Navštíveno 2159x

Sháním nerezový plech o síle 3mm a rozměrech 589x1341mm. Plech by měl být hladký, za studena válcovaný (budu ho následně leštit do zrcadlového lesku, tak abych na tom nestrávil mládí :-)). Zkoušel jsem hledat na netu, ale nenašel jsem nikoho, kdo by byl ochoten udělat jeden kus - takže pokud někdo z vás umí, nebo má kontakt, budu rád. Nabídky/kontakty prosím sem, nebo na mail petr_kubes(zavinac)atlas.cz Díky moc.
Bylo by dobre napsat kde a v jakem okruhu si ochotnej pro to dojet :)
Jestli tvoje bydliste plati Praha, tak by si to mel sem cca pres 100km :/

19.12.2012, 10:55 |
FSAL no naposled, co sem s Krytakem "mluvil", tak si jel pro vydrazenej item 750 km od Prahy, takze jestli je plech nesehnatelnej, tak pro nej na takovouhle mikro vzdalenost sjede mozna i na kole a za dve hodky ho ma doma a este si pude zajezdit, aby neosidil denni trenink :D
FSAL: :D
Jinak je mi jedno kam pro to pojedu (jezdim po celé ČR, tekže to není problém)
Oki a jake mas nabidky? :)
Mozna bych mohl poptat ale nvm jakou mas predstavu, tak napis jestli nejaky nabidky mas abych ti nepsal s horsima.
Knightey: nabidku zatim nemam zadnou - takze beru cokoliv (teda rozumne :-)) ...
Oki, tak poptam, vydrz ju?
Jinak jakou presne jakost chces? Je ti to jedno?
Bylo by dobre vedet, k cemu presne to bude urceny :)
Knightley: Vydrzim, diky
budu z toho delat desku pro behaci pas (prijde to pod pas misto puvodni MDF desky, jednu stranu budu lestit do zrcadloveho povrchu)
Oki, takze na kvalite (jakosti) nezalezi tolik. Namahane to nebude, to jsem potreboval vedet.
Zavolej mi dnes jeste ju?
Tel: 721/873638
tak ve stredu 9.1. bych ho mel mit :)