Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: Věnec volantu Octavia I RS

o Navštíveno 1635x o
o 22.01.2013, 20:42 | ebeerman
Válí se mi na dílně věnec bez bagu na O1 RS vhodný na pošití, kůže KO . Kdyby měl někdo zájem tak nabídněte něco rozumnýho a určitě se dohodneme :)

o 30.01.2013, 20:05 | Docthor
Fotku do mejlu? Cena?

luko.neu@gmail.com
o 30.01.2013, 20:20 | ebeerman
Volant mám v práci na dílně.Cenu zkus fakt nabídnout.Na věnci je v označeným místě kůže už skrz, takže fakt rovnou na pošití. Jinak mimo kůži bez poškození.Nechtělo se mi čekat na pošití, tak jsem koupil rovnou pošitej další věnec.
o 30.01.2013, 20:40 | Docthor | Upraveno: 2013-01-30 20:41:08
V polsku mě stojí prošití cca 1500,- ale luxus.Nevim,opravdu,teď jsem kupoval v moc hezkém stavu za 1400,- tak na prošití bych dal 400,- víc ne..promiň
o 30.01.2013, 21:00 | ebeerman
400kč mi nečiní problém, jsem realista:) A jak s dopravou, jsem z Brna. BTW nějáký kontakt na to Polsko?Popř. srovnání s Volantechem, nebo Aposem Blansko tady u nás nemáš?
o 30.01.2013, 21:08 | Docthor
V Polsku opravdu luxus, kontakt ti seženu,zitra ti nafotim jejich práci, umí perfektní volanty do BMW i s mkovým znáčkem, samo čím víc vymýšlíš,tím je to dražší :-)

Jinak teďkom do brna cestu nemám,ale bydlí tam kamarád,můžu ho kontaktovat a on mi pro něj skočí,rodinu má v Ostravě,kde bydlím.

Hoď mi pls alespoň jednu fotku,díky :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.402 sekund.