Navštíveno 3187x

12.02.2013, 13:19 |
CRK hodinky vypadaj opravdu pěkně, jsou to automaty, ale nějak nejdou, ale ten sráč vzadu se normálně hejbe, tak nevim... Dá mi za to někdo něco?
.

12.02.2013, 13:20 |
CRK
tyhle maj v holešovický tržnici přesně ;-) radši ani netipuju jakou maj cenu když nejdou :) každopádně sou moc pěkný... máme jinej model(taky tržnice) a zatim úspěšně jdou a vypadaj taky fakt hezky na to co to je :)

12.02.2013, 14:07 |
CRK ty picho, nežádal jsem tě nadávno, že až budu dávat inzerát, aby ses mi do toho nesrááál..? Ty si normální KAZIKŠEFT :)))))
to si nepamatuju :D ale tohle je něco jinýho :D
ono všeobecně nevim kdo by se vůbec opravoval s hodinkama co stojej 500 "nový" v holešovicích :) sám sem je tam držel v ruce ale koupily jsme nakonec cca stejnej design ale s normálnim náramkem kovovym :)
a vjetnamec jak vysvetloval :
"aftomatiky....ráno táhneš a cele den tik tak, táhneš jednou dvakját......(otočil jednou dvakrát) a řiká... třikrát, štyřikrát........ teda pětkrát šestkrát :))
zkus je opravit ale to asi nedáš :) ty záda kovový se jednoduše otočej, ty naše se otočily samovolně za dva dny a upadly :D
tohle prostě neni kazikšeft, nebejt to z tržnice tak ani nepípnu :D
Sappa 300 by si videl jak tam nakupuji masiraci :-))))))))))

12.02.2013, 14:32 |
CRK tak je asi hodim do hodinářství, třeba je to nějaká blbost... nevim, jestli maj přesně tyhle v tržnici, ale vždycky je několik kvalit a tyhle vypadaj i ve skutečnosti perfektně zpracovaný a kupovaný byly před delší dobou za docela ranec na ebay...

12.02.2013, 14:34 |
CRK pepe689: jako že přesně tohle seženeš v sapě za 300?
mrkni se v sape jako vazne tam by si kolikrat koukal jinak vazne -Breitling a jeste jedny nevybavim si znacku designove totozne se tam toci kolem 300-400Kc a to nemluvim o cikanech ktery je nabizi za 500 v krasnych krabickach po pumpach a staflech
tag hauer :-))ty sly presne do vecera:-)

12.02.2013, 14:44 |
CRK kouknu se tam, chystam se tam už dlouho... Ale sem zvědavej, jestli bude kvalita zpracování stejná. Jinak nějaký zkušenosti, kdo tam byl? Potřebuju něco vědět?
ja tam byl pred vanocema a je tam spousta sracek ,jinak kdysi me frajer zasekl hodiny U-Boat za 10 000 a byly taky levy :-nastesti je vyplatil ...nebudu ani jmenovat kde byly koupeny :-))
Jinak aby si se dostal k lepsimu zdroji potrebujes i nejlepe rakosnika sebou :-)ja mel vyhodu ze sem jednoho vozil
CRK - t y, takovej machr a tohle chceš prodat??SO děláš kozy??? Tohle má cenu tak zloměný tužky:-)))Tě někdo pěkně vobtáh na ebay, mudrlante:-)

12.02.2013, 18:58 |
CRK Zdeny60: teď si mi to nandal... až na to, že sem ty hodinky kupoval na ebay a prodával se ziskem u nás a jedny vadný tu zůstali, takže opět meleš o věcech o kterejch nic nevíš... Možná bys už měl skočit na bobra, aby ses vyklidnil...
P.S. Ale hodně sem tě musel nasrat, že ses snížil i k tomu mi to zkoušet nandat v inzerci... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Nevim jak ostatni hodinky ale tohle jsou opravdu identicky s trznici za 500 :-) v sape mozna budou za 300 coz ale v trznici po minute domluvy budou taky :-)
ale me to je burt me se libej a petikilo je prd pokid to vydrzi treba rok fungovat :-)
Nemeli by tam neco s tourbillonem za 800? :o))

