Navštíveno 8838x

Sháním STIčko nebo WRXo EU v top stavu,jasnou historii,nehavarováno.
Inzerce,kluby,weby mám všechny projeté a denně mapuju nabídku proto nabízím odměnu tomu kdo ví o super kousku mimo inzerci,tam jsou většinou poklady :)
Odměna talíř (1000kč) na učet v případě koupě auta z vámi zaslaného kontaktu (na mail). Díky
jen tento model, barva je jedno...

21.02.2013, 21:25 |
WiLaS Zkus sportgarage.cz tyhle kluci se temahle autama zabejvaj treba o necem budou vedet

21.02.2013, 21:49 |
cupra.165 | Upraveno: 2013-02-21 21:50:52
Vim,ze pises o impreze,ale treba tohle by te mohlo zajimat
[ Link ] Jak to jede a srovnani s imprezou by ti mohl mozna co si pamatuji porovnat H-honza
Jinak imprezu muze byt i combi wrx? A typ pouze GD? Chtelo by to jeste rici do jake cenovky :-)
OT: Evo je dravejšie a lepšie "ide", skús ho niekde ;-)
Bude to auto,které chci poprvé postavit trochu výkonově a chci at nějak vypadá a líbí se mi, mišáci se mi bohužel vubec nelíbí(jak ex tak interier) i když věřím,že je to super technika.
Varianta jedna jediná a to je ta na foto,
Cenovku jsem nějak neřešil, ale řekněme že jsem schopen top auto zaplatit :)
konkrétně toto by se mi líbilo, ale to už nejsem schopen sehnat ani zaplatit:) WR1

Držím pallce at seženeš pěknej kousek,s rézou jsem zažil jedny z nej zážitků a určitě se k ní časem vrátím,teda pokud mně nějak nesklame m3 e46 :)
Díky Miky.
Jednu top jsem prodal s vidinou že seženu i top STI a to byla chyba :( a ted trpím když něco na cestě potkám :D
Kamarád jednu opravdovou topku M3 prodává kdyby jsi sháněl:)
Ještě ne,až tak za rok ale bude to taky problém sehnat hezkou v manuálu.Jinak skoro každej den mně tady kolem baráku lítá nejaká impreza ale jede mu to pekelně.A zvuk brutál,škoda že než stačím doběhnout k oknu tak už je pryč.Snad ho potkám na jaře někde na cestě:)
Deliquente: omlouvam se predem za OT.
Ja jsem schanel svou M3 neco pres rok (s narokama jsem musel stejne dolu),takze pokud mas podobne pozadavky jako ja,verim,ze to u STi nebude nic snadneho.
Na co jsem se Te ale chtel zeptat,o jakou M3 na prodej Tveho kamarada se jedna?Pokud se jedna o typ e46,tak bych poprosil nejake info.
Byli jsme se minuly rok,ale uz i zacatkem tohoto roku podivat na vetsinu M3 e46 z inzeratu a i kdyz jsme nejezdili vylozene po levnych kusech 450-600tkc nebo autech,ktere uz z fotek vypadaly,ze nejsou podle urcitych predstav,tak se stejne ve vetsine pripadu jedna o strikane auta,s vuli na diferencialech apod.....Mechanika nevadi,ta se da opravit i kdyz je to u ///M drazsi zalezitost,ale nestrikana a nebourana karoserie je zaklad.
Jeste jednou diky za pochopeni OT a diky za info.

22.02.2013, 06:58 |
eldik

22.02.2013, 06:59 |
eldik
jj souhlas , M3 sehnat je taky problém navíc oproti STI je m3 velmi náročná na servis a peníze to je důvod proč "zatím" do ni nejdu .
Nevím jestli se dá sehnat u M3 a Sti nestříkaná karoserie - kamínky lítají všude a každý to používá jako nářadí ... slevil jsem z nároku na ročník (původně jsem chtěl 2007) ale dát 600 za STI to už je moc. takže hledám 2003-2004 .
[ Link ] Tohle je kamaráda a znám celou historii, on sám nic netají a myslím, že to je jeden z nej kusů co v čr jsou na prodej. Ale samozřejmě taky se tam dělala kosmetika (opravdu jen kosmetika), navíc je tam nasypána spousta peněz :( a hlavně je to fanda a zaměstnanec BMW.

