Navštíveno 2402x

Samsung Galaxy S2, rok starý, cena 7.000 (dohoda)

Ahoj,
neuraž se, nabízím 5000, platba předem na účet. Kdyby se Ti náhodou nedařilo prodat.
Od koho je záruka a máš k němu komplet balení?
Ahoj, nemam duvod se urazet, jsem applarka a nevim, jak se Samsungy prodavaji.. Cena mi byla recena s tim, ze je mozno s tim hybat, ale pet urcite ne. Opravdu stav noveho. Zaruka je u Alzy a krabice jiz od toho bohuzel neni.
BekyCar: Tak už se mi několikrát stalo, že jsem prodejci nabídnul svojí cenu a místo toho aby jí taktně odmítl, tak jsem si vyslechl hodinovou přednášku :)
hlavne ta nokia nabiječka
..ta NOKIA mikro usb nabiječka je v pohodě,taky ji používam na samsunga,ale pokud nekdo tvrdí že je mobil v stavu "nového" chtelo by to přidat original nabíječku. Alespon já bych to tak čekal jako potencionální zájemce..
Nebo se pletu a foto je pouze ilustrační :o)
Tu nabíječku, ano, je to nokia, preci jen od samsungu dostala zahul a nebyla uz tak pekna, a je to stejny konektor, tak jsem to neresila.
no hlavně ta originální měla kabel oddělitelnej od adaptéru do zásuvky a sloužilo to jako datovej kabel a nabíječka přes USB.

17.12.2012, 10:04 |
Bucci datovej micro USB kabel stojí 42,- tak bych to zas tak neprožíval

17.12.2012, 19:09 |
vomy7 OO: dovolim si nesouhlasit, mám SGS2 se vším origo a nabíječka nemá oddělitelnej kabel od adaptéru (kupováno u T-Mobile ). Ale myslim, že se ta nabíječka je celkem nepodstatná věc, pokud ta, co k tomu je, funguje. Důležitej je stav telefonu.

17.12.2012, 19:36 |
Jozzo S2 volný prodej- oddělitelný kabel ,holá nabíječka-maličká a úzká