Navštíveno 2246x

Kdyby měl někdo zájem o pořádnou tabuli skla za pár šupů tak rád přenechám - podmínkou je že si to dotyčný odnese do auta sám a odveze,já už to tahat vážně nehodlám :-)
[ Link ]

10.12.2012, 16:43 |
sekáč ten by se hodil, zbavím tě ho klidně zítra nebo ještě dnes, pokud bych někoho sehnal. co za to? klidně budu dražit přes aukro, jak chceš.
sekáč - píšu ti do mailu co máš pod nickem
ahoj,pripojuji svuj zajem,kdyby sekac nechtel.prijedu si a nalozim sam.diky
oki,vedu v patrnosti,zatím čekám na to jestli sekáč odepíše,jestli ne,tak jsi hned na řadě. Vlastně doufám že neodepíše,protože jsem už teď zvědavej jak to budeš sám nakládat - to zvládne snad jen Chuck Norris :-D
Kdyby náhodou, tak se mi taky celkem zamlouvá :o) Vyzvednutí není problém, pokud je v Praze. Jen jedno mě zajímá, ta deska je tam jen položená nebo nějak přimontovaná?
Fordík: je nějak speciálně přilepená,ale skutečně to drží fest,už sem ho stěhoval dvakrát z bytu do bytu a žádnej problém.
No tak vzhledem k tomu že už jste celkem čtyři adepti,tak co tedy začít přihazovat na tom Aukru a vítěz si pro pro něj může ve čtvrtek přisvištět. Což?

10.12.2012, 21:47 |
tesil Aaaa Klobouk zase nabizi neco tady a zaroven na Aukru, to uz tady myslim jednou bylo, co?:-))
tesil - nemyslím. Protože já zde tentokrát pouze dal link na aukci kterou sem pouze nastartoval na aukru. Pochopitelně nebráním rozhodně ani zrušení aukce nechání stolu napřímo, nicméně to se zatím nestalo.
No...zajem porad mam,tak dej vedet jak ses rozhodl.jestli uprednostnujes aukci nebo se domluvime bokem,kdyz se sekac neozve.
teď teda nevím jestli ty dva co zatím přihodili na aukru je někdo z Vás pánové???
lákalo mě to, ale říkal sem si jak se to vyvrbí tady :o)
Nene,nepřihazuju.Čekám až se vyjádřís
tak prostě přihazujte tam,pokud tam má už přihozeno někdo úplně cizí tak už se mi nechce tu aukci jen tak rušit.
no já nejsem až tak uplně cizí :))
já hážu
Takze si sypu popel na hlavu a hrozne se omlouvam hlavne majiteli stolku.poradne jsem si nezmeril jestli se mi vejde do bytu a zjistil jsem,ze je moc velky.proto,ikdyz jsem vyhral aukci,ho musim prenechat dalsimu zajemci...
za 700.- si ho dneska vemu :)
Rocco - jestli to bude dneska,tak je tvuj. Jsem na mobilu 606 602 134.
takže prodáno a předáno,díky ;-)