Navštíveno 3067x

01.01.2013, 18:33 |
Downland | Upraveno: 2013-01-01 18:34:03
Cau urcite je nas tady dost co cvici a ma dobre kontakty za kolik dokazete sehnat tento protein prichut me nezajima snim vsechno :)
Ps: dela to firma amix
to ti je líto dát 1110kč za takový protein??
registruj se na ronnie a kontaktuj Martina(nick Ronnie)a slevu by umel,ale nevim zda novym clenum.A jestli ma vubec tenhle protein v nabidce.
Malinko OT, ale kdyby si potřeboval, umím věci od ATP za 1/2 ceny. Všichni víme, že výrobky od ATP nejsou nic extra, ale některý věci se od nich dají ;-)

02.01.2013, 13:52 |
Augi Midnite: kde?
za 1100 si taky vezmu :-))
no na shop.kulturistika.com :), tam nakupuju já
Když už je tady zmínka.
Podobné věci jsem nikdy nezkusil, ale co kdo bere-užívá?
Má smysl brát nějaký doplněk ke cvičení? Nechci aby ze mě byl Rambo a nebo abych byl voteklej, ale chtěl bych posílit trošku...
allinone: základ je protein.. určo nepřijímáš tolik bílkovin, kolik bys měl.. Je toho moc, záleží na účelu a financích

02.01.2013, 16:46 |
Downland | Upraveno: 2013-01-02 16:47:55
Jako Midnite ale jeste bych chtel dodat ze neznamena ze kdyz papame proteiny cukry atd ze to roste samo musis pri tom hodne cvicit.
Ale kdyz se tak koukam na vahu tak asi roste protoze pres vanoce mam 5kg na vic :D Svaly to ale nejsou :D

02.01.2013, 16:51 |
Nora
jj mám cenovou hladinu B... u tohoto to není -6% ale -27%
allinone - pokud chces posilit, nejak normalne lidsky, tak ani zadny sracky nepotrebujes, ani s doplnkama to neroste samo, bouchat se musi tak jak tak :)
jen se divim,ze nekoho 300 KC vytrhne ,kdyz po foru ctu jak je kazdej ve vate ...kdyz clovek chce sezene tak jak psal midnite :-)a mozna i lepe

02.01.2013, 17:23 |
pepe689 | Upraveno: 2013-01-02 17:27:03
jo a rad bych videl nekoho kdo narostl po doplnkach :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD,je to bud prirodni talent a nebo placa.............. jeste jedna vec poctive tak to je minimal 10 tacu za jidlo bez doplnku

02.01.2013, 17:31 |
gizmi Pepe: poridis sici stroj, nejakou mnamku pod kuzi a uvidis jak to pujde samo :D Ale nepocitej s klidnym starim :D
Vypadá to na zajímavý protein.Asi ho zkusím.
AllInOne:jidlo,jidlo,jidlo to je nejlepsi suplement!
V každém případě se po suplementech mnohem líp cvičí.Myslím...regenerace,energie a pod.Neznám nikoho kdo cvičí pravidelne a dlouho,že by nic nebral.Za mě je to dobrá věc.
funguje takovy dobry heslo:
"Lidi, nebudte líný se nažrat"
60% u cvičení tvoří jídlo a to je základ.
Jinka 2.2kg to je tak na 14 dnu :)

02.01.2013, 18:11 |
Pajk [ Link ] Po registraci 1049,-
Jinak docela specifickej protein. V mnoha případech zbytečný luxus.
Ve 100g je 90g bílkovin.Takže v klidu na 22 dní cvičení.Zbytek samo z jídla.

02.01.2013, 18:12 |
Pajk Arnie: já zase říkám 100% trénink, 100% jídlo. :)
Pajk: takhle to nefunguje :) ale bylo by to krásný .
nuchtala: pokud to počítáš na cca 80kg borce možná. Kazdopadne pochybuju, ze "TADY" nekdo tlačí do sebe v jídlu aspon cca 100g bilkovin = cca 600g prsa/den. 80g v prasku a dejme tomu jsi na tech vysnenejch 22 dnech :)
Ale jako představa hezké :)tím myslím levné a na dlouho.
Ja nakupuju nejradeji na
[ Link ] rekl bych ze v globalu nejlepsi ceny a rozhodne velky vyber a pri odberech darky zdarma (vitaminy atd) + poslaji vzorky na ochutnani a pro vetsi objednavce je posta i s dobirkou taky zdarma. jinak pokud pominu ze beru rano rychly protein a na noc nocni tak jedno baleni bezneho proteinu (deniho) mam na cca 20 dni (cvicicich i necvicicich) je treba proteinovat i ve dny odpocinku/regenerace...
ja kupuju jen multipower a bohuzel po operaci strava solidni vaha nic :-))+-1,5kg nahoru
Seru na to, nebudu si kurvit záda...:-)
A já myslel vždycky, že ti nabušení něco berou, pač kolikrát zjišťuju, že to dost lidem leze na mozek a není s něma řeč...:-)
to neni suplementama,ono hold spouste lidem se svalama roste i ego...

02.01.2013, 19:34 |
koren Arnie_one: dlabat pres pul kila kurete denne se neda. teda da, ja s tim treba problem nemel, ale chce to alespon trochu pestrou stravu... vseobecne 2x200g masa, 2x denne svacu sunka/tunak, vecer nejakej kasein jinak proteinak podle potreby a pak se da vcelku chutne pozrit 2g/den
Monster Beef Protein - mám cenu na netu 1089 za 2,2 kg...nad 1500 doprava zdarma...