Navštíveno 1903x

prodám rohovku tuhle:
[ Link ] koupil jsem jí před týdnem za 19900kč, ale je pro mě moc velká, mám malý obyvák...
cena: 11900kč
potahová látka: Gobi 03
v okolí Olomouce dovezu za cenu nafty...
reálné foto hodím jen co koupím novej foták, dnes mi můj dosloužil, ale sedačka je ve stavu nové, absolutně bez poškození...
no vidíš to mě nenapadlo, zkusím tam zítra zavolat, ale myslím že 7dní na vrácení je jenom když je nákup přes internet...
v obchodě mi přišla i menší oproti těm co tam měly a když jsem jí složil do ubyváku tak celkem zabrala dost místa :-D
příště holt změřit aspoň obyvák...
tak jedina varianta ---rozparat svy a na reklamacku
Vcera vola jestli to jde vratit ze se to nevejde do bytu a zitra zavola ze ma nahodou rozparany svy :-D
Jinak sedacka je super, vypada jako co mame na chate

05.02.2013, 22:36 |
DaveX Blbý čas :) kdybys to prodával za 8 let, až si budu stavět barák, tak dej vědět :D
dobrej prodělek 8.000,- Kč za týden, kdybys příště chtěl vyhodit 8.000,- Kč jen tak vlastně, dej vědět, beru :-) za 2.000,- Kč :-)
no a vyreklamují mi ji a daj mi novou tu stejnou :-D
holt chybama se člověk učí no, zkusím o výkendu přestěhovat celej obyvák a koupit všechno větší asi :-D neboť teď vůči sedačce je vše co bylo normální moc malé...
DaveX: klidně Ti jí za 8let za 12tis. prodám :-D ale musíš složit půlku zálohy :-D