Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > K: interier Octavia II RS - pomoc

o Navštíveno 1757x o
o 10.02.2013, 10:49 | H-Honza (M)
protoze jsem 3 mesice cekal na kretena, co mi sliboval neco co nakonec nedodal, potreboval bych pomoc od zdejsich, jestli nekdo nevite.

Octavia face II RS, u nas se tohle moc neprodavalo, jsou hodne v nemecku a treba francii, jako octavia RS edition.
Jde mi o interier, chci a potrebuju zajistit sedacky a tapecaky (bez soundsystemu), nebo v nejhorsim jen samotne potahy - calouneni sedacek origo.
Asi bych za to umel dobre zaplatit, nebo bych respektoval cenu, rozhodujici jsou nove nebo zanovni!
prikladam obrazky - kdo by nevidel rozdil, jde o sedacky s cervenym sitim!

foto k příspěvku  od H-Honza

o 10.02.2013, 10:51 | H-Honza (M)

foto k příspěvku  od H-Honza

o 10.02.2013, 14:00 | Skury
Já vím, že je to do předchozí, ale stejně...
[ Link ]
o 10.02.2013, 14:04 | Skury
Ale jinak jsem našel... [ Link ]
o 10.02.2013, 16:13 | H-Honza (M)
v patek jsem u toho sedel, v sobotu dopoledne taky a nebyly, ten inzerat se musel objevit nejak potom.
Uz mi na nej poslali odkaz z octavia clubu, zitra pro ne jedu :)
o 10.02.2013, 16:17 | P3RF3KT
frajer prodává nový sedačky z rsa a je z mladý boleslavi, kdepak asi frajer pracuje? :-D
o 10.02.2013, 16:50 | Martin_EVO_III
Si myslím že je to přeci fuk ne :D
o 10.02.2013, 17:01 | CervinVega
otazka je jen jak dlouho tam bude pracovat :-)
o 10.02.2013, 17:06 | tommas
njn, týpek rozprodává RHD auta a k tomu překup horkýho zboží ze Škodovky. Takových jsou plný čechy.
o 10.02.2013, 17:22 | H-Honza (M)
to mi asi muze bejt jedno...
Zacali jsme se tady rejpat v bejvaly xenonmanove octavii, do ktery jsem dodal cervene obsitej volant, loketku, manzetu radicky a rucku s tim, ze dodam i zbytek, kterej mi slibil jeden prazskej trotl. Tri mesice me taha za nos, jak to ma pripraveny a jak mu chybi jedna hlavovka a nejakej polstar k zadni lavici, nez mi posle nejakou starou, presivanou, demontovanou, uplne jinou sadu sedacek
o 10.02.2013, 17:27 | Spirit
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4224 sekund.