Navštíveno 3926x

Prodávám svoji Rézu podobně jako Deliquente.
Impreza WRX 2,5T 4x4
Rok 2008 najeto 115tkm.
Výbava: centrál dálkový, tónovaná skla, mlhovky, aut. klimatizace, sportovní sedadla, multifunkční volant, brzdový asistent, tempomat, hill holder, xenony
Kupováno v ČR jako nové.
NEhavarováno!
Stálý servis-servisní knížka-pravidelné intervaly.
Závodně nejeto-žádné okruhy či amatérské závody apod.
Auto v běžném provozu, aktuálně garážováno bez využití.
Nová spojka, nové rozvody, nerezový výfuk Power Agency, originální podvozek, kovaný motor, EcuTec Stage 2, 18" zlaté Ultraleggery OZ letní + 17" orig. Alu zimáky.
Zánovní vůz bez investic s jasnou historii.
Faktury jen servis Subaru.
Podrobné info a foto vážným zájemcům.
Cena 350 000,-
tel. 777 674 381

To je jeste 230ps nebo uz s tuzsim podvozkem a 265ps?
wrx by melo byt 230 hopiku. ale jinak dete do riti s delinquentem :D serete mne. Ta jeho se mi libila o neco vic ale tohle je taky prda. Navic za cenu blbyho ojetyho golfa gti
Tato má 280 koní a podvozek je po-řešen Whiteline(y).
Zvuk to má neskutečný. Zároveň ale neobtěžuje.
Opravdu se to nedá moc porovnat s Golfem:)
Neskutecny jak ty ceny padaji, taky krasavice, akorat mam radeji ty GDA/B modely :) Tak at se dobre proda ;)
Bude další STI nebo EVO :)nebo nějakěj drifta stroj ?
Paráda... a užasná cena !
Doporučení k prodeji jestli můžu (neber to zle:)
Lidi si wrxka kupojou většinou jako daily car a proto hledají spíše origo stavy, pokud ty reklamy slepíš a necháš origo myslím,že je větší šance, lidi se toho vcelku bojí.
Zkus dát 2 varianty s kolama a bez (at stlačíš cenu dolů na to lidi prostě koukaj a slyší, to že tam máš kilo v upravach bohužel nikdo neřeší :()a každý chce koupit levně.
Ted je nejlepší doba na prodej ...
Proffesor_W : :D omlouváme se , Vždyt ty máš vcelku raketu poladěnou ne ? Máš cupovku RS nebo "obyč" ?
Navíc tenhle stroj už bude po rozvodech (můj byl před) což je pro nového majitele bez větších investic.
Jeden kupec už ji měl skoro koupenou. Nakonec ale nesehnal peníze. Další mi za ni nabízí 330tis.
Mám v merku jedno upravené STI. Ostatní STi co jsem zatím viděl, tak jsou to pěkně nastrojené vraky.
Díky za doporučení.
Bez těch reklam je to prostě obyčejná Impreza. U tohoto modelu je lepší auto polepit. U předešlého modelu je to zas obráceně:)
Ok, mohu ji nabídnout za 335tis. bez OZ kol.
Mam to "cupovy" se samosvorem, recarama a tuhym podvozkem a vetsim brzdovym vlacem. Impreza je mazec, nova s206 nebo jak se ta verze jmenuje je fakt masakr a libi se mi i tyhle cos mel ty a tahle co ta sef prodava.
Ještě dodám, že lze auto koupit přes dealera Subaru. Kde lze sjednat výhodný úvěr či leasing. A samozřejmě proklepnout přímo v servise na heveru.
jj STI jsou v čechách většinou hodně ojeté ,ale je to hold už nářadí a většina lidí to má jen na blbnutí a životnost toho auta je prostě nízká a pak už jen sypeš.
Takže bud sehnat zanovní od nějakého "klobouka" :D nebo šetřit, šetřit na nový model, ten už je civilnější a za velmi zajímavé ceny už.
Cenu máš fakt šílenou se divím, že to ještě máš!
Já ted vůbec nevím jakou cestou se vydám, ale na netu jsem ted furt a nikde nic co by mě potěšilo :D
Přeju brzký prodej.
Nahod více fotos... třeba tady někoho hecneš :D
Deliquente: Co takhle založit téma na výběr vozu? :)
paolo_: Moc pěkná, ta zmizne za chvíli. A jestli ne, tak těch 330,pokud je to na ruku, je taky docela ok,i když už těch 350 je super cena. Nebo mu to dej za 330 bez 18" a je to :)
.

