Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: Fiat Stilo Abarth stilo 2.4 ie selespeed

o Navštíveno 3561x o
o 13.02.2013, 12:20 | Hráďa
Fiat Stilo 2.4 20V Abarth, bez koroze, 2 446 ccm, 125 kW, 67tkm, 3 x dveře, stříbrná metalíza 6 x airbag, mlhovky, ABS, automatická sekvenční převodovka Selespeed, automatická duální klimatizace, autorádio s navigací a telefonem, boční airbagy, boční spoilery, dálkově ovládané centrální zamykání, dělená zadní sedadla, el. ovládání oken, el. ovládání zrcátek, parkovací čidla, litá 17" kola, multifunkční volant, nastavitelný volant, otáčkoměr, palubní počítač, parkovací asistent, plní EURO 3, posilovač řízení, protiprokluzový systém kol (ASR),stabilizace podvozku (ESP), senzor stěračů a světel, tempomat, venkovní teploměr, vnitřní teploměr, výsuvné opěrky hlav, výškově nastavitelná sedadla, zadní stěrač, tónovaná skla, deaktivace airbagu spolujezdce nové čelní okno se zárukou a po STK

auto je mechanicky bez problémů má jen kosmetické vady

cena 65 000,-

foto k příspěvku  od Hráďa

o 13.02.2013, 12:47 | cendler
můžu poprosit o více fotek na email, díky
o 13.02.2013, 12:50 | Hráďa
a co by sis představoval? musim je stejně udělat...
o 13.02.2013, 13:05 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
65k, to z tech 700k pekne spadlo
o 13.02.2013, 13:15 | Hráďa
jj bohužel - je to ital a velkoobjemovej a na benzín - češi chtěj škodivku v nafte a kombi... todle je pro zábavu a ne na vožení dětí na nákupy
o 13.02.2013, 15:16 | Nismo.Power
do velkoobjemovýho auta to má 3litry daleko....

na spolehlivost oktávky v naftě se to asi 875x nechytá....

v bazarech je to na blacklistu

všechny co jsou na prodej jsou na prodej už hodně dlouho

auto je velmi pro zábavu, pokud někoho baví servisování tak je tohle jasná volba :) tyhle auta maj bezva pověst kor tahle motorizace a bohůžel se ta pověst nezakládá na lžích :)
o 13.02.2013, 15:25 | walish
Říkal jsem si, jak dlouho to bude trvat a už je to tady.
o 13.02.2013, 15:32 | Nismo.Power
bejt to nějaký stilo v naftě tak si vklidu řeknu "je mi to jedno" a dál si budu myslet cosi o JTD a "každej svýho štěstí strůjcem" ..... ale u týhle vrcholový servisní zábavy kde ojnice lítaj blokem mi to fakt nedá, jsme na DF takže když se nejedná o zaplacenej inz. tak co bych sem nevložil .... ale je to zbytečný neb tohle už se stává skoro "všeobecně známý" že tohle se nekupuje a ví to každej lojza z vesnice :) to samozřejmě pomíjim že to beztak vůbec nejede :D
já si myslim že za tuhle cenu se nikdo rozhodně nechytne.... i za 50bude problém najít "vokurku" .... a nebo pokud někoho baví opravovat rozskočený motory nebo proražený bloky díky vadnejm materiálum tak hurá do toho :) a vcelku zajímavý jak málo maj tyhle auta najeto a že opravdu mívaj tak málo najeto.... to je rok třeba 2003 nájezd 20tis ročně to máme 7let v servisu a 3 roky na silnici s tim že kilometry na odtahovkách se nepočítaj :D
o 13.02.2013, 15:38 | FanDa
Tady zase nekdo k snidani sezral sovu :D
o 13.02.2013, 19:42 | Hanes
Opravdu je mi líto každýho inzerenta co zde nabídne auto a pan Nismo.power se do inzerátu naveze a popíše všechny vady auta, který za určitýho zacházení mohou nastat,ale taky nemusí a auto třeba bude jezdit bez problémů.

Proč si prostě inzerát nepřečteš, nemyslíš si svoje a nenecháš si to pro sebe, vétšinu lidí tu nezajímá co si o těch autech myslíš a pokud ano tak se tě na to mohou zeptat, tvé připomínky jsou velmi často mimo, chováš se jako nováček co nahání aktivitu a reaguje na všechno.

Netvrdim že toto auto je trhák,ale i v této specifikaci má někde svého kupce.

