Navštíveno 2186x

Nemáte nahodou někdo doma tyhle modely a nebyl by jste prosim ochotny je za symbolickou cenu + naklady na poštu je prodat? Jsou to nejoblibenější hračky mých dětí, jezdí s nimi i po kolejích, po zdi ;-) prostě všude a mám jen 3 kousky a to je málo.
Bohuzel uz nejsou k sehnani a normalni auticka stoji v krame nesmysl a to je na kravení škoda. Nejideálnější by byla Praha, mladá to může kdykoliv kdekoliv vyzvednout osobně.
Předem díky moc!
Kuwa, jsem v "Ostatním", sorry. Pokud možno prosím "A" o přesunutí do bazaru. Díky!
Všechny tři funkční, jezdí bezvadně, jen jedno nemá světlo. Co nabídneš? Sem od osmi do šestnácti v práci na Budějovický.

27.01.2013, 19:47 |
haskyvr6 | Upraveno: 2013-01-27 19:50:22
Pecka! Dam pade za kus kromě formule, ta je pro ně "zbytečně rychlá", má moc ostrých hran a výčnělků, to by jsme nakonec ještě jeli na chirurgii ;-) Jsou jim 3 roky ;-) Napiš číslo a mladá se s tebou spojí a vyzvedne je na te Budějovické, ja jsem teď v Barceloně tak nestíhám ;-) Diky moc!
Edit:
Pokud plati to cislo co mas v profilu tak to jen prosim potvrď ;-)
Poptávka platí nadále! Pokud někdo máte další kousky (Praha ma přednost ;-) tak beru!
Mám všechny,některé víckrát ještě origo v krabičkách,nevyndané. Praha 10
Signum: Kolik celkem kousků a kolik chceš případně za všechny?

28.01.2013, 00:33 |
Mr.Scully | Upraveno: 2013-01-28 00:34:45
Škoda, že ses ozval pozdě, nabízel jsem to tady před třema měsíci a nikdo to nechtěl ;-) Nakonec jsem je všechny prodal na Aukru v průměru asi za 40 Kč jedno.

28.01.2013, 08:40 |
AR Máma celou sadu v krabičkách i bond kolekci a nedám ;)

28.01.2013, 13:17 |
Mila taky bych jich někde aspoň 20 ks nevybalenejch vyhrabal :-)
Ok, diky moc. Uvidim co a jak Signum, jestli se ozve a pak bych se pripadne ozval ja tobe. Prozatim by jedna kolekce stacila, uvidim za jak dlouho je mladý zrasujou ;-)
Sorry, dostal sem se sem až teď. Jestli budeš mít ještě zájem, vezmu autíčka zítra do práce. Telefon v profilu platí.
Parada Marty, pocitam s tim. Predavam telefon a zitra se ti mlada ozve a vyzvedne je. Diky!
Čekám na uživatele Signum a pak se připadně ozvu uživateli Mila. Díky!

28.01.2013, 19:04 |
Mila ok ;-)
Zítra zajedu do garáže a mrknu na to. A cena by byla nějaká lahev,nebo tak něco :o).
Tak se omlouvám,ale za boha je nemůžu najít.

03.02.2013, 10:43 |
gizmi Mam jich doma 6ks :) Klidne za 40,- kus predam, ale jsem z Plzne..
Díky moc Gizmi, psal jsem teď Milovi protože je z Prahy a osobka by byla přeci jen snazší. Kdyby to neklaplo tak bych se ti ozval.