Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: golf III gti 2.0 8v

o Navštíveno 3042x o
o 08.12.2012, 11:30 | WiLaS
Kamarád prodává v hezkém stavu a mnoho decentních úprav hezky to jede. Více info u něj po telefonu 605 847 089

foto k příspěvku  od WiLaS

o 08.12.2012, 18:59 | Nismo.Power
Myslis ze bude ochotnej se nekdy sejit v Praze a svizt se v tom ? Klido mu neco soupnu ale zajima me jestli mu to jede stejne naprd jako ten nas a tehle exotuuuu je fakt malo a je to hlavne jen gti edice neni to cistokrevny gti s ADY 85kw ;-)
o 08.12.2012, 20:09 | CVakk
Jen se vtírnu: možná bych prodal svoje GTi taky červený ale s tím správným motorem... 16v (ABF 110kw)
o 08.12.2012, 20:14 | WiLaS
Je to čistokrevný gti s ozmačením motoru 2E 85kw jinak škoda že jsme to nevěděli minulou neděli co jste mi vezli megana protože 10 min na to jsem k němu jel a bydlí kousek ode mě. Jinak to jede na 5 kvaltů dopředu a ne jeden dozadu ;-)
o 08.12.2012, 20:57 | endru.ondra
kolik je cena za takovy gti?
o 08.12.2012, 21:07 | WiLaS
Psal jsem více info pro případné zájemce u něj na tel jako auto znám moc dobře říkal 35tis k jednání jen muzika je tam za 20tis ale opravdu to chce vidět je to mazel po automechanikovi
o 09.12.2012, 01:44 | endru.ondra
za 35k je to pěkná cena, oproti jinym přeceněnej golfům :) Já jsem se ptal spíše orientačně
o 09.12.2012, 12:46 | WiLaS
Taky si myslím že cena je slušná auto je i částečně po celolaku. A je opravdu zachovalé jak píšeš oproti jiným predrazenym golfům.
o 09.12.2012, 22:14 | WiLaS
Stále auktuální......
o 09.12.2012, 22:34 | WiLaS
Aktualizace ceny na 30tis spěchá
o 10.12.2012, 09:57 | Nismo.Power
ahá tak 2E to svízt nepotřebuju to je jinej motor, my máme ten modernější sráč ADY 8V už....

jinak GTI neni urážka asi pouze u ABF takže 16V kterej má opravdu aspon znaky GTI v masce na kufru a červený proužky na lištách.... od 94 by se tohle mělo značit jako GTI edition a my to tam dokonce i máme tak psaný ve znáčku :) ale je to tak pomalý že s GTI to nemá fakt nic společnýho spíš je to urážka pojmu gran turismo injection... :)
ale jinak pěknej, cenu to možná ještě má já za to dával teda něco vtipnějšího ale co koukám tak si to lidi ještě ceněj ty trojky :)
o 10.12.2012, 11:16 | WiLaS
Tuhle by jsi musel vidět a pochopil by jsi proč za něj chce takovou částku ;)
o 10.12.2012, 11:45 | mikevr6
Tak to GTI je oznaceni vybavy vozidla ale pro mne je to taky synonym rychlejsi verze,jen skoda ze po dvojce golfu uz gti nebylo to prave a 4ka to zabila uplne.
o 10.12.2012, 19:55 | Nismo.Power
No nas neni po celolaku je to komplet origo zachovalejsi asi vic nez tohle :-) je to stary auto ja bych za to tolik teda nedal ale samo lepsi nez felicii :-)

mikevr6 : jj...de to stale vic do kytek, soucasny gti budou trivalec s odpojovanim valcu to je k pobliti. :-)

kazdopadne peknou trojku to asi nekdo koupi v tom bych problem nevidel :-)
o 10.12.2012, 20:01 | mikevr6
Bohuzel,lepsi uz to nebude ale tak nikdo me aspon nenuti ty novy kramy bez duse kupovat.Teda doufam ze to tak zustane,ekoteroristi jsou mocni....
o 11.12.2012, 07:40 | Nismo.Power
dneska sem s tim jel na sněhu a dost prdel :) na akceleraci a deceleraci je to super auto, při akceleraci to sotva hrabe na sněhu takže to nepotřebuje protiprokluz jak je to líný a decelerace velice slušná díky váze.. áále zatáčky na tom sníženym podvozku to je vražda :D

proti golfu nic nemám jinak bych to starý nekupoval, proti VW toho mám hodně ale to je jiná story, tohle je prostě ještě poctivý malý vozítko a je lepší než koupit felcku za kterou sou lidi schopný chtít to samý a pořád tady existujou kokoti co za to platěj ty peníze což už vůbec nechápu..... my tam máme aspon 1 airbag, abs, 4x el okna (5dv a na trojce docela málo vidět), palubák... a 99% felicíí nemá ani jedno z tohohle a nemluvim o podvozku , korozi, kvalitě zpracování :)

takže dle mě se takhle hezkej 3dvéřák prodá klidně těch 25-30 samo otázka jak na zimu no.....
o 11.12.2012, 11:05 | WiLaS
No uvidí se ;) taky nechápu lidi co jsou schopný dát 30k za vyhnilou filcku
o 11.12.2012, 11:09 | WiLaS
Tohle je taky v elektrice palubák to má taky a pytel to mělo taky do tý doby než přišel menší volant
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3346 sekund.