Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > K: Cinquecento Sporting modrá met.

o Navštíveno 2724x o
o 19.02.2013, 18:56 | Reprák
Koupim neshnile Cinquecento pouze v teto barvě... platne dokaldy podminkou. Vady motoru a podvozku popř. interieru neva. Ale nesmi byt shnile.

Kdyby nekdo mel nahodou nejakeho znameho, kdo se toho chce zbavit, tak do 150km od Mostu, tak bych mel zajem. Cenově podle stavu (10-20kkč)

foto k příspěvku  od Reprák

o 19.02.2013, 19:16 | JoPi
sorry za ot. ale dost specifický a téměř nesplnitelný podle tvejch specifikací :o) těch aut moc neni , kolik z nich bude mít tuto barvu a o slušném stavu ani nemluvím , neříkám že je to exot ta šance na úspěch je asi dost o náhodě.
o 19.02.2013, 19:23 | Skury
o 19.02.2013, 19:26 | Reprák
Tak kazdej ví ze jsem měl tři tyto Cinquecenta a narazil jsem na ně vždy náhodou. Tohle bylo jedno z nich. Jeste by mohla byt stribrna metla. Zlutou, cervenou a cernou nechci, nelibi se mi ;)

Jinak o tom z mobile.de samozrejmne vim, ale je docela daleko ...
o 21.02.2013, 19:46 | Reprák
OK, slevnuju na jakykoliv pekny cinquecento sporting
o 13.03.2013, 22:31 | Davados
něco sme hledali a všim sem si tohohle.Třeba Ti to pomůže :)
[ Link ]
o 23.04.2013, 17:11 | JoPi
Vim že to je pro tebe " trochu z ruky " ale co kdyby náhodou [ Link ]
o 24.04.2013, 15:26 | .mycTD
pred tremi lety dovezene z italie a pak to dostalo SPZ z minuleho stoleti... se nedivim, ze se mu nechce na prepis :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3129 sekund.