22.02.2013, 08:41 |
Skury A co cizina? Německo a okolí?
resim podobne dilema, ale ja teda prezu beru az jako druhotny reseni, po svezeni v lanceru IX...
na tohle jsi se nahodou podivat nebyl? Za ty prachy to v tom inzeratu nevypada vubec zle
[ Link ]

22.02.2013, 11:15 |
dolph mike: nemyslíš černou impru??
Jestli je to cerna WRX na sedych speedlinech tak to je kamos z prace... ecutek2 komplet vyfuk takze chapu ze ho slysis:-D Bydli v havirove.
H-H srot, navic to ma vice majitelu a nejaky leasing ci co, proste past...
:-( jsem z hledani zoufaly.
Mimo CR se najdou, ale cenove brutalita.

22.02.2013, 13:41 |
dolph Del: presne tuhle jsem myslel :) bydlím na hlavní v havířově a slyším ho už jak jede po rudné :))
Deli: no jo, ale z toho nemecka to nakonec ale asi bude nejlepsi. Pokud to auto ma stat dejme tomu okolo 350 000 tak bych ani jinou moznost nezvazoval. U nas se v tom vrta kazdej trouba typu Nismo protoze je lidem zadraho jezdit do autorizaku. Tam na to ty lidi maji a neresi to tak ty auta dostavaji peci. Ta sance na nedomrdanej kousek nejakym radobyservisakem je tam daleko daleko vyssi. Ty jsi od ostravy pokud si pamatuju, kdysi jsem od tebe kupoval radio, JVC v olomouci, mona zkusit www.autoscout24.at neco kolem vidne jen se zajet kouknout, jedno dve auta at vis jak to tam vypada a pak si naplanovat treba prez vikend nejaky trip po AT/DE.

22.02.2013, 14:09 |
Proffesor_W | Upraveno: 2013-02-22 14:10:21

22.02.2013, 14:20 |
nome akorat to cos dal neni STI ...
vsak Deliq se pta jak na WRX tak na STI, to co jsem dal je WRX. Zase je ale za nejakych 250 000,-
IMHO vsechny ty teorie o poctive peci nemeckeho vlastnika jdou do prdele v okamziku, kdy to turek pritahnul buhvi odkud.
btw. to rakouske zase muze mit drobny problem, ze je na GB znackach.
...a především s pravostranným řízením :-D

22.02.2013, 15:17 |
Proffesor_W | Upraveno: 2013-02-22 15:26:27
22.02.2013, 15:02 | .mycTD
jasny, hlavne to byva ale na severu, Hamburg a tam v tom kraji. Nicmene stale je ta sance dost podstatne mensi nez ze kdyz koupis past tady u nas.
edit: nicmene at hledam jak hledam, tak to asi bude docela problem. Ne kvuli cene, ale kvuli absolutnimu nedostatku, tech aut je tam dost malo :(
Dívám se všude, nemám problém si někam zajet, udělám pro to maximum, protože já si jen tak nějaké auto nekoupím, jsem na stav "urputák".
Jezdit D nebo A kvůli jednomu kusu se mi nechce pač jsem vyléčený z ČR - top top top a přijedeš a za 3 minuty poděkuješ a jedeš domů. Ale přesto hledám i tam.
Když je top kousek, který je patrný již z inzerátu tak má volant na špatné straně :D
Mám ještě jeden nesplněný sen z mládí a to je focus RS mk1,a koukám i po Z4 coupé, ale raději bych to subo no :)
Proff: jj moc málo, proto se biju do hlavy, že jsem prodal :( JVC jo ? to je fest zpátky :D
Zvyšuji odměnu na 2000,- kč :D
Deliq: jj, byla to tusim 909 nebo 911 ci tak nejak, motorovej panel, stribrny radio s dalkou, je to tak 7 let, mozna i vic. Prijels tenkrat superbem.
Na tu druhou prezu z blaznova linku se ti muzu zajet kouknout, stoji tu v AA v olmiku udajne. Ta prvni je i na autoscoutu, ale ma taky rizeni v pravo.
:)
Díky, budu ještě chvíli hledat STIčko
Já ty inzeráty mám fakt všechny prošlé.
hledám model viz foto.

