Navštíveno 2176x

17.12.2012, 18:32 |
peet Zdarex.
Nevedel by nekdo o byte 2+kk a vetsim na prodej v Brně? Idealne kolem Uvozu v OV.
Nabidky na internetu denne sleduji, ale je to bida.
Bejt Tebou tak zvážím ještě jednou lokalitu. Ono je hezký, že budeš v centru, ale to je tak vše. Nezaparkuješ. Smrad, že by jeden padl pač zrona Uvoz je brutalita. Jestli už máš nebo plánuješ děti tak tam si zrovna moc nevyhrajou. Bydlel sem tam 5 let a už nikdy víc. Ted sem štastnej, že sem na Vinohradech. Do přírody kousek. Do centa 10 min.Pro děcka je to tady bomba.Co dáš v centru za 2+kk tak mimo centrum budeš mít 4+1 a věř mi že 2+kk je uplně na prcku. Kort jestli budu ty děcka.Min 3+1 či 4+1. Ale to jen můj názor.Tenkrát sem chtěl bejt taky v centru. No 5 let sem si to vyzkoušel, ale to půl hodinové parkování každej den mě dycky tak nasralo, že sem od tama šel pryč:)

18.12.2012, 11:56 |
Fresh ahoj, taky bych do centra nešel, 2 roky jsem bydlel na Pekarské naproti nemocnici a to stejný jako Leveler. Neskutečný problém zaparkovat, pomalu co den, to ťukanec, nebo odřený auto. Řev a vandalství ožralců co se potácí z města. Smrad a hluk z dopravy.
kolem Uvozu muze byt taky Pellicova, neco smerem na zlutak...
bych to tak nezavrhoval.

18.12.2012, 13:05 |
nome pelicova a masyrykova čtvť sice super ale to jsou nejdražší byty co můžeš v Brně koupit pokud už se náhodou něco prodává.

18.12.2012, 16:16 |
peet Právě že okolí Úvozu se mě líbí - přímo pod Špilasem (příroda, park), nejsou tady hnědočeši (narozdíl od jinýho středu) a všude co bys kamenem dohodil... Parkování je špatný jak kde. Třeba na té Pellicové se najde místo skoro vždy, Trýbova by byla uplně ideální... Teď bydlím v Bohunicích a parkování k večeru taky žádná hitparáda. Rád bych z panelákovýho bytu vypadl do cihlovýho. Je fakt, že v Boh se dá sehnat třeba 4+1 za 1,9M a na Úvoze 2+kk za 2,4M. Asi by to nebylo na furt (třeba než fakt budou caparti), ale chcu k centru =)
Na Pelicový sem zrovna parkoval před 10 min:))Chytl sem tam ted jediný místo v useku asi 1,5km:))Na prcku je to že je to jednosměrka:)(A to sem stal opět na chodníku, jinak to tam snad ani nejde)A před týdnem sem tam stál uplně až nakonci v podstatě u tý Muslimský mešity:) Kdepak já sem z centra vyrostl:)A jak byla ted krásně ucpaná Husova:))No foj:)
Ale chápu.Pokud tam chceš jít tak proč ne:)
Vinohrady super,teda jsem na Pálavským náměstí a zaparkuju v každou hodinu před panelákem. Úvoz bych taky nechtěl,Žabovřesky přes kopec,to už je jiná
Co okolí Kotlářské,boční uličky? Botanická,Bayerova atd. Dostupnost do centra podobná jak z Úvozu.Bydlím blok od Kotlářské (konkrétně na Botanické) a ruch dopravy už ani nevnímám,a to máme starý dřevěný okna. Co se týče parkování, tak s trochou trpělivosti se dá , nebo pořešit placeným v objektu bývalé Snahy vedle Hasičů.

18.12.2012, 22:15 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2012-12-18 22:16:57
Hoši chce Úvoz (a okolí) a ví proč - tak ho nechte ;-) (leda kdyby jste měli přímo nabídku na nějakej byt)... já bydlím Pekařská přímo starý okno do ulice druhej štok a na klid...neměnil bych a už vůbec ne za panelák na sídlišti ;-)