Navštíveno 2150x

Nemá někdo doma nějakej zbytečnej kousek co nepoužívá?Radši bych s DVB-T,ale spokojím i bez.Díky za nabídky!

19.01.2013, 04:08 |
Alííí Mám tu myslím nějakej Sencor... Novej kus v krabici. Pokud bys měl zájem, musel bych se podívat...
Jasně,zájem mám,napiš prosím o jakej typ se jedná a kolik by sis představoval.Díky.

21.01.2013, 21:23 |
JoPi Taky bych tu něco našel , zítra se budu muset podívat na přesnej typ ale je to Philips cca tento
[ Link ] ale mám tucha že to mělo i HDMI konektor ale víc info zítra ;)

23.01.2013, 16:21 |
JoPi Tak tu mám 2 DVDčka Philips 3980/12
[ Link ] a Philips 3040
[ Link ] takže spíš ten 3980/12 co ? Cenu nedokážu odhadnout lidi za to chtěj kolikrát nesmysly kdyby jsi ho chtěl něco nahoď

23.01.2013, 20:21 |
JoPi Máš v poště odpověď ;)
Tijo,tak nevím kde se stala chyba,ale nemám :-)
jaklikv@seznam.cz
Jo jo už je to tu,asi někde skříplej kabel :-D
Mám nový v krabici s DVB-T. Vyhrál jsem ho v tombole na plese a ani nevybalil :o). Je to ORAVA, nebo TESLA. Musel bych se zítra mrknout,kdyby byl zájem.
signum:o jaký se jedná typ?Cenová představa?Díky.

24.01.2013, 17:05 |
JoPi Jaklik: tak mě si škrtni zkoušel jsem je a oba bohužel vykazujou oba nějakou závadu takže je beru a du hodit do červený popelnice.
Zítra vyfotím a písnu sem.
Líbil by se,ale cena je poněkud vyšší.I tak dík za nabídku.
Cenu jsem našel nejnižší na netu 2.000,- . Tak ho nechám za 1.000,-. Nebyl nikdy zapojený,tak cena myslím férová.
Signum:né že bych chtěl smlouvat,ale dá se Sencor DVD s DVBT nový za 800,-.Potřebuju sehnat něco sestře malýmu na dvd,to dvbt je takovej bonus,je v těžší životní situaci,takže samo co nejlevnější,1000 je moc.Ale i tak dík za nabídku.