22.02.2013, 17:32 |
muSlim | Upraveno: 2013-02-22 17:33:48
2 Deliquente: prečo nepovieš strýkovi Renému (je z Opavy, na zohannie má ľudí väčšinou v salónoch, leasingovkách (protiúčty))?

22.02.2013, 17:38 |
Skury
muSlim : jak víš že se známe ? :) Co je na prodej se vždy objeví v inzercích a na tajné zdroje já už nevěřím :)
Skury některé poláky už poptávám, bílá není EU,další je GB a ostatní paštiky:)

22.02.2013, 17:50 |
Skury Ok. :) Ta bílá jsem viděl, že je y USA a přestavba motoru... Ale spíš mě zaujaly ty úpravy.

22.02.2013, 18:17 |
ronny kamos jedno prodava ted,vim ze ho mel asi v listopadu trosku opravovane co trefil srnku kdybys mel zajem napis

22.02.2013, 20:53 |
muSlim | Upraveno: 2013-02-22 20:54:30
2 Deliquente: za opýtanie nič nedáš :-
2 ronny: "nehavarováno" vs. "trosku opravovane co trefil srnku" sa akosi vylučuje :-)
To spis odpovida beznemu standartu u nas... kdz pod pojmem nehavarovane neni mozne cekat nikdy nehavarovane, ale spis v dobe prodeje nehavarovane ;)

23.02.2013, 09:54 |
zipo | Upraveno: 2013-02-23 09:56:58

23.02.2013, 12:17 |
R32 Sel bych do tohoto
[ Link ] Nebo zavolej prodejci , doveze ti na prani cokoli. Ma obrovsky prehled, zkusenosti a profesionalni pristup.
Ronny: ne díky.
H-H : je to tak.
ZA tu dobu co si kupuju a prodávám auta se už z inzerátu dá poznat jestli auto je top - člověk co má auto nehavarované a nelakované a v origo stavu to do inzerátu napíše velmi čitelně a výrazně - protože tato skutečnost u sportovních aut rozhoduje v obrovské míře.
Kdo to tam nenapíše tak bud mlží nebo to tam nedá schválně, proto na některé inzeráty ani nevolám.
Nejlepší jsou borci když se zeptám jestli auto bylo lakováno: ne ne to je origo! Ok, věřím vám a přijedu, ale počítejte s tím že mám měrku laku a když to nebude pravda zaplatíte mi cestu a čas a najednou borci začnou zpívat :D
R32: nové modely jsou past:( chtěl jsem, ale recenze majitelu velká katastrofa :( motory do 100tkm a nashledanou. Jen pro evropu a USA udělali 2,5T (což je chyba) jinak se stále dělá prověřený 2,0T .

23.02.2013, 14:44 |
zipo
zipo tie 2 litry potrebuje strašne moc, sa mi zdá :-D
Proc si vlastne prodaval puvodni imprezu? Kvuli 2,5l motoru?

