Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > Duplikátor dálkového ovládání garážových vrat

o Navštíveno 2249x o
o 11.02.2013, 22:47 | capo
Prodám čtyřtlačítkový dálkový ovladač na garážová vrata a podobná zařízení, který můžete naučit kód vašeho stávajícího ovladače.
Vhodný pro ty kteří potřebují ovladač navíc, ne pro ty co chtějí někoho okrást :).
Pro naučení se kódu je zapotřebí splnit tyto podmínky:
1) stávající ovladač musí pracovat na frekvenci 433MHz
2) komunikace musí být s pevným kódem, nikoliv plovoucím
3) oba dva ovladače musíte mít v okamžiku duplikace u sebe v ruce (takže sousedův kód se jen tak nenaučíte :)

Krátké instruktážní video v AJ: [ Link ]

Zda váš stávající ovladač splňuje body 1 a 2 doporučuji najít na internetu.
Prodávám z důvodu chybné vlastní objednávky, můj stávající ovladač má bohužel plovoucí kód.
Prodám za co jsem koupil, 230Kč + případná pošta + dobírka. Mám 2 kusy. Ovladač je velmi precizně zpracován, designově povedený. Tlačítka se dají zakrýt posuvným krytem, nehrozí mačkání v kapse. Má kompaktní rozměry, je menší než většina jiných ovladačů. Kontakt v profilu.

foto k příspěvku  od capo

o 11.02.2013, 23:49 | Hráďa
já to dohledam a ozvu se, mam zájem
o 12.02.2013, 17:21 | Zbyna
to je dobry, nedela se neco podobnyho pro ovladace s plovoucim kodem?
o 12.02.2013, 20:24 | Pekys
když nikde ve specifikaci není uveden plovoucí kod, tak bude asi pevnej že? Mám ovladače Proteco TX4334, frekvence sedí, ale s tím kodem nevim.

Tak jeden zkusím, jak se domluvíme? Klidně osobka někde v Praze?
o 12.02.2013, 20:57 | Hráďa
takže asi nic, mam vrata do vjezdu EXTEL - frekvence 433,92MHz a kod "ROLLING" takže asi plovoucí
o 12.02.2013, 21:44 | capo | Upraveno: 2019-08-13 11:38:05
Hráďo - škoda, rolling je opravdu plovoucí.
Pekys - předání v Praze není problém, pohybuji se hlavně P4 nebo P10.
o 13.02.2013, 09:05 | Pekys
ok, odpoledne zavolám, P4, P10 no problem.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3148 sekund.