Myslím že bude rozumné, když moderátor promázne tyto připomínky až na inzerát a dotazy k němu.
o 13.02.2013, 19:58 | tesil
Tak ja mel treba haluz, prodaval jsem tady mergla a Nismo zustal v klidu:-)
Jinak taky me ty Nismovi reci nekdy serou, ale tady se bojim, ze zas az tak moc z vody nevari.....
o 13.02.2013, 20:08 | walish
Kdo nechce komenty, inzeruje na bazosi apod., tohle je DF a stejně jako na každém jiném DF se tu diskutuje.

tesil: pravda,z vody nevaří, hrnec má zcela prázdný :))
o 13.02.2013, 20:11 | Hráďa
hele chlapi - klidně do něj
já to vim nenei to šlágr ale jak napsal Králík - je to 10tinová cena
bohužel jsem se dostal tam kam sem nechtěl a tak řešim prodejem - a koukam na šetření
takže jezdim felicii pick up f naftě
pokud sem se chtěl svézt tak stilo
a pokud opravdu požitek a adrenalin tak Wabant
kadett C mi ještě čeká ale toho nedam

auto sem koupil pro zábavu jako 3tí do rodiny - nevadila mi kosmetika a kdo by tomu dal vejkend tak je to v cajku
vada že je to ital se všeobecně ví - je v tom 2.4 5tivál 20V nemůžu si stěžovat - vim že se serou selespeedy ale tady je naprosto - naprosto v pohodě - řadí nahoru dolu v pohodě i v mrazu - v jakymkoli modu - auto má samo svoje mouchy ale co se týče mechaniky neni zrovna v tomto kusu problém
a proto sem si ho i koupil - za málo peněz hodně muziky
pravidelně se staram a měnim olej - je pravda že u mě to najede cca do 3 za rok
auto znam od dovezení do ČR a nevidim v tom problém
jedná se o nejlevnější stilo abarth co sem našel - ještě jedno bylo v Praglu ale vysypaný
pak jedno v brně za 55 s padlym motorem
jedno v stravě za 65 s mrtvýma převodama
napadlo mě to i rozebrat na díly - motor a převody to zaplatí - ale je mi to líto za auto co funguje...
o 13.02.2013, 20:16 | Proffesor_W
Nismo je takovej nas lokalni internetovej Tomio Okamura, expert na vsehomiro, vedma a studnice znalosti co si utvoril svuj nazor, a je nutne ho tedy prezentovat at je jakykoliv.

foto k příspěvku  od Proffesor_W

o 13.02.2013, 20:20 | Honza2.016v | Upraveno: 2013-02-13 20:23:35
no má to svý specifický mouchy... stilo mam 3 rok, a neštěstí to zas takový není...

typický závady:
-žralo mi to olej - příčina.. blbej design EU 3 pístů (odvod oleje z pod stíráku).. upravil sem písty podle EU 2 a spotřeba oleje 0... popravdě řečeno, když vidím jaký se dnes dělaj písty, čeká to asi každej 2 novej motor libovolný značky po nájezdu cca 50tkm..:)

Náklady na opravu tohoto problému byly poměrně malý,protože se ta akce sfoukla s rozvodama...

záleží na co to jezdilo dřív a jako to dostávalo čočku.. někomu to nežere nic, někdo je z toho neštastnej a pouhá výměna kroužků nemusí bejt záchrana, pokud se neprovede úprava podle EU2 pístů

- chybový hlášky (ABS, ESP, Airbag failure).. mnoho servisáků -origo servisy i údajní machři na elektroniku dokážou tápat proč a tahat z majitele desetitisíce, a problém je jen opálený relátko (80kč za poctivou českou výrobu a je jich tam 10ks.. čímž si člověk udělá klid do konce života auta), nebo zkorodovaná kostra po baterkou a zoxidovaná na převodovce, což stačí očistit a ošetřit pastou (v zimních měsících pak potrápí hláškama levná, nebo mrtvá baterka, která má permanentně podpětí -stačej 0,2-0,3V a je to hned..)

-silenbloky uložení zadní nápravy... kdyby byly z gumy bylo by to lepší..tyhle kapalinový stojej za prd..

jinak za ty 3 roky nepozoruju nic.. ano měnil sem po 10 letech provozu na CZ a CH silnicích přední ramena a tyčky stabíku,takže nemůžu říct že to je poruchovější o mnoho víc jak jiný libovolný auto... a to mam nejdebilnější motorizaci kterou si člověk může vybrat - 1.8 16v... momentálně v přestavbě na 2l spodek...
o 13.02.2013, 20:27 | CRK
Nismáči, ty kakáči už si zase někomu pokakal inzerát :) ty sis dal snad závazek, každej den aspoň jeden :D
o 14.02.2013, 22:43 | El_Vita
Tomio Nismomura ;-)))))
o 15.02.2013, 21:37 | Reprák
El_Vita: LAJK
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3266 sekund.