Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: Sony Ericsson Xperia mini pro

o Navštíveno 1774x o
o 04.01.2013, 09:22 | M.a.R.i
Prodám Sony Ericsson Xperia mini pro
Rok starý a ještě rok v záruce, originální software. Kompletní příslušenství, navíc jedna baterie s vyšší kapacitou a pár fólií na displej.
Pár škrábanců na sobě má, hlavně na bocích, ale displej je celkem OK. Je vyndaná krytka napájecího konektoru, ale k telefonu jí mám.
Velice příjemnej telefon díky svým rozměrům a HW klávesnici. Je i dostatečně rychlý a hlavně toho dost vydrží, co se týče pádů :).
Má vše co normální člověk potřebuje, Wifi, BT, GPS, HW klávesnici, rychlý data...
Byl jsem s ním nadmíru spokojen, ale ruplo mi v kouli a řekl jsem si, že potřebuju nový tel, tak jsem koupil Note II.
Lepší foto udělám o víkendu.

Chtěl bych za něj 1999Kč.

[ Link ]

rozměry a hmotnost: 92 × 53 × 18 mm, 136 g
displej: 3'', kapacitní TFT LCD, 320 × 480, 192 DPI
sítě: GSM, WCDMA, GPRS, EDGE, HSPA (10,2|2 Mb/s)
konektivita: microUSB, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, 3,5mm jack
paměť: uživatelská 320 MB, operační 512 MB RAM, baterie: 1 200 mAh
procesor: Qualcomm MSM8255 (1× Scorpion, 1 000 MHz, 45nm)
operační systém: Android 2.3 (Gingerbread)
fotoaparát: 5MPx (2 592 × 1 944), video (1 280 × 720), autofocus, blesk

foto k příspěvku  od M.a.R.i

o 07.01.2013, 11:41 | M.a.R.i
prodáno
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3397 sekund.