23.02.2013, 18:59 |
blázen | Upraveno: 2013-02-23 19:00:21
Cupra: NN, byl jsem absolutně spokojen, chtěl jsem ještě výkon :) a když jsem si spočítal investice abych se dostal poctivě na cca 280ps tak jsem si řekl že raději seženu STI. Navíc jsem měl najeto 96tkm takže se měl dělat velký servis včetně rozvodů ... proto než nasypat 100litrů tak jsem se rozhodl je přihodit a koupit STIčko
Uplně jsem zapoměl že z jedné projíždky vzniklo toto :D
[ Link ]
Ajeje, pán je hmlovkár...
to je jen poza... :-) a kdyby ,pres den to absolutne nevadi
jinak protoze taky hledam, malej postreh...
v Polsku, nebo i odnekud z Litevska jsem mel nabidky na zajimava auta, jenze kdyz jsem si nechal poslat vin, zjistil jsem ze to je RHD predelane na LHD.
Co by to znamenalo pri prihlaseni nevim, ale zkouset se mi to nechce.
nicmene je pravda ze koupit auto v UK a predelat, tak budes mit presne to co bys asi chtel, a co se obavam tady budes shanet dost tezko.
[ Link ] CZ doklady k tomu se daji kolem 20tis.
Prestavba do 50 tis.
Jsem mlhovkář :)
Používám je jen ve dne a pokud je dostatečné světlo, hlavně v létě a jen na hobby autě.
Určitě ne za deště, ve tmě abych protijedoucím řidičům škodil.
Aha,to jsem nevěděl.
Ti poláci jsou právě šílení kšeftaři, proto se pouštím jen do komunikace s autama ,které jsou koupeny v polsku a mají historii.
Anglické auta jsou krásné to máš pravdu a taky jsem nad přestavbou uvažoval, ale nemám servisní zázemí a nemůžu investovat svůj čas:(
To co jsi dal je prostě to co hledám ! nadhera :)
Nechce si tady někdo na tom postavit byznis ? už jsou 2zákazníci :ú)
Hele kamarad taha z anglie primarne imprezy a prestavuje je na zavodni specialy... (Vcetne prestaveb rhd na lhd) takze si myslim ze by se dalo poresit nejaky "normalni" auto ;-)
Jinak vsem Havirovakum se omlouvam za hluk :-)
Cerne wrx je me a vetsinou se snazim pres mesto nedelat bordel...

25.02.2013, 12:30 |
mamut zas je to poteseni pro oko a ucho.vzdycky je to jak diamant mezi vsema autama razi to uz na dalku a rikam si mohl by to proslapnout :-))
Jj videl Niko. Ve stredu ji zkouknu.
LJ : Ma nejaky web? Posli mi kdyz tak kontakt. Diky
v prosinci byla Reza v top stavu v Ackach, sice strikana, ale byl to Top stav za 400tis. do dvou dnu byla pryc!
pokud opravdu hledas Top stav tak se pod 400tis nedostanes. Jedine, ze by to byla amerika, ktera u me nema takovou hodnotu.
Obcas se neco objevi v Polsku, ale to je vylet s tim, ze nevis jestli koupis, nebo nekoupis:)
Ted me vlastne napadlo, ze pritelkyne ma starsiho znameho, ktery ma Rezu, nevim jaky model. Bud 05,nebo 07. Ma najeto kolem 30tis. a je zavrena v garazi. Skoro s tim nejezdi. Cenovka, nevim presne, ale mohu se poptat.
Paolo: ANO! Pls... tyto reakce cekam...:-)
Nechci lakovane auto... to uz si ho radeji domrdane koupim a polakuju a doladim sam.
Ty nechces lakovany auto jini zase s odreninama z beznyho parkovani takze vecnej kolotoc :-)
Obecne mas pravdu, je to tak.
Ale co se tyce techto aut tak kosmetiku nikdo neresi a kdyz uz nekdo lakuje tak ne z duvodu oparkovanych dveri :-) na nakupy se s tim moc nejezdi.
nejlepsi je proto u auta ktery ma jeste cenu fotky pred a po laku, stejne jak s foliema :-)
kazdopadne at najdes peknej kus, v CZ jsou dost rohliky
male info
Impreza: konci leasing na konci brezna. Nejspis tedy model 07. zitra budu vedet vice!
dival jsem se na sauto a nekteri magori chtej za starou Rezu i 600tis. To uz je celkem dost!
Magoru je spoustu :)
Dej vědět, díky
OT: aký merák na lak používate?

