Navštíveno 2469x

telefon je kompletní - krabice, nabíječka, sluchátka záruka Vodafone od 12/2012, k telefonu folie, pouzdro.
CENA : 9500,-
Praha
773 943 143

Mohu se zeptat co byl duvod prodeje? Sam nad S3 premyslim :o)
Telefon je to dobrej oproti iPhonu, jen jsem nebyl schopnej psat ...premackaval jsem okolni pismena a odesilal pak nesmysl nehlede na skladnost a i kdyz jsem si myslel ze jej budu pouzivat jako tablet tak tablet to neni! Ale jinak displej a ty vychytavky kolem usnadneni posuny prstu a nehasnuti displeje kdyz se cte jsou uzasny, nehlede na to ze je baterka vymena a ma slot na pamětovku.
Chtel jsem S3 mini ale operator nemel - do toho bych sel ale musel bych psat stilusem.
Jo tak, chápu, díky :) na tablet je to prťavý, to jo :o)
Co se mi libi je Nokia E7 - dotyková obrazovka ale k tomu vyjížděcí klávesnice...

03.01.2013, 10:06 |
DaveF nj. ale E7 už je dávno out (symbian)
Marceliusis: no E7 mam nyni :o) ale dneska je to uz fakt slabsi stroj, hlavne mi vadi fotak bez autofocusu a horsi malej display :( Plus samozrejme rychlost, ikdyz musim rict ze o svatcich jsem udelal v telefonu generalni uklid, vyhazel spoustu kravin a telefon neskutecne ozil :)
HW klávesnice je nej, nikdy jsem jí nechtěl a nakonec se ke mě náhodou dostal SE xperia mini pro a nemůžu si to vynachválit. HWklávesnice + dot.obrazovka nej kombinace. Škoda, že už na to výrobci neslyší. Tak jsem nakonec upgradoval na Note II.
jj, HW klavesnice je pro me taky neco perfektniho, bohuzel to dnes uz neni, tak si budu muset zvykat na dotyk :(