inz. nekecam, ale veta: osobní předání v Praze spíše u mě doma, aby se dala odzkoušet funkčnost a stav, pozdější reklamace neberu, ve me nebudi duveru, pac to vypada jako by tam bylo neco levne narychlo opraveny a po tejdnu je KO

08.12.2012, 15:03 |
Nismo.Power | Upraveno: 2012-12-08 15:04:39
funguje jen opřená o židle jinak ne :)
za tu cenu stejně nic předávat nebude tak je to uplně jedno..... já osobně bych ani ty 3 nedal neb s tou spotřebou sem zanedlouho na nový televizi která se pak začne proti tomuhle splácet a lepší obraz ani neřešim :)))
Opravovanej není, ani nijak jinak vyřazenej kvůli nefunkčnosti nebo tak něco, nyní pro něj už není využití a proto jde do světa. Kdo ho chce za 7000kč je Váš, nikomu ho necpu, tak kdo nemá zájem ať se ani neozývá děkuji.
no hele ale zase kdyz si uvedomim ze nekdo k tomu bude mit pripojeny mmc nebo komp, tak za tech 9-10tis je to super, pokud je fakt bez nejaky pasti.....
Alex, jinak za sebe tedy omluva.....
Pasti nejsou, do poslední chvíle promítal prostřednictvím PC (tj VGA vstup)nějaké reklamy a bez problému. Doma na něm hraji už druhým dnem na xboxu pres RCA konektory (AV vstup) a není problém. Jak říkám nikomu ho vnucovat nechci, kdo má vážný zájem, může se stavit a prohlídnout si ho. Na netu se mi podařilo stáhnout v pdf i kompletní manuál, tak když mi napíšete SZ tak vám ho můžu poslat a pořádně si pročíst co umí a k čemu všemu se dá připojit, a nějak se dá připojit tak že promítá i na vejšku.
K pc je tohle naprd zcela..... Je to proste do hospody apod, nebo k tomu pichnout settopbox....
Kazdopadne sem velmi zvedav kolik budes mit zajemcu za 7 ;-)
pripojitelnost je asi tak polovicni vuci novy televizi ;-) pres dsub to dakt neni na echt kvalitu mit to dvi ci hdmi tak mozna ale i tak to ma proti novy naprd rozliseni ;-)
Pokud je o.k., tak nabízím 4 tis.

09.12.2012, 12:48 |
m sem blbej, ma to scart???
diky ;)
Omlouvám se scart nemá ale dá se použí bezproblému redukce
[ Link ] Která stojí pár korun a pomocí ní zapojíte přes AV vstuo prakticky všechna scartová zařízení.
sem zvědavej za jak dlouho mu dojde že 4k je velmi slušná nabídka :D
připojení sinčem je ten nejhorší způsob ze všech hroznejch možností který tohle nabízí, nejkvalitnější je BNC analogový připojení jenže to dneska nic nemá tyhle výstupy z běžnejch zařízení takže jediná rozumná možnost je to připojit přes analogovej Dsub protože to bude jediný koukatelný, scart nebo cokoliv analogovýho tj video v jednom sinčovi je tragédie v tomhle rozlišení a aby obraz za něco stál tak to bude muset bejt max VGA rozlišení který si ta televize interpoluje na 16:10 a už tak nekvalitní obraz rozmrdá že se na ot pude koukat tak z 2-3 metrů aby to vypadalo ok :)
prostě to je tak starý že to nemá žádnou digitální možnost připojení obrazu takže ta nabídka je velmi slušná :)
stava se to vcelku sporadicky ale v tomto pripade naprostej souhlas s Nismem ;))
do desitky na inzerat sezenu 50" plasmu ne starsi jak 2r, ktera bude obrazove a vybavou (nejen vstupama) uplne nekde jinde
bejt tebou, zvazim nabidku Kamila07 ;)

11.12.2012, 08:42 |
hanx Sorry za OT, ale proč se tomu říká monitor, když to má jen HD rozlišení? To má bejt jako označení pro TV bez TV tuneru, jen s video vstupy, nebo je to opravdu určený pro PC?

11.12.2012, 09:42 |
M.a.R.i | Upraveno: 2012-12-11 09:43:53
hanx: Tak podle mě označení "monitor" se používá všeobecně (reklamní plochy, informační tabule...) a nemusí to být jenom u PC.
EDIT: Jsem si znova přečetl ten 1. příspěvek a zajímalo by mě, jestli si alex.boss opravdu myslel, že se někdo koukne na jeho odkaz a řekne si: "Ty voe, nový to stojí skoro 50klacků, dám mu 20 a bude to kšeft jak sviňa" :D

11.12.2012, 19:18 |
Tony (M)
Proč je první příspěvek nahlasen jako zavadny?