27.02.2013, 01:28 |
Addict | Upraveno: 2013-02-27 01:32:04
At to tady nezaplacavam zbytecne OT,tak budu reagovat jen na par veci.
Mezi M3jkama se pohybuji uz nejakou dobu,vcetne servisu,stejne tak mam nekolik blizkych kamaradu s STi (ruzne modelove roky),at uz se seriovymi ci performance kolem 400ps a za sebe bych nevtrdil,ze je M3 o tolik narocnejsi na servis a penize,vychazim-li z aut s podobnym najezdem,stylem uzivani a rokem vyroby,ale kazdy mame nejspise jinou zkusenost.
Bohuzel strikana a nestrikana karoserie neni u M3 ci STi otazkou kaminku a to je to o cem jsem psal,vetsinou clovek nevi,co je pod novym kabatem schovane.Za posledni dobu se nam podarilo sehnat 2 M3 (jedna rok vyroby 96 a druha 01) a obe naprosto orig. lak bez jedineho strikaneho dilu,takze kdyz se hleda,tak se da.
Technika se da vzdy na(o)pravit,ale karoserii do puvodniho stavu nikdo nedostane,pokud ma neco za sebou a to jsou prave ty rozdily v prodejni cene u starsich aut v radech desitek procent.
Diky za info,Driver(ovu) M3 jsme byli okoknout minuly rok i kdyz pozdeji nekde psal,ze se na ni zatim nebyl ani nikdo podivat,pritom pokud by byl stav takovy,jako byl uvadeny,mela by uz jineho majitele.
Bohuzel na ni bylo dost strikanych dilu,co pamatuji,tak nesedela kapota a razy od deklarovaneho noveho diferencialu byly take vetsi nez by clovek cekal.Tim nerikam,ze by byla spatna,rozhodne na ni sla videt opravdu nadstandartni pece,ktera vycnivala nad stavem samotnym,ale cena 550tis.kc nejspis v dnesni dobe neni realna. Uz si nepamatuji vsechny info,ale fotky z parkoviste s majitelem bych snad jeste nekde nasel,aby to nevypadalo,ze varim z vody.
Bohuzel nebo bohudik byla moznost ji ten den srovnat s M3,ktera mela orig. 60tis.km a s cenou pres 630tis.kc byla i tak ten den zarezervovana.Az na jeden rozstrik LP blatniku byla ve stavu zanovniho auta a dala by se brat,jako referencni,pro vsechny ostatni M3 e46,at uz,co se tyce vule-razu v diferencialu nebo samotnym projevem v chovani celeho auta.
Preji at se podari neco kloudneho sehnat i kdyz to muze chvili trvat,coz je neprijemny s prichazejici sezonou.
Myslím , že v rámci serie je impreza na servis méně náročná, když srovnáš nafoukanou rezu 400ps z M3, které se tak neupravují tak je to nastejno to souhlasím.
Vše je to o penězích a jak M3 tak STI se dá sehnat v origo stavu od "klobouka -sběratele" nicméně ty ceny tomu pak odpovídají :) až 2 násobky běžných mrdek.
Driverova M3 je ve výborné kondici a když vím co vše na tom udělal, vyměnil preventivně a doladil tak bych hodnotil velmi dobře.
Nicméně cena vstupuje do rozhodování a máš pravdu že původní cena byla posazena hodně vysoko. Možná že kdyby nadstandartní prvky jako kola,víko, difusor CSL prodal zvlášt je to zajímavější story, nicméně už ted má cenu dohodou a věřím, že by se dalo domluvit i na výměnu za "poměnku" :) Ale to je samozřejmě na jednání s ním...
Addict : kdyby jsi věděl o STIčku nebo Z4 coupé odměna platí :)
U M3 je třeba nejprve zahřát diferenciál a až potom hodnotit. Na studeno je vůle u každého eM diffu, což je pochopitelné vzhledem k tomu, čemu jsou určené. Jinak není problém ten diferenciál vymlátit po 10tis km i u běžného řidiče a v běžném provozu, zejména pak u E92. Není to sice nejlevnější záležitost – cca 45tis, ale E46 trpí na mnohem dražší závady, cca každá třetí co k nám přijede se zjistí závada na motoru, co je horší tak se to nijak zřetelně neprojevuje a ani diagnostika to neodhalí, a takových M3 je u nás mraky a kupující to neví a nemají ani jak zjistit! O tom bych mohl vyprávět slohy... A naopak, jak každý pomlouvá SMG, tak převodovku jako takovou jsem nikdy poškozenou neviděl, vzhledem k tomu, že řadí počítač a s meziplyny tak to ani nelze, a to co odchází je většinou čerpadlo, ale tomu zase lze předejít preventivní výměnou součástky za 150Kč…:-)
[ Link ] co tohle? Muzes na to dostat i záruku...
jj viděl jsem.
Jedno auto už tady mám rozjednané v OV ale není uplně dle mých představ :( kosmetické vady, ale vše je řešitelné, ladím cenu.