Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > Prodám Ford ka 1.3 eko uhrazeno

o Navštíveno 1829x o
o 01.03.2013, 14:54 | bobmasitr
Ahoj,tak po všech orpavách jde káčko do světa.
Historie vozu: S autem jezdila 5let přítelkyně jen do práce a domů pár set metrů za 5let ujeto jen 10tis. km
Předtím vozidlo vlastnili nějací důchodci auto dostala tenkrát od rodičů.
Prodáváme z důvodu koupě nového auta, a tohle již nebude potřeba. Samozřejmě než se auto prodává musí bejt vše v pořádku

Předmět prodeje: Ford KA 1.3 44kw ekologickou daň jsem zaplatil v lednu přehlásil jsem to na sebe.
barva:modrá metalíza
stav km: skutečných 110tis. Km
technická platí do roku 2014, k vozu jsou dva klíče
Výbava: Airbag řidiče, centrální zamykání,originální autoradio+přidám rámeček na neorginální radio v barvě vozu. Možno ponechat nové přední repro Alpine, co s tím budu dělat,tonovaná skla. Moc výbavy to nemá ale nemá se co rozbít. Pneu jsou celoroční pirelli vzorek mají tak 55%

Co se týče technického stavu
V loňském roce někdy na jaře se nechávali dělat nové kotouče a destičky,vyměněn výfuk a kupovala se nová autobaterie Banner,nové kabely k zapalovacím svíčkám, ke konci roku se dávala nová chladící kapalina

Investice 2013: palivový filtr,vzduchový filtr,olejový filtr+nový olej,nové stěrače a žárovky v celém autě,podložky pod SPZ
Nyní jak jsem řešil závadu tak opravena a vyměněn krokový motorek,nové svíčky

Auto jde teď ještě o víkendu do lakovny na opravu koroze u víka nádrže a vymění se silentbloky na předním rameni.

Pak je auto v naprostém pořádku a můžu ho s klidným svědomím prodat že jsem někomu neprodal něco špatného.Foto dodám

Auto je jinak velmi pěkné a zachovalé, interiér bez poškození.

Cena by byla někde okolo 28500Kč ale při rychlém jednání sleva jistá. Myslím si že auto je v moc pěkným stavu hlavně technickým

o 02.03.2013, 21:38 | Cossie
Kamarád shání, ale potřebuje posilovač - tohle asi nemá, že ?
o 03.03.2013, 08:55 | soda
myslim, ze vsechna kacka maji posilovac
o 03.03.2013, 09:34 | Newman
vsechna nemaji
o 03.03.2013, 20:27 | bobmasitr
Tohle ho nemá, ale rozdíl mezi feldou bez posilovače a tímhle bez posilovače je. Tady se člověk nenadře.Hlavně se nemá co rozbít. Jakmile přijede z lakovny, nafotím auto a dám to sem. jinak do města ideální auto, ono se v tom docela i pěkně jezdí
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3131 sekund.