Navštíveno 2213x

zdravím,jelikož jsem před půl rokem koupil octavii se světlym interiere tak ted řeším čím nejlépe vyčistit. Sedačky jsou polokůže,jedná se spíš o sedáky,jsou obarveny do modra od kalhot a pak o koberec.nemá někdo zkušenost??díkes
Jsou dvě možnosti. Buď tě to baví, resp. bude bavit a vyplatí se nakoupit si na to věci ,nebo prostě jeď do nějáké prověřené autokosmetiky v okolí a oni se o to už postarají.Druhá možnost vyjde jednorázově určitě levněji :) Co se týče chemie tak, na to ti odpoví určitě člen soray .

21.12.2012, 12:52 |
soray Mám pocit, jestli nejsme ve špatný sekci...
Nejlepší by bylo poslat foto. Zašpinění od barvy kalhot je na kůži nebo na látce? A s kobercem máš co, jen klasická špína od bot, nebo něco exkluzivnějšího?
Ano sekce je spatna,omylem jsem zalozil tema zde.foto by stejne nic neukazalo mam moznost fotit jen iphonem.na sedackach mi jde hlavne o latku a na kobercich bezne zaspineni od bot.sedacky se bojim cistit po spatne zkusenosti kdy sem oddelal vyhrev

21.12.2012, 13:29 |
soray Tak obecně na interier Ti doručím Valetpro Interior Cleaner a k tomu Colourlock kartáček na kůži a interiér. Čistič je litrovej koncentrát, ředí se 1:8 - 1:10 a čistí perfektně. V kombinaci s kartáčkem budeš mít interiér jako novej.
Horší jsou ty džíny na látce. Mohl by se zkusit neředěnej Valetpro čistič + kartáček (pak ale bacha na tu kůži), případně od Colourlocku GLD čistič na různá obarvení kůže (s tím ale taky opatrně, protože to naleptává barvu kůže).

21.12.2012, 15:15 |
Jozzo kdybys bydlel poblíž tak ti hodím čistič který se používá přímo ve fabrice na výrobu autosedaček :-)
díky,ten kartáč je nějakej speciální???doma nějaký mám,ale jiný,nerad bych podrápal kůži.
Jozzo. A to je něco spešl?

21.12.2012, 15:54 |
gizmi Skoda ze jsi z dalky, pujcil bych ti profi tepovac. Na latkove sedacky a koberce v aute stejne nic lepsiho nevymyslis, protoze cokoliv koupis, tak to jen rozmatlas.

21.12.2012, 19:15 |
Jozzo AIO:jo

22.12.2012, 17:53 |
foxos jakmile to namočíš a nevytáhneš vodu tepovačem tak to bude akorát ještě horší ještě když píšeš že to je světlej interiér. Už jsem docela dost aut udělal i se světlym interiérem. ale ještě jsem se nesetkal s obarvenou látkou od kalhot.