Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > K:Chodítko

o Navštíveno 1653x o
o 28.02.2013, 22:45 | dr.marty
Zdarec chlapi,chci se zeptat jestli náhodou nemá někdo doma chodítko nebo popřípadě nevíte kde ho sehnat?Je to pro dědu,který se bez něj už neobejde.Nemusí být stejný jako je na fotu,ale nesmí mít kolečka.Předem moc díky

foto k příspěvku  od dr.marty

o 04.03.2013, 19:26 | .pavel.
o 04.03.2013, 19:42 | dr.marty
Díky,už jsem sehnal.Nicmémě o nových jsem věděl,ale nechtěl jsem,páč to nevypadá,že to bude potřebovat dlouho :(
o 04.03.2013, 19:47 | Luboš1
marty, promin ale myslim si ze dat cca 1500 do nemohouciho dedy neni moc. takze rikat ze nebudu zbytecne utracet za dedu ptz za chvilku umre? to m enedava smysl, a jestli jsem se te dotkl tak se omlouvam...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.309 sekund.