Navštíveno 2341x

Ahoj,
koupím Nexus 7 v 16 GB verzi. Budou vánoce tak s možná sejdou u někoho dva.
Cena do 5000,- max
Karel
Za ty peníze by se dal i mnohem lepší tablet ;)
No něco doporuč, Nexus má pro mě výhodu Pure androidu a perfektního výkonu, kompaktní zařízení atd
Doporučil bych Ondu ;) Poměr cena/výkon parádní.
Z levnějších třeba Onda V711 -
[ Link ] nebo pokud chceš nějaké dělo, tak tohle, dodání někdy v půlce ledna - 4jádro,Retina,8jádrová grafika,2GB DDR atd. atd. -
[ Link ] . Jinak podle všeho oba podporují 3g modemy... Jo a doprava stojí 30 dolarů přes DHL a není problém se domluvit o uvedené ceně na krabici, takže bez DPH. A další věc - má to kovová záda
jj, o tom už jsem slyšel, ale právě nevím jakou důvěru tyto čínský tablety ve mě vzbuzují. Pořád si říkám, že to je čína.

23.12.2012, 15:01 |
CRK čína... a nexus je americkej :D
CRK: nechytej mě za slovo :-) tchajwan, čína, asi je to na stejný brďo, spíš mi jde o to, že nexus dostává okamžité aktualizace a tak nějak se mi líbí, nejsem žádnej geek, jen běžný uživatel.

23.12.2012, 15:04 |
CRK ale já chtěl :D
jestli teda nejsi ten geek, tak pak je to jasný :)

23.12.2012, 15:07 |
walish | Upraveno: 2012-12-23 15:08:29
Na toho Ondu jsou ty aktualizace taky docela brzo ;)
Btw., ten V711 je parametry Nexusu velice podobný za 1/2 ceny...
ondu je desne zalagovanej :/

23.12.2012, 15:35 |
Losky zajímalo by mě, jak se pak řeší reklamace... Je to jen podělaná elektronika s androidem a dle mého názoru s tím dřív nebo později budou stejně problémy. Dost se píše o tomhle na androidfóru, ale většina stejně doporučuje Nexus kvůli bezproblémovost
Losky: to je třeba důvod proč chci Nexus, ale "čínu" taky sleduju. Ty jsi Nexe sehnal? Jak si s ním spokojenej?
Tak je po Štědrém dnu, nesešli se u někoho dva kousky?

26.12.2012, 12:03 |
Losky Jj, sehnal jsem nakonec na aukru. Byl starý necelé dva měsíce, koupen v Planeu za 6tis, kožené pouzdro za 600,- a čtečka karet OTG za 400,-. Dal jsem za něj rovných 5tis i s poštou. Bez jediného škrábanečku. Vše ve 100% stavu a zatím maximální spokojenost a mohu jen doporučit. Taky jsem koukal po těch čínách, ale s reklamacema je problém, tak jsem koupil tohle a jsem za to rád. Rozchodil jsem tam i navigaci a nemůžu si stěžovat:) Úspora 2tis se mi hodila a hned jsem za 500,- koupil slušný držák do auta:)
Na bazosi,od jednoho borce z Brna. Za 6900,- kupovány 10.12. V Datartu