Navštíveno 2086x

Prodám iP, stáří 26 měsíců, krabice, nikdy nepoužitá sluchátka, balení folií 10x předek+zadek, kvalitní držák do auta, dockovací stojan, sync kabel je zralý na výměnu nicméně funkční, stav odpovídá běžnému používání ale žadný extrém, celou dobu nošen pouze s folií. iOS 6.0.1. Odkaz na fotky dodám.
K předání Praha nebo pošta grátis s převodem předem.
Cena 8.000,- Kč, při rychlém a solidním jednání sleva 500,- Kč.
Prosím nevolat, jen sms, jsem v zahraničí ale iP je připravený kdykoli k odběru v Pze.
774 404 444
jan.possnicker@me.com
[ Link ] Ještě jsem zapoměl na kryt, ale ten už je značně opotřebovaný tak to snad ani nestojî za řeč ;-)
Nová cena:
7.000 Kč
Bez docku a auto držáku 6.500,- Kč!!!
Pevná cena bez smlouvání, to už si ho radši nechám v šuplíku.

16.12.2012, 19:22 |
macek Dej to na bazos nebo aukro tady se to tezko proda jako ostatne vse :-)) zacnou psat ze drahy atd :-)))
[ Link ] Už tam je ;-) Ať si píšou co chtěj, tohle je moje cena a jestli ma nekdo lepší kauf, tak jen do toho. Fakt ho neprodám pod cenou, zase tak moc peníze nepotřebuju ;-)
OT: nechci zakladat tema, ale budu mit taky mozna na prodej IP4 16gb cernej, ale necely 3r starej, je to na nem videt a hlavne home buton funguje velice sporadicky. Ma smysl zkouset prodat nebo rovnou vyhodit do popelnice?
Ja myslí že do popelnice rozhodně ne-e! Někdo může mít doma jiný s jinou vadou a složí si z nich jeden funkční. Dej to na Aukro třeba od korunky, přád lepší než vyhazovat, ne? ;-)
Tomáši: psal jsem ti mail, bohužel stále se ještě neodeslal, asi mají tady ve Francii ucpané kabely ;-) iP pořád je, zítra večer končí aukce tak je potřeba to během zítra vyřešit aby se případně zrušila.
uz mi to vsechno prislo, tak sem odepsal na mejl.. diky
tak nakonec sme s huskyvr6 domluveny na stredu na osobni predani v brne, coz je uplne idealni, tak se budu tesit :)
Jo,jo, předběžně prodáno!