Sešlo se mi pár věcí najednou,tak to sem dám všechno do jednoho inzerátu,rozhodně se ale nejedná o žádnou komerční aktivitu kdyby snad měl někdo pochybnosti..
1.Notebook HP 6710p
[ Link ] Oproti tomu v odkazu má 4GB Ram a cca před rokem dávaný HDD320GB. Kupováno v roce 2007,baterka tedy již zralá na výměnu. Jinak vše jede jak má včetně DVD mechaniky,display bez vady, i na dnešní dobu myslím s nadstandartní rozlišení. Štítek s licencí na Windows Vista Bussines, aktuálně čerstvá instalace Windows 7 Pro, smažu případně dle dohody se zájemce.
Cenu bych viděl tak 4000Kč vzhledem k celkovému super stavu.
2.Notebook Lenovo T510
[ Link ] Vůči odkazu pouze RAM zvednuta na 6GB jin sedí vše. Kupován 2010,tedy již po záruce ale opět na 100% funkční. Nainstalovány Win 7 Pro,licenční štítek nalepen dole. Přidám Lenovo Brašnu na Rameno používanou vždy v pondělí a pátek při přesunu stroj z kanclu domů a zpět,tedy v supr stavu. Cena 12000Kč. Kdyby někdo vzal oba dva tak jistě udělám nějakou slevičku.
3.Aktivní repro do klubu,více info v mém inzerátu tady.
[ Link ] Vše je v myslím 100% stavu, zejména to HP je na ty léta úplně perfektní a na normální domácí serfování po netu atd zcela vyhovující,po výměně disku za SSD to pak nemá už vůbec chybu. Vše k předání v Praze,eventuelně se nebráním ani poště ale spíš jen v největší nouzi. Lenovo bude k dispozici kolem 20.dubna až mi přijde nový stroj,zbytek prakticky ihned. Krom financí by mi vyhovovala i výměna za domácí stereo zesilovač rozumné kvality nebo gramo Technics 1210 v dobrém (netřeba top) stavu.
Kontakt lukas.zobac@gmail.com