Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P/D VW Golf III

o Navštíveno 2803x o
o 20.03.2013, 18:48 | relax
Zdravim, prodám nebo "daruji" svůj winter car. Jedná se o VW Golf III 3dv., do provozu 15.6.1995. 1.4i 44 kW 4-kvalt :). Nejto dle předchozího majitele cca 165 tis km, ale nejde počítadlo km, tak nemůžu ručit. Auto je aktuálně v odlhášce, podmínka prodeje je dohlášení na nového majitele.
Závady a nedostatky:
čerstvě propadlá TK - umim zajistit za cca 2.500 Kč, zda-li by auto prošlo ofiko bez jakékoliv investice posoudit nedokážu.
Místy rez, především přední blatníky a zadní lemy. Přední blatníky jsou vzatý víc, zadní lemy jsou zatím ve stádiu "puchířků"
Možná horší brzdy - auto brzdí v poho, ale je potřeba šlápnout na brzdu trochu víc. Na druhou stranu jsem zvyklej z práce na nový a zánovní auta, takže možná jen subjektivní pocit.
Vejfuk dělá větší hluk než by asi bylo normální - nevím jestli je někde prasklej, neřešil jsem. Jezdit se s tim dá, výkon to neztrácí, nikde nekouří a hluk neni nijak nesnesitelnej.
Nefunguje stahování oken u řidiče - opět jsem neřešil, motůrek šlape, možná jen někde něco vypadlého.
Absence posilovače řizení.
To jsou slabší stánky, k těm lepší patří určitě motor - šlape pěkně, v zimě jsem neměl jedinej problém se startováním. Podovzek taky slušnej - nikde nic nemlátí (v rámci možností u auta z roku 1995). Kromě výše uvedenejch plechů nikde žádná větší rez - motorovej prostor, prahy, okolo zadních tlumičů - vše ok.
Ve výbavě krom 1 elektrického okýnka :) 2x airbag, ABS. Tolik základní info k autu - případný dotazy rád zodpovím.
Cena - na zimních kolech (vzorek cca 4 mm) a se základním, ne úplně 100% fungujícím rádiem za odovz.
Včetně letních kol (Alu + pneu Barum, opět cca 4 mm) a rádiem Sony Xplod CDX GT610 - 3.500 Kč.

Jak jsem zmiňoval, trvám na přepisu, auto je aktuálně pojištěno cca do června / července - pojistku klidně necham jet dál. Kupující si tedy bude muset platit ručení až od léta. Foto viz odkaz, další foto není problém, k vidění / projetí v praze.

o 20.03.2013, 18:49 | relax
Foto: [ Link ]
o 20.03.2013, 18:52 | relax
Ještě doplním důležitý info - jedná o emisní normu Euro I - tedy poplatek 5.000 Kč.
o 20.03.2013, 19:56 | relax
tak aktuálně rezervováno
o 21.03.2013, 07:45 | cendler
Hele měl bych taky zájem, auto by bylo pro sestru, dneska jedu i do Prahy, tak bych se mohl hned podívat a vyplatit, ozvu se ti, jak pojedu, když bude volný, tak to asi vezmu.
o 21.03.2013, 20:42 | mikevr6
pokud nekdo nevezme tak beru,kdyztak tel na mne 603928178
o 22.03.2013, 18:29 | relax
zítra si má někdo odtud přijet (domluveni jsme od středy od večera), tak pokud by to nějak nedopadlo, dám vědět, ale aktuálně to vypadá, že bude fuč.
o 23.03.2013, 10:57 | relax
tak je fuč, respektoval jsem pořadí kdo kdy jak reagoval a odvezl si ho první zájemce.
o 24.03.2013, 12:42 | mikevr6
se nedivim :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3169 sekund.