13.02.2013, 00:18 |
CRK Nismo.Power: nebudu se hádat a pokud je to tak, tak jedině dobře, já už v hodinkách nejedu, ale nebyl to špatnej kšeft, koupil sem třeba nějaký na ebay za 1500, na aukro šly od koruny a vydražily se třeba za 3,5-4 a já si na vejvar nemoh stěžovat... i když úplně se mi nechce věřit, že budou za 300,- identický, ještě neznamená, že když vypadaj stejně, že budou mít stejnou kvalitu... ale jestli je to tak, tak s hodinkama zase začnu... Pošli mi nějaký kvalitní foto těch co někdo má na e-mail...

13.02.2013, 06:46 |
Zdeny60 | Upraveno: 2013-02-13 06:46:40
CRK: šak ti píš, že tě na ebay vobtáhli, ne? Ty ani nečteš do konce a už vyskakuješ. Hochu hochu....
Jinak se máš čím chlubit tedy. Holt není nad poctivý byznys. Ale co...Na všetko nám treba odborníkov.
Až zase budeš mít nějaký, tak napiš, možná si i koupím, ale musejí jít.
Jiank ta cena zlomený tužky bych řekl je ještě dost přestřelená. Je to spíše bezcenný šmejd.Ale lidi na to holt jdou.
Jen koukám na ty švy - holt ruční práce:-)))))))))))))) V pralese už asi byla tma:-)))))))))

13.02.2013, 07:46 |
RedBaron | Upraveno: 2013-02-13 07:46:58
Nevím, kdo si tohle vůbec může dát na ruku. Nehledě na kvalitu a cenu, je to kombinace nějakýho army style obalu a vnitřek jak rádoby klasický oblekový tourbillony. Prostě styl "sulc a blumy" Vím, že je ti to fakt líto, ale hoď to prosímtě do koše, zas taková žumpa to tady v bazaru není :-D

13.02.2013, 09:24 |
CRK Zdeny60: já se nerozčiluju, jen sem se ti vysmál, jak sem se tě musel dotknout, když si se snížil k tomu, abys mi to zkoušel nandat v inzerátu :)))
RedBaron: oproti ostatním, kteří tu něco podobnýho inzerovali, sem rovnou napsal, co je to zač a nesnažil se někoho oblbnout...
Pro všechny: jedna věc je, že hodinky někde za 300-500 vypadaj podobně, ale vsadim se, že kvalita bude horší než u tohohle a aby to nebylo jen plácání, tak kdo mi dohodí dobrej zdroj na takovýhle podobný hodinky, tak dostane finanční odměnu. Tak sem teď zvědavej, jestli se místo slov objeví i něco hmatatelnýho.

13.02.2013, 09:46 |
FanDa Ale chlapci, proc tolik nenavisti a urazek, myslete aspon trochu na svoji karmu :)
Zdeny60: ty si vážně vocas, každej kdo si vydělá, tak je nepoctivej... Pokud dá někdo do aukce hodinky za 1,- Kč a každej může dát kolik chce, tak prodejce mu pak napíše: "Vážený pane, dal jste hodně, nechám vám je za třetinovou cenu..." Ty si vážně blb, kterej se nevidí...
Vůbec nechápu, že s tebou ještě někdo komunikuje a snaží se ti vysvětlit nevysvětlitelný (pro tebe)
když se podívám na to nahoře tak vidim zcela identickou kvalitu jako to co sem měl v ruce nebo toho co jsme koupily za 500 akorát ty ještě fungujou :)
kvalitní foto telefonem dělat nelze, s bleskem to je přesvícený a bez blesku bez deního světla zase naprd ale aspon při představu :)

Jaktoze nejdou udelat aspon trochu slusny fotky mobilem? 5 minut prace...

Ted jsem to zmensil na 700pix v editoru, jestli bude videt nakej rozdil oproti Darylovymu resizeru

CRK - ne, mě to spíše pobavilo a podivuji nad lidmi, co tohle koupí.
worm - však nic nepiš a máš klid, ne? Se ti divim, hochu.