Walish : to ne, nechci být trapnej a nechat si radit v tom co se mi má líbit :D

13.01.2013, 10:24 |
Zdeny60 | Upraveno: 2013-01-13 10:25:21
OT dotaz, i když ne zcela OT (dle mě velmi podstatnej):
kdybych tím něco porušil, tak žádám ihned o smáznutí.
1. kdo a kdy dělal motor a zdali jsou k tomu "věrohodné" papíry - tzn. datum, faktura s číslem, výpis matertiálu a možnost dohledání této "akce"v záznamech u firmy, kde se to provádělo.
2. důvod přestavby motoru - porucha na původním motoru? A jestliže ano, pak jaká?
3. výkon je - předpokládám - odbržděn?
4.který servis to servisoval?
5. žádné díly karoserie nelakované=původní, neopravované? ANi malinko;-)?
Děkuji za odpověď. Pokdu to nechce inzerent zveřejňovat, mail či SZ.
Podrobné info a foto vážným zájemcům.
tel. 777 674 381
Zdeny60
jste vážný zájemce? máte telefon?
úpravy dělal pan Nowák, vše si můžete dohledat.
Heslo: kdo se bojí, nesmí do lesa! :)
Telefony mám dva:-)
Mám dojem, že by to zajímalo víc lidí, tak proč se nesvěřit? :-)
Na pana Nowaka z Protovision slychavam kladne reference.
ani malinko lakovane :-D
zdeny zabil :-D
Zdeny nezajimalo:-)
99,9%lidi nevi kdo to je ladis, co je to ecutek a uz vubec tady neni potencial pro prodej:-D
jojo, todle nejni ochcafka f tedeicku, ani A6 a dokonce ani kadylak za 40 000 s kosmickym podvozkem :( a bohuzel ani rok starej lexus v plne s petilitrovym osmivalcem co stal ten rok zamknutej ve vzduchotesne stodole a za 30% ceny :(

14.01.2013, 12:21 |
Mila sorry za OT, ale tuším, že jsem od tvýho bráchy (Míry) kupoval jeho poslední TS, kterou do dneška mam jsem z ní nadšenej ! V tomhle WRX mě vozil a musím jen potvrdit, že je to neskutečná pecka, krásnej zvuk, super stav a ty nálepky v reálu, když je to čistý, jsou jen plus ! Přeju úspěšný prodej ! ;-)

14.01.2013, 12:23 |
Mila Teď dokonce koukam, že jsi to sem dal ty Mirku :-) Mám pořád to video, kde bublá ten výfuk, tak kdybys ho chtěl někam nasdílet, tak si řekni ;-)
Delikvent:
hele, nevím, proč ta ironie. Snažíš se bejt vtipnej, ale nedaří se ti to.
Právě že auta tohoto typu se točej jako ponožky po dni používání, je nadmíru dobré a účelné, vědět detaily. A pokud inzerent napíše, žen více info kdesi cosi, tak se logicky člověk ptá, co za tím je.
A propos, pán neví/nepamatuje si, že jsem s ním mluvil již loni v létě, když mu to viselo na sportovní vozy cz a byl jsem z jeho informací těžce rozpačitej. Tenkrát jsem o to auto zájem měl, ale jeho výpověď nesla jisté známky toho, aby to ve mě zanechalo jistou nedůvěru a obavy.
A vidím,že se to nyní opět potvrzuje. Když mám čisté svědomí, napíšu klidně i 2 stránkový elaborát a dám informace, vedoucí k ověření toho, co tvrdím. Pkud ale ne, co si má dotyčný myslet?
Tož asi tak. To, že jis ty prodal své auto, ještě neznamená, že to bude i v daném případě, měl jsi štěstí na kupce a možná, že i stav byl takový, jak jsi psal. Nevím...
Ale jestli se člověk zeptá, de facto slušně se zeptá a je mu odpovězeno tímto způsobem, nechť si majitel dál svý auto nabízí, jak je mu libo. Nechápu, proč ty emoce kvli jedný blbý odpovědi, kterou sjem stejně nedostal.
Mila
jasně. Corollka ať slouží. Pocitově se mi líbilo více než TypeR. To video můžeš někam dát. Napiš mi na fcb.
Zdeny60
no comment
Pokud neumíš opsat můj nick tak to raději nedělej.
Ironie ? ale,ale kde ?
Smolíš se do příspěvku a přitom píše prodejce že bližší info podá vážnému zájemci,to se na mě nezlob, že jsem ti to připoměl.
Na sportovnivozy taky lidi melou nesmysly když auto nechtějí koupit ?těžko ...
Pokud máš info o nějakém podvodném nebo nepravdivém stavu auta tak to narovinu napiš jak to je a prosím tě nechytrač,hlavně nechytrač :)
S mojim autem tato debata nemá nic společného.
Náhoda to za tu cenu samozřejmě byla, koupil si to kluk co původně hledal fabii junior a pak si koupil WRX :D samozřejmě JOKE.
a dost s tím za**** inzerátu :)