Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: Genius SW-HF 5000 5.1

o Navštíveno 2567x o
o 09.12.2012, 16:37 | codexx
Prodam tyto bedny - [ Link ]

Stari asi 2 roky, vpodstate nehrane - kratce po koupi jsem se prestehoval a v novem byte jsem je jiz nezapojoval.

Barva buk (ta svetlejsi), plne funkcni, vcetne krabice a kabelaze, DO a vseho, co k tomu patri.
Minusy - pri stehovani se lehce odloupnula dyha z rohu centru, nema vliv na fuknci a neni to moc videt.

Odber osobni (posta by vysla na nesmysl), lokalita Praha, Milovice, Litomerice a jejich okoli.

Cena dohodou, pripadne mozna i vymena.

Tel. 602 629 404
mail: codexx@centrum.cz

o 10.12.2012, 04:16 | endru.ondra
poslední solidní repra od geniuse
o 10.12.2012, 12:30 | M.a.R.i
Tak jsou to legendy :), mám je už přes 10let, kdysi stáli 4500Kč a myslím, že za ty prachy neměli konkurenci v 5.1. Dnes by už situace byla uplně jiná :). Pro nenáročného uživatele jsou to ale stále peckovní repra
o 10.12.2012, 22:06 | TomsonT
sorry za OT, snad nebude vadit... Muzete hosi neco slusneho doporucit do kanclu cca 50 m2 ? Nepotrebuji nic extra. Da se sehnat neco i pod tuto cenovou uroven v normalni kvalite, nebo je to nerealne?
o 11.12.2012, 08:54 | M.a.R.i
TomsonT: Tak ty repro nahoře koupíš starší do 1000Kč, tak v tom nevidím problém :). Ale kup tu první verzi s 45W SW, ta cca 90W verze hraje stejně, aspoň jsem nenašel rozdíl, ale hodně často aktivní SW odcházel. Ta 1. verze drží jak židovská víra :)
o 18.12.2012, 16:55 | codexx
Tak opet jsem se nechal napalit kupujicim, ktery nedojel na misto predani a od te doby nereaguje :(
Takze aktual a up...
o 18.12.2012, 23:23 | M.a.R.i
Jen ho sem napis, at mame ostatni varovani.
o 19.12.2012, 00:00 | codexx
borec nebyl odsud, nastesti. jinak bych ho tu uz pranyroval...
o 19.12.2012, 02:04 | Freerider
Nahod aspon pribliznou cenu prosim. Vubec netusim, jak se to pohybuje. Diky.
o 19.12.2012, 21:51 | codexx
taky moc netusim, ale chtel bych 1.500.
o 20.12.2012, 09:46 | Nismo.Power
Spíš bych řek jediný "použitelný" repro od geniuse....
(dnšní cena je cca litr)

cena/velikost vedly s přehledem
cena/výkon nebyly tak špatný
cena/kvalita ovšem těžká žumpa

ono sebelěpší dřevěná ozvučnice nepomůže fakt tragickejm a ultralevnejm reproduktorum použitejch v satelitech a o SW nemluvě ten hučí jak středobas moc "sub" to fakt neni.... zesilovač jako takovej je opravdu vtipnej pokud jste to někdo rozebíral ;-)

ve výsledku i levnější logitech (kupř. Z530) hrály kvalitnějc/čistějc/hlasitějš a i 2x menší SW dokázal vyprodukovat větší hřmění než genius...

logitech se dá sehnat levnějc dneska a hraje líp takže co si budem povídat tohle je prostě jen předražený repro kvůli jejich rádoby "honosnosti" a toho že třeba k televizi to vypadá líp v obejváku :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3302 sekund.