13.02.2013, 15:42 |
CRK Nismo.Power: jenže podle těhlech fotek to určitě spolehlivě neporovnám, proto sem chtěl kvalitní fotky... Já tu mám taky automaty za 300,- a na blbý fotce budou vypadat stejně, ale když je mám v ruce, tak ten rozdíl v kvalitě zpracování je vidět... A už nevotravuje, dám je někomu za tužku, ale samozřejmě musí bejt zlomená... :D
to Nismo tech jsi vaz.
Mas unikat. Vypadaji jak Becka ale cifernik a dynko jsou vymazleny. Na co taky neprijdou |:-)
Ja sem si to nekoupil chtela to stara nevim ani proc :-) ale me se za tu cenu libej.....
Ja hodinky nenosim, mam tablet a mobil vic nepotrebuju a beztak ty rucickovy neprectu :-)
tapp : jasne ze to jde, ale v oranzove vymylovany mistnosti kde sviti jen oranzove phillips livingcolor a jedna usporka na strope bez deniho svetla to nejde proste :-) samozrejme ve dne bych si s tim dal praci ale fotil sem to zprdele vcera vecer :-)
nevim v kvalote hodinek se nevyznam a je mi to volny :-) jednou sem si koupil hodinky asi za 2500 coz mi prislo dost, zlikvidoval sem to za necelej rok a kvalitou mi to prijde ze ten cinan za 500 je to samy :-)
[ Link ] tak náhodou sem zabrousil na aukro a co tam nevidim....
to už fakt lidi dneska nakupujou v tržnici a cpou to na aukro jako super zboží :D

22.02.2013, 15:47 |
CRK ...tak ty sem měl v ruce taky a daj se v pohodě koupit kolem těch klidně tří kil a kvalitou jsou možná tak někde kolem těch, jak si sem dával tu kvalitní fotku... Nehledě na to, že to má asi připomínat Jaguar a nedávno je nabízeli i tady!!!
[ Link ] a možná i ještě někde jinde...
ano nabízí je podle hledání požád 1-2 stejný podnikatelé co koupěj v SAPĚ za 300 a prodávaj dál kolem 2000 :D
prostě češi sou zmrdi....

22.02.2013, 15:54 |
CRK zas na druhou stranu je nikdo kupovat nenutí...
nenutí jasně.....mě jen sere princip český republiky že pár chytráku se tu snaží dělat z ostatních idioty a samozřejmě že se najde hromada idiotů co si to koupěj a pak budou všade hlásat jak JARAGAR je bezvadná značka na hodniky že stály dvojku... výrobní cena kilo možná v číně a životnost tak rok... prostě za 3 kila proti tomu nic nemám, jako módní doplněk párkrát si to někam vzít tak proč ne...ale jako hodinky notyvoe...

22.02.2013, 15:59 |
CRK hlavně kdyby kámoši viděli, že nosim hodinkyskorojaguary, tak by se mi právem vysmáli...
tak vono vypadaj hezky... mě se fakt líběj naživo a klidně si to na ruku dám, ale nebudu z toho dělat něco co to neni, prostě hodinky za 3kila a basta... :) komu se to nelíbí tak ať si políbí... ty hodinky vypadaj jako značkový hodinky kolem 2 litrů a značkový hodinky z 3 kila prostě nekoupíš :)

22.02.2013, 16:03 |
CRK [ Link ] ?
nejvíc to do nás tlačí detomaso... těch se z nás prodaly tisíce...
a to je co zač ? ty nalevo by se mi líbily :)

22.02.2013, 16:51 |
CRK další pseudoznačka nebo-li značka podvrženého luxusu :)))
když je prodávali na slevomatu, tak jich na jeden zátah vystřelili klidně 250 kusů
vocáď :D to pochází a nejen to...
[ Link ]
nevim nevyznám se v tom tak....ale musim říct že se mi líběj ;-)

22.02.2013, 18:49 |
CRK a už tě maji :D